Tehnica de rulare, sine de ghidaj pentru porti culisante MEA

Tehnica de rulare, sine de ghidaj pentru porti culisante MEA

Contactează furnizorul
MEA
MEA Metal Applications va ofera toate componentele necesare functionarii sistemelor de porti: de la sine de rulare, la dispozitive de rulare si role de ghidare, pana la dispozitivele de fixare. Totul este perfect proiectat pentru o protectie maxima!

Sine de rulare din otel

Sinele de rulare din otel MEA deplaseaza usor si fiabil incarcaturile suspendate dintr-un loc in altul sau misca cele mai grele porţi si usi inainte si inapoi. Cu ajutorul acestora sunt transportate in fabrici marfuri, materiale de productie, produse si unelte. Sinele de rulare MEA sunt inima care da viata multor intreprinderi.


PROTECTIA IMPOTRIVA FURTULUI ESTE DIN CE IN CE MAI IMPORTANTA!

Sinele de rulare MEA va ajuta sa protejati proprietatea companiei de furt, impotriva bandelor de hoti fara scrupule. Cea mai buna protectie impotriva efractiei este un factor de descurajare! O poarta solida pe o sina de rulare groasa, stabila din otel transmite un semnal clar: stop!


Avantaje:

  • - Sistem compatibil cu pentru sine, sisteme de fixare si dispozitive de rulare
  • - Pentru porti cu greutati de pana la 2000 kg
  • - MEAPLATINUM: zincate termic pentru cresterea protectiei la coroziune
  • - Disponibile in sase dimensiuni


GAMA DE PRODUSE MEA SINE DE RULARE

  • Sine de rulare din otel, suspendate, dimensiunea 0 ‐ 5
  • Sine de rulare din otel, suspendate, dimensiunea 0 ‐ 3

Şinele de rulare din otel sunt disponibile in doua variante:

  • MEAPLATINUM (zincate termic)
  • Nezincate


CATEGORIA DE FERONERIE DE RULARE CU UN SORTIMENT LARG!

In ziua de azi nu exista limite de utilizare pentru feroneria de rulare. Conceput initial pentru a deplasa portile pe o feronerie de rulare, gama de produse s-a dezvoltat intr-un sortiment multifunctional pentru cele mai variate aplicatii. Cu toate acestea, deplasarea usilor si portilor ramane utilizarea cea mai raspandita. Pentru a va oferi solutia optima pentru toate cerintele si indiferent de sarcina, va oferim o gama larga de produse in sase dimensiuni diferite.

Schiță dimensiuni Sine de rulare din otel

Sine de rulare din otel inoxidabil

Optati intotdeauna pentru sine de rulare din otel inoxidabil, daca conditiile de mediu o impun. Prin aceasta ne referim pe de-o parte la conditii climatice nefavorabile. Pe de alta parte insa si la condiţii extreme de productie. 
Şinele de rulare din otel inoxidabil sunt intotdeauna mai avantajoase deoarece rezistenta la coroziune fata de cea a otelului simplu este mult mai crescuta. Necesarul de protectie, ingrjire si intreţinere este mult mai mic.


EXPERTII MEA RECOMANDA:

De principiu sunt recomandate dispozitivele de rulare cu doua axe. Acestea asigura ghidajul exact si ofera caracteristici excelente de functionare.


Avantaje:

  • - Proiectate special pentru conditii climatice extreme
  • - Diametre disponibile in marimi de la 0 la 3 (V2A)
  • - Intretinere redusa si rezistente la coroziune


CAPACITATI PORTANTE SPECIALE PENTRU OTEL INOXIDABIL

Gama MEA din otel inoxidabil este disponibila in dimensiunile 0 ,1 , 2 si 3 si este deosebit de fiabila pentru conditii dificile de mediu. Va rugam sa retineti si capacitatile portante speciale valabile pentru otelul inoxidabil.


SELECTIE DE SINE DE RULARE DIN OTEL INOXIDABIL (SUSPENDATE)

Sinele de rulare sunt produse la o lungime standard de 6 metri.
Dimensiunea sinelor de rulare este determinata de capacitatea portanta necesara: in functie de dimensiunea dispozitivelor de rulare trebuie aleasa si dimensiunea sinelor.


Dispozitive simple de rulare pentru sarcini suspendate

Cand vine vorba de transportarea marfurilor usoare si sarcinilor mai mici in intreprinderea dumneavoastra, dispozitivele simple de rulare de la MEA pentru sarcini suspendate sunt cea mai buna alegere. Dispozitivele de rulare zincate MEA sunt durabile, nu necesita intretinere si permit o rulare usoara, silentioasa. Acestea sunt disponibile in cinci dimensiuni diferite.


Avantaje:

  • - Practic nu necesita intretinere
  • - Zincate termic pentru durabilitate (MEAPLATINUM)
  • - Cinci dimensiuni diferite


Sortimentul de dispzitive de rulare MEA este potrivit pentru multe domenii de utilizare. Feroneria de rulare este utilizata pentru transportul manual al sarcinilor suspendate de toate tipurile. Domenii frecvente de utilizare sunt: usi si porti glisante, perdele de protectie, sisteme de transport, obloane glisante, platforme glisante, instalatii pentru grajduri, constructii si amenajari de expozitii.


Datorita productiei proprii, MEA este in masura sa adapteze dispozitivele de rulare si sa le produca complet in functie de cerintele clientilor. Oferim produse adecvate si consiliere si pentru selectarea produselor, de ex. daca se preteaza dispozitive simple sau duble de rulare.


FLUXUL RAPID AL MATERIALOR ESTE GARANTAT!

Prin utilizarea dispozitivelor simple de rulare fluxul intern de materiale este simţitor accelerat si astfel imbunatatit. Domenii de utilizare frecvente pentru sistemele manuale monorail si sistemele de alimentare cu energie sunt zonele de productie si depozitare, cum ar fi, de exemplu, linii de transport in vopsitorii, secvente tampon si de transport in cadrul zonelor de logistica si de productie, precum si transportoare speciale de marfuri pentru produsele dvs. sau punerea la dispoziţie a uneltelor la locul de lucru.

Cine a instalat odata dispozitive de rulare rapide si functionale, nu va mai dori sa renunte la acestea.


EXPERTII MEA VA SFATUIESC CU PLACERE!

Aveti nevoie de un dispozitiv de rulare simplu sau dublu pentru transportul suspendat rapid al produselor şi marfurilor dumneavoastra? MEA Metal Applications va sta la dispozitie cu vasta sa experienţa. Impreuna cu noi veti gasi componentele potrivite sau o solutie personalizata pentru instalatia dvs., de ex. sisteme de schimbare a caii, transportoare suspendate, accesorii si multe altele.

Intrebati echipa de service MEA – impreuna vom gasi solutia logistica potrivita pentru dvs.!


Dispozitive duble de rulare pentru sarcini suspendate

In vremurile producţiei Just-in-time avem nevoie de solutii logistice rapide numai intre furnizorii, dar si in cadrul intreprinderilor fluxul de marfuri, materiale sau unelte poate fi imbunatatit in mod semnificativ. Dispozitivele de rulare MEA asigura fluxul de materiale necesar si cu usurinta. In cazul sarcinilor suspendate grele expertii MEA recomanda dispozitivele duble de rulare.


Avantaje:

  • - Capacitate portantă mare
  • - Zincate termic (MEAPLATINUM)
  • - Practic nu necesita intretinere
  • - Diverse dimensiuni disponibile


RULARE IN SIGURANTA DATORITA RULMENTILOR DE CALITATE!

Datorita avantajelor pe care le aduce cu sine productia proprie, suntem in masura sa modificam sistemele de rulare necesare si sa le fabricam conform cerintelor clientilor.
MEA va ofera consultanta in alegerea dispozitivelor duble de rulare care, datorita situaţiei de instalare, trebuie sa fie extrem de silentioase. De exemplu, ce sarcini maxime sunt inca posibile la care distanta de suspendare?
Toate dispozitivele de rulare MEA sunt echipate cu rulmenti cu bile de inalta calitate, care asigura o rulare in conditii de siguranta si practic fara a necesita intretinere.


DISPOZITIVELE DUBLE DE RULARE SUNT PROTEJAT DURABIL CU SUPRAFATA INOVATOARE MEAPLATINUM

MEAPLATINUM – noua suprafata inovatoare pentru feroneria de rulare de la MEA Metal Applications conform DIN en ISO 9227: 2012 se potriveste perfect in mediul inconjurator.
Rezistenta platinei a fost modelul pentru aceasta suprafata inovatoare. MEAPLATINUM corespunde cerintelor stricte ale regulamentul REACH al UE din septembrie 2017. Cu noua suprafata, feroneria de rulare MEA indeplineste de astazi si pana in viitor cele mai ambitioase obiective de mediu ale clientilor sai.

Rezistenta maxima la coroziune demonstrata
Vesnica ca un metal pretios – acesta a fost scopul in dezvoltarea MEAPLATINUM. Rezistenta ridicata la coroziune a sinelor a fost confirmata de TÜV-SÜD intr-o procedura de testare independenta (DIN ISO 9227: 2012).


Dispozitive de rulare pentru aplicatii speciale

Domenii frecvente pentru utilizarea dispozitivelor de rulare sunt: usi si porţi glisante, perdele de protectie, sisteme de transport, instalatii pentru grajduri, constructii si amenajari pentru expozitii, grilaje de protectie la rafturi, precum si protectii impotriva vizibilitatii si a prafului, sisteme de transport marfuri pentru productie si logistica.


Avantaje:

  • - Rezistenta crescuta la amoniac
  • - Rezistente la caldură
  • - Silentioase
  • - Dispozitive de rulare pentru actionari electrice


DISPOZITIVE DE RULARE REZISTENTE LA CALDURA

Pentru sisteme manuale monorail sunt deseori necesare dispozitive de rulare cu o rezistenta mai mare la caldura (de exemplu pentru cuptoare de uscare).
Noi va putem oferi dispozitive de rulare cu rezistenta crescuta la caldura. Intrebati expertii MEA – Noi vom gasi cea mai buna solutie pentru dvs.!


DISPOZITIVE DE RULARE REZISTENTE LA AMONIAC

Role simple şi duble cu rezistenţa crescuta la amoniac – special concepute pentru utilizarea in agricultura si grajduri pentru animale.


DISPOZITIVE DE RULARE SILENTIOASE

Rolele duble sunt special concepute cu un inel exterior din plastic pentru o functionare silentioasa si o izolare fonica imbunatatita. De exemplu, pentru utilizarea in padocuri pentru cai, grajduri şi studiouri şi pentru toate aplicatiile in jurul casei.


DISPOZITIVE DE RULARE PENTRU ACTIONARI ELECTRICE

Pentru mai multe informatii despre aceste dispozitive va stam cu placere la dispozitie.


Feronerie pentru porti autoportante

Indiferent daca este vorba de porti de fabrici, potţi pentru hale de depozitare sau porti de acces pe proprietati private, feroneria pentru porţi autoportante este un best-seller al sortimentului MEA.
Unul dintre cele mai mari avantaje este trecerea libera fara şine deranjante pe jos si fara limitarea inaltimii. In plus, usurinta de asamblare si fiabilitatea ridicata a functiilor, precum si aspectul estetic al acestei solutii fac ca cererea pentru feroneria de porţi autoportante sa creasca constant.


DIFERITE DIMENSIUNI SI MODELE DISPONIBILE!

Gama de produse MEA Metal Applications include toate accesoriile necesare pentru montajul portilor autoportante. Alegerea feroneriei depinde de latimea de trecere si de greutatea portii.


Nota feronerie de rulare: Este important sa retineti ca suprafata portii trebuie sa permita trecerea vantului.


Avantaje:

  • - Dispozitive de rulare eficiente
  • - Sistem securizat
  • - Capacitate portanta mare
  • - Siguranta ridicata de utilizare


DE CE PORŢI GLISANTE AUTOPORTANTE?

Portile glisante autoportante sunt succesorii portilor glisante sau rotative, construite de obicei in ultimele decenii. Noile tipuri de feronerie stabila de rulare fac posibil acest lucru. Avantajul portilor autoportante este in principal faptul ca necesita o fundatie destul de ingusta. Deoarece portile glisante autoportante nu au o raza extinsa de deplasare, chiar si daca exista o cantitate mare de murdarie – cum ar fi de ex. la porţile industriale – nu apar probleme de functionare datorita pietrelor sau murdariei din jur. In plus, zapada si gheata aproape nu pot bloca portile autoportante.


Sisteme de fixare și accesorii pentru feroneria de rulare

Cu produsele de la MEA va puteti deplasa produsele rapid si in conditii de siguranta. Productia dvs. va fi mai supla, mai eficienta si mai economica. Cel mai bun exemplu il ofera gama larga de accesorii pentru fixarea şinelor de rulare de perete şi de tavan. In acest scop, MEA Metal Applications ofera totul dintr-un singur loc: accesorii pentru feronerie de rulare, role de ghidaj in pardoseala, role de ghidaj exterioare, precum si o varietate de sisteme de fixare.


Avantaje:

  • - Sistem de fixare pentru toate variantele
  • - Accesorii pentru feronerie de rulare
  • - Role de ghidaj pentru pardoseală
  • - Role de ghidaj externe


SISTEMELE DE RULARE MEA DAU AVANT FLUXULUI INTERN DE MATERIALE

Utilizarea sistemelor de sine si role de inalta calitate a capatat din ce in ce mai multa importanta in ultimii ani in manipularea interna a materialelor. Domeniile tipice de utilizare includ, de exemplu, zonele de productie si de depozitare, cum ar fi sistemele de transportoare din vopsitorii, sisteme rapide de transportare a uneltelor la locul de lucru sau sisteme eficiente si fiabile de transport pentru produsele dvs.


AVANTAJELE CU MEA SERVICE LA SINE DE RULARE SI SOLUTII LOGISTICE

Pentru ca totul sa decurga perfect in proiectarea si punerea in aplicare a proiectelor dvs. logistice, MEA va sustine in mod activ cu serviciile competente. De la proiectarea sistemelor dvs. pana la livrarea Just-in-time, expertii de la MEA se ocupa de toate sarcinile implicate. Veti primi la data convenita o solutie „la cheie” pentru depozit, fluxul de materiale sau siguranta muncii.


ROLE DE GHIDAJ PENTRU PARDOSEALA

Rolele noastre de ghidaj sunt disponibile in diverse modele si dimensiuni.

ROLE DE GHIDAJ EXTERIOARE

Rolele noastre de ghidaj exterioare sunt disponibile in diverse modele si dimensiuni.

SISTEME DE FIXARE

Pentru construirea sistemelor de transport, a sistemelor de porti, sistemelor de transport etc. sunt utilizate diferite sisteme de fixare: pentru perete, pentru tavan, pentru grinzi de otel etc. Numai utilizarea sistemelor de fixare potrivite garanteaza o utilizare de lunga durata si fara probleme.


Role din otel pentru porti cu sina de rulare jos

Rolele de otel isi gasesc utilizarea peste tot unde trebuie deplasate porti sau porti glisante de mari dimensiuni: drumuri de acces in zone industriale, fabrici si depozite, terenuri private etc. Importante sunt mai ales deplasarea fara efort, atat la deschidere, cat si la inchidere. Cu rolele din otel MEA pentru porti cu sina de rulare jos chiar si cele mai grele porti se deplaseaza ca pe sine de tren. Fara socuri, fara zdruncinaturi – pur si simplu perfecte pentru rulare!


Avantaje:

  • - Role de rulare puternice
  • - Sistem extrem de silenţios şi de rezistent
  • - Practic nu necesita intretinere
  • - Material de inalta calitate
  • - Suprafata perfecta MEAPLATINUM


ROLE DIN OTEL PENTRU PORTI CU RULARE JOS IN DOUA VERSIUNI

Rolele din otel sunt utilizate la porti care au sina de rulare jos. Ele sunt o alternativa economica pentru portile autoportante, mai ales atunci cand portile sunt utilizate mai rar. Acestea practic nu necesita intretinere si functioneaza timp de mai multe decenii.


MEA ofera urmatoarele tipuri de role din otel:

  • Role cu rulment simplu
  • Role cu rulment dublu

Rolele cu rulment simplu pot suporta o sarcina de pana la 500 kg per rola.
Rolele cu rulment dublu pot suporta o sarcina de pana la 750 kg per rola.


PERFECTE PENTRU PORTILE GRELE SI IN SECTORUL PRIVAT

Rolele din otel MEA sunt perfecte pentru portile grele, utilizate des. Feroneria calitativa de rulare cu rolele robuste din oţel si-a dovedit fiabilitatea de-a lungul mai multor decenii, chiar si in cele mai dificile conditii. Rolele din otel sunt utilizate la porti care au sina de rulare jos. Ele sunt o alternativa economica pentru portile autoportante, mai ales atunci cand portile sunt utilizate mai rar.
Datorita costului de achizitie avantajos si a montajului simplu, tot mai multe persoane particulare opteaza pentru rolele din otel pentru porţile care au sina de rulare jos.


Role din fonta pentru porti glisante

Rolele din fonta MEA pentru porti glisante sunt de multi ani un adevarat „best-seller”. Rolele noastre din fonta pentru porţi glisante ofera o solutie simpla, eficienta, sigura si economica pentru deplasarea portilor suspendate. Acestea sunt adevaratii halterofili printre rolele pentru porti si pot deplasa cu usurinta porti cu o greutate de pana la 350 kg.
Datorita fontei acestea sunt, de asemenea, extrem de durabile si, prin urmare, o investitie pe viata.


Avantaje:

  • - Disponibile pentru porţi cu greutati de 60‐350 kg
  • - Pentru porti suspendate
  • - Extrem de durabile
  • - Practic nu necesita intretinere
  • - Excelent raport pret‐performanta


UTILIZATE CU SUCCES IN AGRICULTURA!

Rolele din fonta pentru porti sunt utilizate cu succes pentru porti de hambare in domeniul agricol si pentru porti de cladiri.
Datorita feroneriei durabile si robuste fabricate din fonta, acestea va protejeaza in mod fiabil proprietatea. Mai ales cand parcati masini agricole moderne si costisitoare in hambar, este linistitor sa va bazati pe o protectie robusta a portii, precum rolele din fonta de la MEA.


VOLUM LIVRARE ROLE DIN FONTA PENTRU PORŢI GLISANTE

MEA Metal Applications va ofera toate elementele necesare pentru functionarea sistemelor de porti suspendate: de la sinele de rulare, dispozitive de rulare si role de ghidare pana la sistemele de fixare. Totul este perfect proiectat pentru cerintele dumneavoastra.

In gama noastra de role din fonta pentru porti glisante puteti gasi:

  • Role pentru porti cu cadru zincat
  • Role libere, vincluri de suspendare, seturi complete cu sine si sistem de suspendare

In functie de greutatea portii, expertii MEA va consiliaza cu privire la diametrul adecvat al rolelor precum si cu privire la capacitatea de portanta necesara.

3 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Tehnica de rulare, sine de ghidaj pentru porti culisante MEA
Contactează MEA Metal Applications ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.