Vopsele si uleiuri naturale pentru tratarea si finisarea suprafetelor din lemn la interior si exterior KREIDEZEIT

Vopsele si uleiuri naturale pentru tratarea si finisarea suprafetelor din lemn la interior si exterior KREIDEZEIT

Marca:
KREIDEZEIT
Produs furnizat de:

NATURALPAINT

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
KREIDEZEIT

Lazura de lemn precolorata

Un produs cu calitati exceptionale, un fel de baiti ecologic, dar pe baza de uleiuri naturale, rezistenta la intemperii, razele UV, inghet-dezghet.

Pastreaza textura naturala a lemnului, dar fiind pe baza de ulei de in si alte uleiuri naturale, il protejeaza de intemperii si de razele UV. Disponibila in 9 nuante precolorate, de aplicat cu pensula sau cu pistolul.

Fabricat din materii prime naturale, fara apa sau sintetice, si care lucreaza foarte bine impreuna cu lemnul. Nu formeaza o pelicula de suprafata, ci se patrunde adanc in poriile lemnului si-i ofera o protectie eficienta. Usor de aplicat, corectat si renovat.

Lazura pe baza de uleiuri naturale, fara sintetice, care pastreaza calitatile naturale ale lemnului. Nu formeaza doar o pelicula de suprafata, ci patrunde adanc in lemn si-l protejeaza de intemperii. Fiind deschisa la difuzia vaporilor de apa, se evita stagnarea umiditatii in material, pastrand asfel lemnul in stare uscata in mod permament.

Este gata colorata, se poate aplica direct pe lemnul netratat. Pigmentii continuti sunt de origine minerala, rezistenti la razele UV. Potrivita pentru toate tipurile de lemn in exterior, pentru case din lemn, fatade, garduri, mobilier de gradina etc.


Avantaje:

- Ulei natural, fara chimicale;
- Rezistent la intemperii;
- Patrunde adanc in lemn;
- Gata colorat;
- Usor de aplicat;
- Rezistent la apa;
- Nu inchide suprafata lemnului;
- Usor de reimprospatat.


Ingrediente:

Declaratia completa: Ulei de in, ulei rezistent de lemn, ulei de terebentina, colofoniu de zinc, materie uscata fara plumb, pigmenti.

Ulei rezistent pur, fara solvent

Ulei natural, fara solventi pentru interior, suprafete din lemn solicitate si expuse uzurii intense. Potrivit pentru podele din lemn, pluta si piatra, dar si pentru mobila si jucarii din lemn pentru copii.

Diferenta fata de Uleiul rezistent pentru podele este ca fiind produs fara solvent, nu contine terebentina si nu miroase deloc in timpul aplicarii sau dupa uscare. Pastreaza textura naturala a lemnului, rezistent la uzura intensa si potrivit chiar pentru tratarea jucariilor de copii, conform normelor europene.

Uleiul rezistent -fara solvent- de la Kreidezeit este produs prin topirea rasinilor intr-un amestec de uleiuri naturale. Datorita dimensiunilor moleculare reduse, uleiul patrunde adanc in poriile lemnului, oferind o rezistenta la uzura. Fabricat din materii prime naturale, fara solventi sau apa.

Pentru a mentine calitatea unei podele din lemn, este nevoie de un tratament care nu inchide suprafata lemnului, adica nu influenteaza capacitatea de difuzie a acestuia. Lemnul, un material natural, are trasatura de a absorbi si a ceda umiditatea din incapere, schimband astfel si volumul.

In cazul unei podele tratata cu lac, sau alte solutii de suprafata, aceste calitati naturale ale lemnului dispar. Un tratament cu ulei rezistent -fara solvcent- nu influenteaza capacitatea lemnului de a „respira”. Este un produs care patrunde adanc in materialul lemnos, si umpland poriile acestuia, creeaza un strat extrem de rezistent la uzura. Este potrivit pe toate tipurile de lemn, in interior. Utilizat in special pentru tratarea si protejarea podelelor din lemn masiv, dar si pentru mobila, blaturi de lucru – toate suprafetele din lemn expuse uzurii.

Uleiul este transparent, pastreaza textura naturala a lemnului, are o stralucire de matase si nu formeaza pelicula la suprafata ci se patrunde adanc in lemn.


Avantaje:

- Ulei foarte economic
- Fara miros
- Transparent, pastreaza structura lemnului
- Rezistent la trafic, uzura
- Rezistent la apa
- Rezistent la saliva, potrivita pentru mobilier sau jucarii de copii


Ingrediente:

Declaratia completa: Ulei de in, ulei rezistent de lemn, ulei viscos de lemn, colofoniu de glicerin-ester, substante de uscat neetilice.


Lazura de lemn pentru exterior – ulei incolor

Lazura incolora, pe baza de uleiuri naturale, pentru toate tipurile de lemn, in exterior. Pastreaza textura naturala a lemnului, dar il protejeaza de intemperii.

Pentru o protectie impotriva razelor UV, se va nuanta cu pigmentii Kreidezeit, conform paletarului, sau in orice alta concentratie se doreste.

Fabricat din materii prime naturale, fara apa sau sintetice, si care lucreaza foarte bine impreuna cu lemnul. Nu formeaza o pelicula de suprafata, ci patrunde adanc in poriile lemnului si-i ofera o protectie eficienta. Usor de aplicat, corectat si renovat, cu capacitate de difuzie.

Fiind deschisa la difuzia vaporilor de apa, se evita stagnarea umiditatii in material, pastrand asfel lemnul in stare uscata in mod permament.

Este un ulei incolor, care se va nuanta cu pigmentii rezistenti la razele ultravilolete, la fata locului, inainte de aplicare. Potrivita pentru toate tipurile de lemn in exterior, pentru case din lemn, fatade, garduri, mobilier de gradina etc.

Uleiul este transparent, pastreaza textura naturala a lemnului, are o stralucire de matase si este usor de aplicat si renovat.


Avantaje:

- Ulei natural, fara chimicale;
- Rezistent la intemperii;
- Patrunde adanc in lemn;
- Se poate colora in orice nuanta;
- Usor de aplicat;
- Rezistent la apa;
- Nu inchide suprafata lemnului;
- Usor de reimprospatat.


Ingrediente:

Declaratia completa: Ulei de in, ulei rezistent de lemn, ulei de terebentina, colofoniu de zinc, materie uscata fara plumb.

Ceara de Carnauba

Emulsia din Ceara de Carnauba este o solutie lichida pentru tratarea si ingrijirea suprafetelor din lemn solicitate, suprafete care anterior au fost date cu uleiuri naturale. O ceara lichida, incolora, rezistenta la trafic si uz intens. Se foloseste atat ca tratament final in cazul podelelor din lemn, tratate cu ulei rezistent pentru podele sau Ulei rezistent fara solvent, cat si ca agent de ingrijire a suprafetelor.

Un produs natural, usor de aplicat si care mareste considerabil rezistenta suprafetelor din lemn. Carnauba se extrage din frunzele unei specii de palmieri din Brazilia. In perioada ploioasa, stratul subtire de ceara ofera protectie impotriva apei in exces iar in perioada secetoasa, protejeaza frunzele impotriva deshidratarii.

Pentru a mentine calitatea unei podele din lemn, este nevoie de un tratament care nu inchide suprafata lemnului, adica nu influenteaza capacitatea de difuzie a acestuia. Pentru intarirea lemnului si obtinerea unei suprafete rezistente, se folosesc doua aplicari de Ulei rezistent pentru podele sau Ulei rezistent fara solvent, in timp ce un strat de Emulsie din Ceara de Carnauba ofera protectie suplimentara impotriva uzurii, murdariei si apei.

Este o solutie lichida, usor de folosit si care nu schimba culoarea lemnului. Se aplica fara miros.


Avantaje:

- Solutie lichida, usor de aplicat
- Ofera protectie suplimentara suprafetelor uleiate
- Utilizabil pe diverse suprafete
- Miros placut
- Utilizabil si ca agent de ingrijire

Ingrediente:

Declaratia completa: Apa, ceara de Carnauba, emulgator de acizi grasi naturali

Solutie anticarii Holzwurmfrei

Solutie incolora, pe baza de apa, pentru protectia lemnul impotriva atacului insectelor si al ciupercilor.


Se foloseste in mod preventiv impotriva atacului ciupercilor si al insectelor. Potrivit de asemenea, pentru restaurarea (stabilizarea) lemnului vechi. Permeabil la vapori de apa. Datorita actiunii sale, lemnul devine neidentificabil pentru daunatori.

Agent de prevenire, cu pori deschisi pentru stabilizarea lemnului, protejeaza lemnul prin efecte fizico-mecanice impotriva atacului insectelor si al ciupercilor. Se recomanda si pentru lemnul folosit in spatii exterioare acoperite si in incaperi umede.


Aplicare prin intindere, pulverizare, imersie respectiv impregnare prin cufundare in baie. Temperatura mediului inconjurator si a suprafetei trebuie sa fie peste 15 °C.

Vopsea de ulei, strat final

Vopsea de acoperire, pe baza de uleiuri vegetale si pigmenti minerali, extrem de rezistenta la intemperii. Este cea mai rezistenta solutie naturala pentru protejarea suprafetelor din lemn in exterior.

Sistem complet de vopsea, usor de aplicat, compus din Ulei de grunduit – Vopsea semigrasa – Vopsea grasa, pentru o protectie inteligenta, eficienta si de lunga durata.

Fabricat din materii prime naturale, fara apa sau sintetice, si care lucreaza foarte bine impreuna cu lemnul. Deschisa la difuzia vaporilor de apa, elastica, pentru toate tipurile de lemn exterior.

Sistemul de vopsea, construit din 3 straturi, este astfel conceput incat uleiurile fine sa patrunda in lemn, iar straturile grase, pline de ulei si pigmenti, sa rezista intemperiilor.

Este o vopsea de acoperire, din uleiuri naturale valoroase si foarte mult pigment. Fiind deschisa la difuzia vaporilor de apa, se evita stagnarea umiditatii in material, pastrand asfel lemnul in stare uscata in mod permament, fiind evitat pericolul de putrezire a lemnului.


Avantaje:

- Vopsea traditionala, pe baza de ulei;
- Fara materiale sintetice;
- Foarte rezistenta la intemperii;
- Cu pigmenti rezistenti la UV;
- Elastica, nu se fisureaza;
- Deschisa la difuzia vaporilor;
- Gata colorata;
- Potrivita si pentru renovarea monumentelor;
- Usor de intretinut.


Ingrediente:

Declaratia completa: Ulei de in, ulei rezistent de lemn, ulei de terebentina, alb de zinc, pigmenti.


Vopsea de ulei, strat intermediar

Vopsea de acoperire, pe baza de uleiuri vegetale si pigmenti minerali, extrem de rezistenta la intemperii. Este cea mai rezistenta solutie naturala pentru protejarea suprafetelor din lemn in exterior.

Sistem complet de vopsea, usor de aplicat, compus din Ulei de grunduit – Vopsea semigrasa – Vopsea grasa, pentru o protectie inteligenta, eficienta si de lunga durata.

Fabricat din materii prime naturale, fara apa sau sintetice, si care lucreaza foarte bine impreuna cu lemnul. Deschisa la difuzia vaporilor de apa, elastica, pentru toate tipurile de lemn exterior.

Sistemul de vopsea, construit din 3 straturi, este astfel conceput incat uleiurile fine sa patrunda in lemn, iar straturile grase, pline de ulei si pigmenti, sa rezista intemperiilor.


Avantaje:

  • - Vopsea traditionala, pe baza de ulei;
- Fara materiale sintetice;
- Foarte rezistenta la intemperii;
- Cu pigmenti rezistenti la UV;
- Elastica, nu se fisureaza;
- Deschisa la difuzia vaporilor;
- Gata colorata;
- Potrivita si pentru renovarea monumentelor;
- Usor de intretinut.


Ingrediente:

Declaratia completa: Ulei de in, ulei rezistent de lemn, ulei de terebentina, alb de zinc, pigmenti.

Ulei de grunduit

Produs natural, pe baza de ulei de in si alte uleuri naturale, folosit pentru grunduirea suprafetelor din lemn, inainte ca acestea sa fie vopsite cu Vopsea de ulei KREIDEZEIT.

 

Pentru grunduitul clasic al lemnului vopsit cu vopseluri in ulei este recomandat a se folosi o solutie semiuleioasa (50% firnis din ulei de in, 50% balsam din ulei de terpentina).

Pentru ca masa moleculara a sa este de cca 50 de ori mai mica decat a rasinii sintetice, patrunde adanc in substrat si inchide porii lemnului. In acest fel substratul este pregatit pentru o vopsire ulterioara cu vopseluri in ulei.


Avantaje:

- Ulei natural;
- „Lucreaza” impreuna cu lemnul;
- Patrunde adanc in structura lenmului;
- Ofera o protectie de lunga durata;
- Fara materiale chimice;
- Usor de folosit.


Ingrediente:

Declaratia completa: Ulei de in, balsam din ulei de terpantina dublu rafinat, ulei rezistent de lemn, pigmenti fara plumb.


Ulei rezistent pentru podele

Produs natural, pe baza de ulei de in si alte uleuri naturale, conceput pentru suprafete solcititate, expuse uzurii intense. Potrivit pentru interior.

Ulei fin, usor de aplicat, pentru lucari de calitate. Pastreaza textura si culoarea naturala a lemnului si nu influenteaza capacitatea de difuzie a suprafetei. In acest fel, umiditatea din lemn poate evapora, evitand aparitia crapaturilor sau a deteriorarilor. Rezistent la trafic intens, utilizat pe lemn netratat sau slefuit, pe pluta si piatra naturala, atat la case private cat si zone publice cu circulatie intensa.

Pentru a mentine calitatea unei podele din lemn, este nevoie de un tratament care nu inchide suprafata lemnului, adica nu influenteaza capacitatea de difuzie a acestuia. Lemnul, un material natural, are trasatura de a absorbi si a ceda umiditatea din incapere, schimband astfel si volumul. In cazul unei podele tratata cu lac, sau alte solutii de suprafata, aceste calitati naturale ale lemnului dispar. Un tratament cu ulei de podea nu influenteaza capacitatea lemnului de a „respira”. Este un produs care patrunde adanc in materialul lemnos, si umpland poriile acestuia, creeaza un strat extrem de rezistent la uzura.

Este potrivit pe toate tipurile de lemn, in interior. Utilizat in special pentru tratarea si protejarea podelelor din lemn masiv, dar si pentru mobila, blaturi de lucru – toate suprafetele din lemn expuse uzurii. Uleiul este transparent, pastreaza textura naturala a lemnului, are o stralucire de matase si nu formeaza pelicula la suprafata ci se patrunde adanc in lemn.


Avantaje:

- Ulei natural
- "Lucreaza" impreuna cu lemnul
- Patrunde adanc in structura lenmului
- Ofera o protectie de lunga durata
- Fara materiale chimice
- Usor de folosit
- Transparent, cu luciu de matase

Ingrediente:

Declaratia completa: Ulei de in, ulei rezistent de lemn, ulei de terebentina, colofoniu de calciu, colofoniu de glicerin-ester, pigmenti fara plumb.


Ceara pentru lemn

Produs fabricat din ceara de albine si ulei de in, pentru tratarea lemnului in interior. Potrivit in special pentru mobila, jucarii de copii, lambriuri, grinzile la vedere si placari din lemn.

Un produs natural, usor de folosit fara mirosuri neplacute in camera. Transparent, pastreaza textura naturala a lemnului. Pentru a obtine diverse nuante naturale, ceara poate fi pigmentata.

Pentru suprafete naturale, cu luciu de matase, pe lemn netratat sau dat cu ulei natural.

Marea majoritate a oamenilor asociaza ceara cu ceva natural, ceea ce este adevarat din pacate doar in putine cazuri. Daca in ziua de azi se cumpara ceara de mobila, se cumpara ceara sintetica, care contine doar in mica masura ceara naturala.

Ceara de mobila de la Kreidezeit este fabricata din ceara de albine, si ulei de in. Ceara nu este insa tratata chimic, se curata cu substante fara clor. Este ideala pentru tratarea, vopsirea si ingrijirea suprafetelor din lemn in interior.

Este potrivita si pentru tratarea jucariilor de copii, corespunde normelor europene in ceea ce priveste siguranta materialelor. Este un produs natural, de calitate extraordinara, care se aplica usor, fara mirosuri deranjante in timpul aplicarii sau dupa uscare. Ceara e transparenta, pastreaza textura naturala a lemnului.


Avantaje:

- Produs natural fara emisii;
- Fara miros;
- Transparent;
- Pastreaza textura naturala a lemnului;
- Nu este periculos;
- Potrivit pentru tratarea jucariilor de copii;
- Aspect frumos, matasos.

 

Ingrediente:
Declaratia completa: Ulei de in, ulei rezistent de lemn, ceara de albine pura, pigmenti fara plumb.

Ceara Saflor

Ceara naturala, pentru suprafete din lemn, in interior. Pentru lucrari pretentioase. Potrivit in special pentru mobila, jucarii de copii, lambriuri, grinzile la vedere si placari din lemn.

Avantajul si diferenta fata de celelate tipuri de ceara este ca Ceara Saflor (de sofranas) nu se ingalbeneste in timp, ci pastreaza culoarea naturala a lemnului. Un produs natural, usor de folosit fara mirosuri neplacute in camera. Transparent, pastreaza textura naturala a lemnului. Pentru a obtine diverse nuante naturale, ceara Saflor poate fi pigmentata.

Marea majoritate a oamenilor asociaza ceara cu ceva natural, ceea ce este adevarat din pacate doar in putine cazuri. Daca in ziua de azi se cumpara ceara de mobila, se cumpara ceara sintetica, care contin in mica masura ceara naturala. Ceara Saflor (de sofranas) de la Kreidezeit este fabricata din ceara de albine, inalbita cu substante fara clor. Ceara nu este insa tratata chimic.

Este ideala pentru tratarea, si ingrijirea suprafetelor din lemn in interior. Ceara Saflor nu se ingalbeneste in timp, pastreaza culoarea naturala a lemnului. Ingalbenirea naturala este specifica produselor pe baza de ulei de in. Ceara Saflor e produsa fara ulei de in, in schimb contine ulei de sofranas.

Este un produs natural, de calitate extraordinara, care se aplica usor, fara mirosuri deranjante in timpul aplicarii sau dupa uscare. Ceara e transparenta, pastreaza culoarea textura naturala a lemnului.


Avantaje:

- Ceara naturala;
- Nu ingalbeneste;
- Fara mirosuri;
- Usor de aplicat;
- Nu are emisii;
- Transparent;
- Pastreaza textura lemnului;
- Aspect natural si matasos.

 

Ingrediente:

Declaratia completa: Ulei de sofranas, ulei rezistent de tung, ceara de albina inalbita fara clor, substante uscate fara plumb.


Ceara tare pentru podea, 1 L

Ceara traditionala de parchet, fabricata din ingrediente naturale: ulei de in, ceara de albine si ceara de carnauba.

Tratament suplimentar pentru suprafetele uleiate din lemn, pluta si teracota. Potrivita pentru suprafete din lemn expuse uzurii si traficului intens. Potrivita, deasemenea pentru usi interioare si mobila. Se aplica atat manual, cat si mecanizat pe suprafete mari, dupa care se lustruieste.

Ceara de pachet, semilichida, pentru o protectie suplimentara in cazul podelelor tratate cu Ulei rezistent pentru podele sau Ulei rezistent fara solvent, compus din ceara de Carnauba, cea mai rezistenta ceara naturala. Carnauba se extrage din frunzele unei specii de palmieri din Brazilia. In perioada ploioasa, stratul subtire de ceara ofera protectie impotriva apei in exces iar in perioada secetoasa, protejeaza frunzele impotriva deshidratarii.

Pentru a mentine calitatea unei podele din lemn, este nevoie de un tratament care nu inchide suprafata lemnului, adica nu influenteaza capacitatea de difuzie a acestuia.Pentru intarirea lemnului si obtinerea unei suprafete rezistente, se folosesc doua aplicari de Ulei rezistent pentru podele sau Ulei rezistent fara solvent, in timp ce un strat de Ceara tare de podea ofera protectie suplimentara impotriva uzurii, murdariei si apei.

Ceara de podea aplicata corect, confera suprafetelor din lemn o stralucire suplimentare, cu luciu matasos. Se utilizeaza in zone expuse uzurii, precum podele, usi, scari, balustrade si mobilier, in interior.


Avantaje:

- Ceara naturala de parchet
- Fara materiale sintetice
- Fara miros neplacut
- Culoare transparenta
- Cu luciu de matase
- Antistatic
- Usor de renovat

Ingrediente:

Declaratia completa: Ulei de in, ulei rezistent de in, ulei rezistent de lemn, balsam de terebentina, ceara de carnauba, ceara de albine, sicativ fara plumb.

13 Documentatii tehnice
Vezi toate

Ceara tare de podea
Fisa tehnica
2 p | RO
Paletar culori lazura lemn precolorata
Catalog, brosura
2 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Vopsele si uleiuri naturale pentru tratarea si finisarea suprafetelor din lemn la interior si exterior KREIDEZEIT
Contactează NATURALPAINT și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.