AUTOMATECH ONLINE

AUTOMATECH ONLINE

Str. Zaharia Boiu nr. 17, Sibiu, jud. Sibiu


Relatii clienti:

AUTOMATECH ONLINE

Cu o vasta experienta in domeniul caselor inteligente, am dorit sa aducem si pe piata romaneasca, produse care ne asigura un confort sporit, siguranta si bunastare.

Fiecare dintre noi, foloseste cel putin un produs inteligent, fie ca vorbim despre un smartphone, un ceas, o bratara fitness sau alte gadgeturi. De ce? Pentru ca aceste produse smart ne usureaza munca si tot ceea ce facem.

 

La fel poate fi si atunci cand dorim produse pentru casa, birou, curte sau gradina. Cum ar fi sa avem acces de la distanta la sistemul de incalzire al casei sau sa vedem oricand, de oriunde ce se intampla in casa ori in curte? Sau poate pur si simplu vrem sa avem date locale, reale despre vreme, mediul inconjurator, calitatea aerului? Raspunsul nostru la toate aceste intrebari este: gama de produse Netatmo, brand al grupului francez Legrand.

Fie ca doresti sa alegi o camera de supraveghere cu tehnologie de recunoastere a fetei, o statie meteo personala cu care sa monitorizezi calitatea aerului si vremea de afara sau un termostat smart pentru a economisi energia si a reduce emisiile de carbon... toate acestea iti ofera o experienta unica si te ajuta sa ai o casa mai sigura, mai confortabila si un mediu de viata mai sanatos.

 

„Dezvoltam elemente electronice de larg consum, intuitive si elegante. Cu adevarat inteligente, produsele noastre inovatoare ofera o experienta perfecta care ii ajuta pe utilizatori sa creeze o casa mai sigura, mai sanatoasa si mai confortabila.”

Netatmo


Fie ca doresti sa alegi o camera de supraveghere cu tehnologie de recunoastere a fetei, o statie meteo personala cu care sa monitorizezi calitatea aerului si vremea de afara sau un termostat smart pentru a economisi energia si a reduce emisiile de carbon.....toate acestea iti ofera o experienta unica si te ajuta sa ai o casa mai sigura, mai confortabila si un mediu de viata mai sanatos.

5 game de produse înscrise