Moldoglass

Moldoglass

Str. Rogoazelor nr. 33, Letea Veche, Sat Holt, jud. Bacau


Relatii clienti:

Moldoglass

Frumusetea sticlei, in zeci de produse de inalta calitate si estetica

Moldoglass reprezinta calitatea in domeniul prelucrarii sticlei, cu aplicatii in arhitectura, mobilier si amenajari interioare sau exterioare.

 

Producem geam izolator pentru fabricantii de tamplarie, oferim servicii complexe si procesari speciale ale sticlei: slefuire, fazetare, gaurire, sablare, laminare, securizarea geamului pentru compartimentari interioare, oglinzi fazetate, usi din geam securizat,  geam decorativ sablat, mobilier sticla, pardoseli si copertine din geam laminat, placari etc. Iti oferim servicii complete de la proiectare si executie, pana la montaj.

Infiintata in anul 1997, avand ca obiect principal de activitate prelucrarea si fasonarea sticlei plane, Moldoglass  are o experienta de 24 de ani in domeniu, iar produsele si serviciile pe care le ofera sunt personalizate in functie de profilul fiecarui client in parte.

 

Proiectele pe care le-am realizat pana in prezent sunt cartea noastra de vizita si suntem pregatiti sa facem fata noilor provocari, gasind solutii pentru toate categoriile de clienti, din sectorul comercial si rezidential: birouri, spatii comerciale, locuinte etc.

 

Fabrica noastra isi bazeaza procedurile pe un flux tehnologic de mare randament, pe baza unor utilaje performante si software specializat.

Etapele de proiectare sunt realizate intr-un program care ofera control la nivel de ofertare, optimizare a debitarilor, calculare a necesarului de materiale, evidenta a stocurilor, pregatire comenzi, organizare de livrari si control asupra bazei de date.

 

Moldoglass sustine clientii in luarea deciziilor optime in functie de nevoile si exigentele fiecaruia.

 

➢    Efectuam masuratori la cererea clientului, schite, desene, calcule pentru solutiile tehnice. 

➢    Proiectam si montam structuri din sticla (balustrade, cabine de dus, trepte, pereti despartitori, usi din sticla, pardoseli, placari cu sticla pentru bai si bucatarii, oglinzi, vitralii etc). 

➢    Facem simulari cu ajutorul softurilor specializate pentru diferite tipuri de produse, in functie de mai multi parametri: dimensiuni, tip sticla, grosime, locatia proiectului, performantele dorite.

➢    Raspundem prompt cerintelor si nevoilor dumneavoastra.

➢    Asiguram servicii de livrare si montaj cu personal calificat.

➢    Fiecare lucrare executata este insotita de certificatul de garantie si declaratia de conformitate.   

 

Frumusetea sticlei, in zeci de produse de inalta calitate si estetica. 

 

De ce Moldoglass?

- asiguram asistenta si consultanta tehnica

- ne deplasam la proiectul tau

- tinem cont de bugetul tau

- oferim produse premium

- livram produsele in siguranta

- montajul si transportul asigurat

3 game de produse înscrise