NATURALPAINT

NATURALPAINT

Str. Berde Mozes nr. 55/B, Cristuru-Secuiesc, jud. Harghita


Relatii clienti:

NATURALPAINT

Infiintata in anul 2005, firma Naturalpaint, cu sediul in judetul Harghita, are ca obiect de activitate importul si comercializarea de materiale ecologice pentru constructii pe piata romana. Aprovizionam exclusiv de la producatori germani recunoscuti si cu experienta in domeniu.

Conform studiului LARS douazecisicinci de compusi organici volatili au fost masurati in dormitoarele copiilor, in urma unor renovari cu produse chimice, cea ce conduce la sporirea riscului infectiilor cailor respiratorii si pulmonare.

Insa nu trebuie sa fie asa. Numeroase materiale de constructii pot fi prelucrate in mod natural, fara a se folosi procedee industriale complicate. Vopseaua, si astfel suprafata aflata la vedere, pot fi de origine naturala. Combinand pamantul colorat si pigmentii minerali, rasinile si uleiurile vegetale folosite ca lianti si, nu in ultimul rand, diluantul universal apa, rezulta vopsele naturale de o calitate tehnica extraordinara.

Consumul de energie si emisiile de dioxid de carbon sunt probleme majore in zilele noastre. Din aceste motive izolarea corecta si profesionala a unei locuinte este absolut necesara si contribuie semnificativ la reducerea consumului de energie. in acest sens, natura ne ofera iarasi solutii. Izolatiile din lana, fibre de canepa si fibre din lemn sunt produse caror calitate a fost dovedita de-a lungul anilor.

4 game de produse înscrise