Sisteme  pentru balustrade din sticla Moldoglass

Sisteme pentru balustrade din sticla Moldoglass

Marca:
Moldoglass
Produs furnizat de:

Moldoglass

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
Moldoglass
Sticla este un material complex care nu se demodeaza in timp, aducand un plus de eleganta si stil spatiului amenajat sau cladirilor unde optam pt balustrade de sticla.
Noul nostru departament Moldoglass Concept va poate consilia in alegerea potrivita dorintelor si necesitatilor dumneavoastra, incepand cu etapa de proiectare, monitorizand etapele de productie si montaj.

Balustrada din sticla securizata Moldoglass

Balustradele pot fi utilizate atat la interior, cat si la exterior, iar sistemele de feronerie si montaj difera in functie de proiect.

La fabricarea balustradelor, sticla utilizata trece prin procese de securizare si laminare, respectand normativele in vigoare pentru obtinerea de produse finite care sa ofere siguranta in exploatare.

Balustradele din sticla ofera posibilitatea unui design personalizat, perfect adaptat, pentru un plus de siguranta si confort.

Acestea pot fi personalizate cu sticlă sablata partial sau total, gravata, printata, vopsita sau colorata in masa.

Sistemele de prindere sunt multiple si ofera posibilitati variate de exprimare estetica, adaptate oricarui design ambiental.


Modele, variante ale acestui produs

Sistem pentru balustrade cu fixare pe pardoseala

Balustradele cu fixare pe pardoseala sunt montate cu un sistem vizibil, din aluminiu, ce sustine panourile din sticla si confera un aspect impunator, dar si elegant. Panourile din sticla produse de Moldoglass sunt proiectate, executate, montate si complet echipate cu atentie, pana in cel mai mic detaliu. Sistemul de fixare ca si intreaga gama de accesorii de feronerie sunt fabricate din materiale anticorozive, cu finisaj lucios sau satinat.

Sistem pentru balustrade cu fixare in pardoseala

Prinderea balustradelor cu acest sistem elimina vizual feroneria oferindu-va posibilitatea de panorama nelimitata si siguranta maxima. Combinam detaliile estetice si caracteristicile functionale intrucat pe langa eleganta oferita spatiului, transparenta balustradelor din sticla transmite senzatia de spatiu marit si contribuie la prezenta benefica a luminii naturale.

Sistem pentru balustrade cu fixare laterala

Sistemul cu fixare laterala este un sistem nou, potrivit proiectelor in care se doreste economisirea spatiului util. Perfect adaptat designului modern, acest sistem performant este atat elegant, cat si rezistent. Feroneria este accesoriul cel mai important pentru sticla. Materialele de calitate superioara au o rezistenta indelungata la conditiile meteo daca acestea sunt montate in exterior.

Sistem pentru balustrade cu fixare in puncte

Prinderea punctuala este o solutie optima pentru fixarea balustradelor de sticla din interior cât si a celor din exterior. Minimizarea feroneriei pune in valoare structura arhitecturala exterioara a locului in care s-a optat pentru montarea acestui sistem.

Sistem pentru balustrade cu fixare pe montanti

Acest sistem este special creat pentru zonele cu ploi abundente, piscine, balcoane si nu numai, fiind o prindere ce permite trecerea apei. Materialele folosite sunt anticorozive, perfect adaptate zonelor cu umiditate ridicata, iar prinderile sunt special proiectate pentru a oferi transparenta si rezistenta.
Vedeti mai multe detalii aici.

8 imagini

1 Documentatie tehnica

Catalog Balustrade
Catalog, brosura
32 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Sisteme pentru balustrade din sticla Moldoglass
Contactează Moldoglass și cere prețuri pentru proiectul tau.