Tencuieli decorative pentru fatade WEBER

Tencuieli decorative pentru fatade WEBER

Contactează furnizorul
WEBER
Tencuielile decorative Weber se recomanda pentru finisarea, decorarea peretilor la exterior si interior, atat pentru cladiri noi, cat si pentru renovarea cladirilor vechi.

Tencuiala decorativa minerala - weber MIN100

Pulbere de culoare alba pe baza de ciment alb, var, adaosuri minerale, bogat in aditivi si rasni sintetice, hidrofob, cu aderenta mare la suport. Disponibil in 3 granulatii: 3 mm rolare - R3; 2 mm aglomerat - K2 si 1,5 mm aglomerat - K1,5.


Domenii de utilizare:

Se recomanda pentru finisarea peretilor la exterior si interior. Poate fi utilizata la finisarea sistemelor de izolatie termica si de asemenea, ca strat final peste tencuiala de baza (ciment, var-ciment), tinci, beton sau peste tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci. Face parte din sistemul de izolatie termica cu polistiren expandat weber.therm mineral.


Avantaje:

- consum redus

- lucrabilitate buna

- culoare extra alba

- economic

Granulatii disponibile:
 1,5 mm aglomerat - K1,5 Tencuiala decorativa minerala - weber MIN100

1,5 mm aglomerat - K1,5

2 mm aglomerat - K2 Tencuiala decorativa minerala - weber MIN100

2 mm aglomerat - K2

3 mm rolare - R3 Tencuiala decorativa minerala - weber MIN100

3 mm rolare - R3


Tencuiala decorativa acrilica weber.pas classic

Tencuiala decorativa pentru fatade, gata preparata, sub forma de pasta, pe baza de lianti organici, cu continut de materii prime naturale, rasini sintetice si pigmenti de calitate superioara. Disponibil in 2 granulatii: cu granule de rolare - R650 / cu granule fine - R950.


Domenii de utilizare:

Se recomanda pentru finisarea peretilor la exterior si interior. Poate fi utilizata la finisarea sistemelor de izolatie termica si de asemenea, ca strat final peste tencuiala de baza (ciment, var-ciment), tinci, beton sau peste tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci. Face parte din sistemul de izolatie termica cu polistiren expandat webertherm classic.


Avantaje:

- lucrabilitate foarte buna si la temperaturi scazute

- consum redus

- paleta variata de culori

- economic

- randament ridicat


Tencuiala decorativa silicatica - weber.pas silicate

Tencuiala decorativa pentru fatade, gata preparata, sub forma de pasta, pe baza de silicat de potasiu (apa sticlata), cu continut de materii prime naturale, rasini sintetice si pigmenti de calitate superioara. Strat final pentru sistemele de izolatii termice weber.therm. Disponibil in 3 granulatii: cu granule de rolare - R610 / cu granule medii - R410 /cu granule fine - R910.


Domenii de utilizarea:

Pentru finisarea, decorarea cladirilor noi si pentru renovarea cladirilor vechi. Rezista in medii “grele”, recomandat pe fatade expuse la poluare, praf, in zone cu trafic intens. Poate fi utilizata la finisarea sistemelor de izolatie termica si de asemenea, ca strat final peste tencuiala de baza (ciment, var-ciment), tinci, beton sau peste tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci. Face parte din sistemul de izolatie termica cu vata minerala webertherm prestige.


Avantaje:

- permeabilitate ridicata la vapori

- rezistenta ridicata la actiunea razelor UV

- rezistenta la actiunea microorganismelor

- lucrabilitate foarte buna

- consum redus

- randament ridicat


Tencuiala decorativa ultrapermeabila - weber.pas topdry

Tencuiala decorativa pentru fatade, gata preparata, sub forma de pasta, pe baza de liant bicomponent mineral-organic, cu continut de materii prime naturale, pigmenti de calitate superioara si aditivi speciali. Produs inovativ, cu capacitate activa de reglare a umiditatii suprafetei. Disponibil in 3 granulatii: cu granule de rolare - R460 / cu granule medii - R860 /cu granule fine - R960.


Domenii de utilizare:

Pentru finisarea, decorarea cladirilor noi si pentru renovarea cladirilor vechi. Are o buna rezistenta la fenomenul de inghet-dezghet, la dezvoltarea algelor si altor microorganisme. Poate fi utilizata la finisarea sistemelor de izolatie termica si de asemenea, ca strat final peste tencuiala de baza (ciment, var-ciment) sau peste tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci. Strat final pentru sistemele de izolatii termice weber.therm.


Avantaje:

- durata de viata foarte mare

- rezistenta la aparitia fisurilor

- lucrabilitate foarte buna

- consum redus

- rezista la actiunea microorganismelor

- randament ridicat

- rezistenta ridicata la actiunea razelor UV

- ultrapermeabila la vapori


Tencuiala decorativa siliconica - weber.pas silicon plus

Tencuiala decorativa pentru fatade, gata preparata, sub forma de pasta, pe baza de rasini siliconice, cu continut de materii prime naturale si pigmenti de calitate superioara. Strat final pentru sistemele de izolatii termice weber.therm. Disponibil in 3 granulatii: cu granule de rolare - R653 /cu granule medii - R853 /cu granule fine - R953.


Domenii de utilizare:

Pentru finisarea, decorarea cladirilor noi si pentru renovarea cladirilor vechi. Rezista foarte bine la conditii climatice extreme si in medii poluate cu praf. Poate fi utilizata la finisarea sistemelor de izolatie termica si de asemenea, ca strat final peste tencuiala de baza (ciment, var-ciment), tinci, beton sau peste tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci. Recomandat pentru sistemul de izolatie termica cu polistiren grafitat weber.therm plus.


Avantaje:

- flexibilitate ridicata

- rezistenta la socuri mecanice

- usor de curatat

- rezistenta la aparitia fisurilor

- lucrabilitate superioara


Vopsea silicatica pentru exterior - weber.ton variosil

Vopsea minerala pentru fatade, gata preparata, pe baza de silicat de potasiu (apa sticlata), cu aditivi organici pentru stabilizare, componente minerale, pigmenti de calitate superioara si aditivi de hidrofobizare. Strat final pentru suprafete de fatade minerale.


Domenii de utilizare:

Pentru finisarea, decorarea cladirilor noi si pentru renovarea cladirilor vechi. Recomandat pentru recolorarea fatadelor. Rezista in medii “grele”, recomandat pe fatade expuse la poluare, praf, in zone cu trafic intens. Rezista la actiunea apei si are permeabilitate extrem de buna la vapori de apa. Poate fi utilizata pentru protejarea/colorarea tencuielilor decorative (gama weber.pas si weber MIN100) la finisarea sistemelor de izolatie termica si de asemenea, ca strat final peste tencuiala de baza (ciment, var-ciment) sau tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci. Se poate aplica conditionat si pe alte suporturi cum ar fi gips-carton, tencuieli si vopsele de var, tencuieli de ipsos etc.


Avantaje:

- permeabilitate ridicata la vapori

- rezistenta mare la actiunea razelor UV

- rezistenta la actiunea microorganismelor

- rezistenta mare la murdarire

- durata lunga de viata

Vopsea acrilica de exterior - weber.ton variolast

Vopsea universala pentru fatade, gata preparata, solubila in apa, pe baza de rasini sintetice, cu componente minerale si pigmenti de calitate superioara. Strat final pentru suprafete de fatade minerale si non-minerale.


Domenii de utilizare:

Pentru finisarea, decorarea cladirilor noi si pentru renovarea cladirilor vechi. Recomandata pentru recolorarea fatadelor. Poate fi utilizata pentru protejarea/colorarea tencuielilor decorative (weberpas silicon plus, weberpas classic, weberpas home) la finisarea sistemelor de izolatie termica si de asemenea ca strat final peste tencuiala de baza (ciment, var-ciment) sau tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci.

Se poate aplica conditionat si pe alte suporturi cum ar fi gips-carton, tencuieli si vopsele de var, tencuieli de ipsos etc.

Avantaje:
 • - culori durabile
 • - consum /mp scazut
 • - rezistenta la murdarie
 • - diluabil cu apa
 • - gama variată de culori
 • - grad de acoperire ridicat

Tencuiala decorativa acrilica cu silicon - webertherm decor

webertherm decor este un produs pe baza de dispersii organice si aditivi speciali, care ii confera acestuia proprietati imbunatatite in ceea ce priveste impermeabilitatea la apa, permeabilitatea la vapori, lucrabilitatea, aderenta, rezistenta la impact si protectia la factorii de mediu.


Domenii de utilizare:

Se recomanda pentru finisarea peretilor la exterior. Poate fi utilizata la finisarea sistemelor de izolare termica a fatadei la exterior, in sistem ETICS. Poate fi utilizata ca strat final peste tencuiala de baza din ciment sau var-ciment, peste tinci, beton sau peste tencuieli termoizolatoare, netezite cu tinci. Finisajul bob de orez/structura aglomerata se obtine din granulatiile extra-fina, fina, medie iar finisajul tip scoarta de copac se obtine din granulatia rolare. Consum: 

 • R 030 - extra-fina 1 mm = 1,8-2,2 kg/m2
 • R 930 - fina 1,5 mm = 2,7-3,2 kg/m² 
 • R 830 - medie 2,0 mm = 3,2-3,7 kg/m² 
 • R 630 – rolare 2,0 mm = 1,8-2,4 kg/m²

Avantaje:

 • - usor de aplicat 
 • - culori rezistente 
 • - rezistenta la fisuri 
 • - ofera protectie la factorii de mediu 
 • - se colorează in 309 nuante conform paletar de culori weber colorline

19 imagini

25 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Tencuieli decorative pentru fatade WEBER
Contactează SAINT-GOBAIN WEBER și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.