Usi glisante din sticla pentru interior si exterior  Glass Tech

Usi glisante din sticla pentru interior si exterior Glass Tech

Contactează furnizorul
Glass Tech
Usile glisante au devenit in ultima vreme un produs care ajuta la delimitarea spatiilor pentru un confort in utilizare. cat si pentru a optimiza spatiile delimitate de acestea. Acestea se pot folosi atat la interior, cat si la exterior.
 

Usa glisanta GLASS TECH

Sisteme de usi glisante sunt de mai multe tipuri: pliabil, amovibil, glisare in linie. Furnizorii de sisteme pentru aceste tipuri de usi cu care colaboram sunt: DORMA, HAWA, SAHECO, AKDENIZ, CORTIZO.


Usile glisante de exterior se folosesc in principal pentru realizarea de Winter Garden, fatade de magazine, inchideri terase restaurante.

Acestea se folosesc pentru a inchide un spatiu pe timp de iarna, pentru a realiza o incinta intr-o terasa pentru a putea fi folosita chiar daca afara este frig si bate vantul. Ele asigura si o securitate tot timpul anului.

Se pot realiza atat din sticla securizata de 10 mm cat si din sticla termoizolanta.


Usile glisante de interior sunt folosite pentru a delimita spatiile existente astfel incat sa se optimizeze intregul spatiu existent. Ele sunt folosite la fatade de magazine in centrele comerciale, la transformarea unor sali de conferinta foarte mari in sali mai mici pentru a putea folosi acel spatiiu pentru mai multe activitati, in spatiile casnice. Pentru fiecare aplicatie echipa noastra impreuna cu dumneavoastra va gasi solutia optima.

Aceste usi se pot realiza din sticla securizata, panouri din lemn cu izolare fonica, panouri din pal melaminat.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Usi glisante din sticla pentru interior si exterior Glass Tech
Contactează INTELIGENT GLASS și cere prețuri pentru proiectul tau.