Statii de monitorizare a calitatii aerului din interior Netatmo

Statii de monitorizare a calitatii aerului din interior Netatmo

Contactează furnizorul
Netatmo
Actioneaza pentru o casa mai sanatoasa. Daca vrei sa asiguri familiei tale un mediu cat mai sanatos acasa, Monitorul  Smart Netatmo de Calitate a Aerului din interior iti arata cum sa realizezi acest lucru. Care este cel mai potrivit nivel de zgomot pentru un somn bun sau umiditatea potrivita pentru un copil cu astm? Acest monitor masoara ceea ce conteaza si semnaleaza potentialele probleme, sugerandu-ti cum le poti remedia. 
 

Monitor smart pentru monitorizarea aerului din interior - NETATMO HOME COACH

Actioneaza pentru un mediu mai sanatos de viata

Daca doresti un mediu cat mai sanatos pentru tine si familia ta, senzorul smart de calitate a aerului de la Netatmo iti arata cum sa-ti realizezi aceasta dorinta.

Fie ca e vorba despre calitatea aerului interior, temperatura, despre zgomot sau nivelul umiditatii, dispozitivul smart de monitorizare a aerului, Netatmo Home Coach, iti arata ce ai de facut. Masoara parametrii importanti, scoate in evidenta potentialele probleme si iti spune cum sa le rezolvi.


Dispune de 4 senzori precisi:

1. Senzorul de umiditate: monitorizeaza umiditate si te anuntta cand e cazul sa pornesti umidificatorul.

2. Senzorul de calitate a aerului (CO2):  te invata cum sa reduci poluarea aerului din interior.

3. Senzorul de zgomot: monitorizeaza intensitatea sunetelor si anunta schimbarile bruste.

4. Senzorul de temperatura: monitorizeaza temperatura pentru a te asigura ca e cea optima zi si noapte.


Iti urmaresti schimbarile din mediul de viata pentru a-ti imbunatati starea de bine

Accesezi in aplicatie istoricul masuratorilor si analizezi ce impact au avut actiunile tale asupra mediului interior. Exersandu-ti obiceiurile bune , iti vei imbunatati starea de bine.


De ce conteaza sa monitorizezi calitatea mediului din interior?

 

  • Pentru un confort mai bun: confortul tau depinde de calitatea aerului din interior. Daca  este prea frig, prea multa umiditate, aerul poluat sau nivelul de zgomot prea mare, nu te vei simti confortabil. Monitorul smart de calitate a aerului din interior iti va spune ce trebuie sa reglezi pentru ca tu sa te simti bine intotdeauna acasa sau in mediul tau de lucru.
  • Pentru sanatate: un mediu interior sanatos te va ajuta sa te simti bine. Dureri de cap, oboseala, lipsa energiei, tuse, alergii sau astm - pot fi toate cauzate de un mediu necontrolat. Dispozitivul smart de la Netatmo monitorizeaza parametrii esentiali ai aerului din interior, pentru ca tu si familia ta sa traiti intr-un mediu cat mai sanatos.
  • Pentu un somn mai bun: un dormitor cu un mediu sanatos este cheia spre un somn cat mai odihnitor. Monitorul de la Netatmo iti spune daca niveleul de zgomot este potrivit, daca calitatea aerului se modifica pe timpul noptii, daca este temperatura optima pentru somn la tine in dormitor. Verifica istoricul datelor, pe masura ce le ai si ia masuri pentru un somn cat mai bun.
  • O mai buna productivitate: temperatura, calitatea aerului si nivelul de zgomot au un impact major asupra productivitatii noastre si asupra capacitatii de concentrare. Netatmo Home Coach te ajuta sa iti creezi un mediu de lucu perfect pentru munca ta de acasa sau pentru scoala, temele si examenele copiilor.

 

Poti conecta mai multi senzori de calitate a aerului de la Netatmo pentru a monitoriza toate camerele intr-o singura aplicatie.

3 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Statii de monitorizare a calitatii aerului din interior Netatmo
Contactează AUTOMATECH ONLINE și cere prețuri pentru proiectul tau.