Sisteme fotovoltaice rezidentiale si comerciale la cheie  AMAR SOLAR ENERGY

Sisteme fotovoltaice rezidentiale si comerciale la cheie AMAR SOLAR ENERGY

Contactează furnizorul
 AMAR SOLAR ENERGY
Prin angajamentul nostru catre solutii care satisfac nu doar cerintele tehnice, ci si contribuie la sustenabilitatea mediului, AMAR SOLAR ENERGY se pozitioneaza ca lider in domeniul energiei regenerabile. Descopera cum expertiza si tehnologia noastra avansata pot transforma eficienta sistemului tau fotovoltaic. Contacteaza-ne pentru a explora solutiile optime pentru proiectul tau si pentru a beneficia de performanta garantata a panourilor montate cu precizia caracteristica AMAR SOLAR ENERGY.

Panouri solare - SOLAR HERO

Descopera ultima inovatie in tehnologia panourilor fotovoltaice: Panourile noastre de  cu Tehnologia HETEROJUNCTION (HJT) si 16-18 Bare de Bus (18BB). Aceasta combinatie avansata maximizeaza eficienta conversiei solare, reducand pierderile de energie si oferind o performanta superiora chiar si in conditii de luminozitate scazuta.


Cu structura dubla din sticla si designul transparent, aceste panouri sunt perfecte pentru orice proiect, combinand durabilitatea exceptionala cu estetica de invidiat. Nu rata oportunitatea de a-ti transforma spatiul cu solutii solare de ultima generatie. energetica a proiectului tau solar!. Experimentati puterea maxima cu eficienta de pana la 22,5%, asigurand performanta optima a sistemului fotovoltaic. Garantie extinsa pentru productia de energie de 30 de ani si garantie de produs pentru aceeasi perioada. 

Variante:

Panouri solare SOLAR HERO 440Wp

18BB HETEROJUNCTION DOUBLE GLASS – TRANSPARENT

Panouri solare SOLAR HERO 430Wp

16BB N-TYPE - DOUBLE GLASS - BLACK MESH

Panouri solare SOLAR HERO 430Wp

16BB N-TYPE DOUBLE GLASS – TRANSPARENT

Panouri solare SOLAR HERO 580Wp

18BB HETEROJUNCTION DOUBLE GLASS – TRANSPARENT

Panouri solare - DAHAI SOLAR

Excelenta sustinuta de guvernul chinez. Un gigant in producția de celule fotovoltaice, DAHAI SOLAR sta la baza succesului global al marcilor recunoscute precum JA SOLAR, TRIMA SOLAR, JUNKO si AxiTec. Revelam tehnologia avansata si designul inovator al panourilor noastre care ating o eficiența maxima impresionanta de 22,64%.


Ne mandrim cu o garanție de performanța extinsa de 25 de ani, completata de o garanție de produs excepționala de 30 de ani. Alegeți Dahai Solar pentru soluții fotovoltaice de top, garantate de soliditatea si inovatia sustinuta de guvernul chinez, pentru o eficienta si fiabilitate pe care va puteti baza ani la rand.

Variante:

Panouri solare DAHAI SOLAR 460w

16BB Hight efficiencY monocrystalline PERC cell

Panouri solare DAHAI SOLAR 550w

16BB Hight efficiencY monocrystalline PERC cell

Panouri solare DAHAI SOLAR 550w

16BB- N-TYPE- High egicience TOPcon cell

Panouri solare DAHAI SOLAR 670w

12NN Hight efficiencY monocrystalline PERC cell

Panouri solare - ASTORIOS

Solutiile avansate oferite de un jucator cheie in industria energiei solare, ], recunoscut pentru tehnologiile inovatoare si modelele de panouri fotovoltaice de top. Gama noastra include tehnologii inovatoare precum HJT (Heterojunction Technology) si TOPCon (Tunnel Oxide Passivated Contact), cu modele de panouri care variaza de la 385 Wp la 605 Wp,


Panourile noastre se disting prin eficienta de pana la 26.45 si durabilitate, garantand o performanta remarcabila pe termen lung:    -30 de ani garantie pentru performanta  si 25 de ani garantie de produs, asigurandu-ti linistea ca investitia ta este protejata.Descopera portofoliul nostru diversificat, care include cele mai recente tehnologii si solutii fotovoltaice, proiectate sa intampine nevoile variate ale clientilor nostri.

Variante:

Panouri solare ASTORIOS 435e

108HCND/10-TOPCON- full black- double glass

Panouri solare ASTORIOS 480w

120HCN/10- TOPCON

Panouri solare ASTORIOS 555w

144HC/10-PERC type

Invertor solar INHENERGY

Se axeaza pe furnizarea de solutii integrate pentru PV si stocare, oferind solutii atat pentru uz rezidential, cat si comercial. Avantajele cheie ale invertoarelor INHENERGY includ design meticulos pentru fiabilitate ridicata, utilizarea componentelor de clasa mondiala testate si certificate unternational precum si acreditate de ANRE, un design compact si usor pentru optimizarea instalarii, si suport tehnic post-vanzare. Ei pun accent pe eficienta maxima si fiabilitate, oferind solutii pentru monitorizarea inteligenta a string-urilor si design-uri fara ventilator pentru a reduce zgomotul. Produsele lor sunt concepute pentru a maximiza randamentele si a asigura o alimentare constanta cu energie, si sunt sprijiniti de o echipa puternica de cercetare si dezvoltare si de ingineri de de service).


Variante:

Invertor INHENERGY 5-30KW

On-Grid trifazic

Invertor INHENERGY5-25KW

Hibrid High Voltage- trifazic

Invertor INHENERGY3-5KW

Jobri low voltage- monofazic

Invertor solar DEYE INVERTER TECHNOLOGY

Deye  este un producator renumit de invertoare solare, oferind o gama larga de produse, inclusiv invertoare monofazate, trifazate, de nivel scazut de tensiune (LV) si hibride. Printre caracteristicile de top ale invertoarelor Deye se numara controlul frecventei in scadere, compatibilitatea cu aplicatiile generatorului diesel, un curent maxim de intrare DC de 16A - potrivit pentru panouri solare de 600W, si o eficienta maxima impresionanta de 98,6%.


Aceste invertoare sunt echipate si cu Type II SPD, asigurand o protectie superioara si o performanta optima.Deye se remarca prin noua generatie de invertoare conectate la retea, concepute pentru a imbunatati beneficiile economice ale utilizatorilor, marcand un punct forte in domeniul invertoarelor solare.

Variante:

Invertor solar DEYE INVERTER TECHNOLOGY 10-100KW

Ib frid trifazic

Invertor solar DEYE INVERTER TECHNOLOGY 10-50KW

Hibrid High voltage -trifazat

Baterii solare AMAR SOLAR ENERGY

Stocarea energiei solare in baterii este o componenta esentiala in maximizarea eficientei si autonomiei sistemelor fotovoltaice. AMAR SOLAR ENERGY integreaza in solutiile sale baterii solare de ultima generatie, incepand de la capacitati de 10 kWh, cu module aditionale de 5 kWh, permitand extinderea sistemului de stocare pana la 100 kWh sau mai mult, in functie de necesitatile specifice. Utilizam baterii LiFePO4 (fosfat de fier litiu), recunoscute pentru durabilitatea si siguranta lor, oferind o garantie extinsa de pana la 12 ani.


Parteneriatele noastre cu producatori de renume, precum LUXEN SOLAR ENERGY si Far East, asigura compatibilitatea perfecta a bateriilor noastre cu invertoarele hibride de la Thinkpower si Inhenergy. Aceasta sinergie intre componente garanteaza o gestionare eficienta a energiei produse de sistemul fotovoltaic, traducandu-se prin economii semnificative la factura de energie electrica.

Inainte de implementare, efectuam un calcul riguros al intregului ansamblu fotovoltaic, asigurandu-ne ca solutia de stocare propusa este optimizata pentru nevoile tale. Aceasta abordare personalizata maximizeaza nu doar independenta energetica, dar si rentabilitatea investitiei pe termen lung.


Descopera cum solutiile noastre avansate de stocare a energiei solare te pot ajuta sa obtii controlul complet asupra consumului tau energetic, reducand dependenta de reteaua electrica si promovand un stil de viata sustenabil. Contacteaza AMAR SOLAR ENERGY astazi pentru a explora cele mai eficiente strategii de stocare a energiei solare adaptate nevoilor tale.


Sisteme de fixare pentru panouri solare AMAR SOLAR ENERGY

AMAR SOLAR ENERGY exceleaza in oferirea de solutii inovatoare si personalizate pentru montarea sistemelor fotovoltaice, adaptate pentru fiecare tip de acoperis sau teren. O componenta esentiala a succesului nostru consta in calculul precis al structurilor de fixare, un factor crucial care asigura stabilitatea si performanta garantata a panourilor fotovoltaice in orice conditii.


Acoperisuri plane - dezvoltam structuri ce permit inclinarea panourilor la un unghi de 10-15 grade, fara a necesita penetrarea acoperisului, folosind contragreutati pentru stabilitate. Aceasta abordare asigura o expunere solara optima, maximizand eficienta energetica.


Acoperisuri inclinate realizate din tabla cu grosimea de 0.5 mm sau mai mare, utilizam solutia "short rail", care minimizeaza impactul asupra structurii acoperisului. Pentru acoperisurile din tabla sau tigla, optam pentru structuri cu sine complete, montate paralel cu acoperisul, asigurand o integrare armonioasa si eficienta.

La sol, adoptam structuri special proiectate, adaptate la specificatiile terenului, garantand flexibilitate in amplasarea panourilor pentru captarea optima a energiei solare.


Materialele utilizate, fie aluminiu (Alk) sau aliaj din aluminiu/zinc/magneziu (ZAM), sunt alese pentru rezistenta si durabilitatea lor. Toate structurile sunt proiectate personalizat, tinand cont de dimensiunile specifice ale locatiei si incarcarile din vant si zapada. Acest calcul meticulos al structurilor este vital pentru asigurarea stabilitatii si eficientei pe termen lung a sistemului fotovoltaic.


VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Sisteme fotovoltaice rezidentiale si comerciale la cheie AMAR SOLAR ENERGY
Contactează AMAR SOLAR ENERGY și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.