Sistem de management al cablurilor pentru birou si sala de conferinta BACHMANN

Sistem de management al cablurilor pentru birou si sala de conferinta BACHMANN

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
BACHMANN
BACHMANN va ofera un sistem de management al cablurilor pentru birou si sala de conferinta, cu design atractiv, pentru racordul integrat si usor accesibil al posturilor de lucru, la energie si date.

Panoul de racord VENID

Ca element al unui spatiu modern de lucru si de conferinte, panoul de racord VENID pentru suprafetele de lucru, se distinge prin designul neobisnuit si functionalitatea ridicata.


In cadrul de montaj al VENID se pot integra rapid si simplu materialele originale ale suprafetei de lucru si astfel suprafata de lucru si panoul de racord formeaza o unitate armonioasa.

Perfect adaptat suprafetei, VENID ofera pe langa aspectul optic atractiv si un plus de valoare practica: cablurile necesare pentru utilizare pot fi ascunse confortabil in masa. Capacul rabatabil in ambele directii permite manipularea facila si lasa loc pentru pozarea laterala a cablului. In caseta VENID se pot integra si echipa individual doua blocuri de prize.

VENID este adecvat pentru grosimi ale suprafetei de lucru de 14-25 mm.


Specificatii:

- Materiale:

Caseta: table din otel

Cadru de montaj: plastic, aluminiu eloxat

- Dimensiuni:

Caseta: 334x173x79 mm

Cadru de montaj: 371x180x47 mm

- Adancime de montaj: cadru fara seturi de prindere 45 mm, iar cu caseta si bloc de prize 155 mm

- Configuratii multiple: 4 module (1-2-3 schuko + 1-2-3 C), material profil - alu eloxat

- Este adecvat pentru suprafete de blat cu grosime 14-25 mm


Panoul de racord TOP FRAME

Panoul de racord este solutia pentru alimentarea cu curent si date in spatiile de locuit si de lucru, ca de exemplu in salile de conferinta.


Geometria armonioasă a unitatii TOP FRAME se integreaza elegant in suprafata mobilei si permite furniruirea acesteia si cu materiale pretentioase. Gratie capacului complet incastrabil, accesul la curent si date se poate face confortabil, din diverse parti.

Deschiderea unitații TOP FRAME subliniaza aspectul elegant al acesteia: TOP FRAME se deschide si se inchide din nou in mod simplu si silentios, la apasarea cu degetul.


Specificatii:

- Dimensiuni: de la 341x162x110 mm
- Material:

Carcasa: tabla din otel
Capac: aluminiu

- Adancimea de montaj:

Rama in versiunea sub masa: 98 mm (110 mm inclusiv blocul de prize)
Rama in versiunea pe masa: 96 mm (108 mm inclusiv blocul de prize)

- Orientarea prizelor: 0–45°

Panoul de racord CONI

CONI aduce flexibilitate pe suprafata de lucru: Panoul de racord asigura accesul nestingherit la alimentarea cu curent, media si date.


Datorita adâncimii de montaj minime, CONI asigura sub masa o libertate absoluta in zona picioarelor, chiar si in cazul unui montaj aproape de margine. Diversele variante de design pentru suprafata disponibile in serie asigura de asemenea libertatea necesara in materie de amenajare.


In stare inchisa, unitatea CONI este integrata in suprafata mesei. Atunci cand se doreste accesul la conexiuni, se deschide pur si simplu capacul, se conecteaza fisa dorita si se inchide capacul. Cablurile nu sunt strivite la inchidere, datorita periei integrate. Aspectul armonios al unei mese „plane” nu este afectat. 


Configurarea conexiunilor de date poate fi aleasă liber la CONI. Suplimentar, exista oricand posibilitatea de a schimba rapid si fara scule respectiva unitate de prize. Asadar functionalitate si flexibilitate integrata nu doar pentru prezent, ci si pentru toate dezvoltarile viitoare.


Specificatii:

- Dimensiuni:

Mic: 255x151x59 mm
Mare: 387x151x59 mm

- Material:

Cadru de montaj: tabla din otel
Priza: plastic, aluminiu

- Adancimea de montaj:

- Rama (fara seturi de prindere): 56 mm


Panoul de racord CONI DUO

CONI DUO este ideal pentru mesele inguste de conferinta si instruire, insa poate fi de asemenea utilizat si in orice spatiu de locuit si de lucru.


CONI DUO faciliteaza accesul rapid si liber din doua parti la racordurile de curent, media si date. In plus, se asigura libertatea absoluta a picioarelor sub mobila.


In stare inchisa, CONI DUO este integrat complet in suprafata mesei. Cablurile pot fi pozate fara complicatii prin deschidere - gratie insertiei negre de perii, acest lucru se poate realiza si in stare inchisa.


Specificatii:

- Dimensiuni:

Mic: 512x151x68 mm
Mare: 782x151x68 mm

- Material:

Cadru de montaj: tabla din otel
Priza: plastic, aluminiu

- Adancimea de montaj: fara seturi de prindere: 56 mm

Cadrul de montaj CONI COVER

CONI COVER reprezinta accesul elegant la unitati de alimentare separate, respectiv la sisteme uzuale de pozare a cablurilor amplasate sub suprafata mobilei. Ideal, de exemplu, pentru suprafete de lucru cu pat de cablu instalat. CONI COVER poate fi, bineinteles, montat ulterior.


Daca se necesita accesul la racorduri, trebuie pur si simplu deschis capacul CONI COVER. Datorita periei integrate, clapeta poate fi reinchisa si cu aparatele conectate. Aspectul armonios al unei suprafete de mobilă „plane” nu este afectat.

Cadrul de montaj CONI COVER exista in versiunile “small” si “large”. Raza de colt R5 permite montajul la nivel cu suprafata mobilei. Adancimea de montaj este de 24 mm, potrivita pentru grosimi ale placii incepand de la 16 mm. Fixarea are loc prin 4 suruburi.


AVANTAJE:

- Utilizabil indiferent de tipul patului de cablu sau al mobilierului 

- Ideal pentru montarea ulterioara

-  Perie integrata pentru inchiderea si cu cabluri conectate

- Acum si cu caseta si sistem de prindere potrivite pentru blocul de prize


Panoul de racord POWER FRAME COVER

POWER FRAME COVER este solutia eleganta si compacta pentru alimentarea cu energie si date.


POWER FRAME COVER dispune de un capac din aluminiu elegant, cu o forma frumoasa, care a fost conceput pentru spatii de locuit si de lucru moderne si care protejeaza suplimentar racordurile de curent si date contra prafului si impuritatilor.

Cu capacul complet deschis este posibilă conectarea fara probleme, din ambele parti.


Specificatii:

- Dimensiuni: de 257x88x42 mm
- Material: aluminiu
- Adancimea de montaj: 43 mm

Panoul de racord POWER FRAME

POWER FRAME este solutia compacta pentru racordul integrat si usor accesibil al posturilor de lucru, la energie si date.


Dimensiunile compacte in combinatie cu un design atemporal, de inalta calitate deschid pentru POWER FRAME calea spre posibilitati de utilizare aproape nelimitate, chiar si dincolo de postul de lucru de la birou. Produsul poate fi utilizat de exemplu in spatii comerciale si in vitrine, la targuri si standuri de prezentare. Pe scurt, pretutindeni unde sunt necesare conexiuni sigure si rapide.


Iar unitatea de prize aleasa poate fi introdusa de jos in cadrul de montaj intr-un mod facil, fara scule - mai usor de atat nu se poate. POWER FRAME, atunci cand solutia trebuie sa fie mai compacta si mai eficienta. Fie pentru montarea din fabrica sau pentru montarea ulterioara in structuri existente.


Specificatii:

- Dimensiuni: de la 241x73x36 mm
- Material:
Cadru de montaj: tabla din otel

Priza: plastic, aluminiu

- Adancimea de montaj:

Cadru de montaj: 34 mm
Cadru de montaj incl. bloc de prize + etrier de siguranta: 50 mm

- Orientarea prizelor: 0-90°

Insertia funcționala inteligenta pentru cabluri LOOP IN

Nu vi se par interesante trecerile pentru cabluri? Atunci nu ati facut inca cunostinta cu LOOP IN! Insertia functionala inteligenta ofera functionalitati inteligente.


Insertia funcționala inteligenta poate fi montata rapid si usor si ofera, pe langa functia practica de ghidare a cablului pentru diferite grosimi de cablu, o priza cu contact de protectie, disponibila intr-un design modern si elegant. Simplu - introduceti, blocati - gata!


Insertia este ideala oriunde este nevoie de energie electrica, dar unde cablurile incurcate nu au ce cauta. Pentru variante de calitate superioara cu finisaj metalic, LOOP IN poate fi utilizat impreuna cu LOOP ROUND.


Specificatii:

- Dimensiuni: 89x75 mm
- Diametrul de montaj: 80 mm
- Material: material plastic
- Adancimea de montaj: 89 mm

Panoul de racord DESK 1

DESK 1 creeaza conditii optime pentru gestionarea datelor, a mediilor si a energiei pretutindeni unde aceste racorduri sunt utilizate intr-un mod flexibil.


DESK 1 isi gaseste utilitatea de exemplu acasa, in salile de conferinta, in biroul de acasa sau in spatiile de lucru cu birouri comune. Structura modulara a blocului de prize permite echiparea individuala din fabrica cu exact acele racorduri de comunicare si de alimentare care sunt necesare pentru fiecare utilizare. Astfel, la racordul de curent se pot selecta liber atât sistemul flexibil de stecare Wieland, cat si cablurile racordate fix.


Conexiunile de date sunt echipate in mod standard cu adaptoare, insa pot fi prevazute de asemenea cu un cablu conectat fix.


Specificatii:

- Dimensiuni: de la 189x74x93 mm
- Material: profil din aluminiu eloxat

- Priza: material plastic

- Structura: diverse posibilitati de montaj.

- Accesorii disponibile pentru diverse posibilitati de montaj.


Panoul de racord DESK 2

DESK 2 este un bloc de prize, care poate fi utilizat in numeroase domenii de aplicare si care poate fi echipat cu diferite module de comunicare.


DESK 2  a fost conceput pentru utilizarea flexibila in birou, in sali de sedinta, in biroul de acasa sau la posturile de lucru pentru mai multi utilizatori. DESK 2 ofera servicii bune inclusiv acasa.

Blocul de prize este fabricat din aluminiu si este disponibil in diverse culori. Racordurile se insurubează in ferestrele de modul standardizate si pot fi reechipate cu usurinta.


Specificatii:

- Dimensiuni: de la 155x85x100 mm
- Material:

Profil: aluminiu
Priza: material plastic

- Structura: Grosimea suprafetei de lucru: 10-40 mm

Panoul de racord DESK 2 ALU BLACK

DESK 2 ALU BLACK convinge prin aspectul bicolor, prin combinatia de aluminiu si capace din material plastic de culoare neagra.


DESK2 ALU BLACK este un bloc de prize modern, care poate fi echipat suplimentar cu diverse module custom. Astfel, blocul de prize poate fi adaptat individual la diverse cerinte.

La fel ca produsul înrudit DESK2, DESK2 ALU BLACK se fixeaza de asemenea pe mobila cu ajutorul coltarelor, economisind astfel spatiu.


Specificatii:

- Dimensiuni: de la 155x86x100 mm
- Material:
Profil: aluminiu

Priza: material plastic

- Structura: Grosimea suprafetei de lucru: 10-40 mm

Panoul de racord DESK RAIL

Mai mult spatiu pe birou pentru creativitate si eficienta, datorita DESK RAIL.


Sistemul inteligent permite fixarea conexiunilor electrice, media si de date direct la sistemele reling de nivel trei. Acest lucru ofera spatiu suplimentar pe placa si in acelasi timp acces rapid si confortabil la o varietate de conexiuni.


Modulele Custom BACHMANN 90° asigura o flexibilitate maxima: Componentele centrale pentru conexiunile video, audio si de rețea pot fi integrate dupa plac in DESK RAIL, mentinandu-se totodata sistemul la stadiul actual al tehnologiei.


Fixarea DESK RAIL este simpla si sigura prin insurubare in partea din fata, in timp ce fixarea cablurilor electrice si a cablurilor de date se realizeaza de jos. Datorita prinderii universale, DESK RAIL este compatibil cu aproape toate sistemele reling standard.


Specificatii:

- Dimensiuni: de la 228x52x52 mm
- Material:

Profil: aluminiu
Priza: material plastic


Module custom pentru conexiunile video, audio și de retea

Modulele custom sunt componentele centrale pentru conexiunile video, audio si de retea, care faciliteaza instalarea simpla si flexibila.


Cu modulele ce pot fi inlocuite simplu, puteti indeplini rapid si facil toate cerintele individuale referitoare la conexiunile de date, video si audio, indiferent daca este vorba despre spatiul de birouri sau despre instalatii montate in stelaje sau instalatii electrice.


Aceasta flexibilitate este oferita acum de BACHMANN si pentru instalarea in panouri de 19".  Modulele custom unitare permit o configurare optima pentru orice cerinta in materie de tehnologie media si conexiuni de retea. Racordurile tip mufa/mufa sau borne cu surub asigura si in acest caz o instalare deosebit de facila.


Modulele custom Bachmann va ofera si o completare excelenta in domeniul instalatiilor electrice. Numarul redus de componente face ca modulele custom sa fie compatibile cu gamele de comutatoare uzuale ale producatorilor de renume. Datorita montarii si demontarii facile, toate instalatiile pot fi adaptate rapid la noi cerinte sau la ultimul stadiu al tehnicii.


Post de lucru autonom

Activitate de proiect, flexibila, in echipa sau individuala

– cu Independent Workplace de la BACHMANN


Puteti integra de pe acum diverse scenarii in viata cotidiana. De la statia de lucru mobila pana la statia de lucru completa: sistemul modular pentru Independent Workplace permite un grad ridicat de flexibilitate. 


Independenta de reteaua de curent electric si de infrastructura clasica a cladirii, statia de lucru fara cablu este flexibila si mobila, poate fi relocata in orice loc doriti. Independent Workplace se livreaza sub forma de set de sistem care poate fi extins. Este formata din componente selectionate, care asigura mobilitate si spontaneitate. Datorita unui sistem inovator de baterie externa, autonomia se intinde pe programul unei zile de lucru. 


Un convertor multifunctional folosit sub forma de unitate de distributie a energiei electrice, formeaza interfata dintre diversele aparate finale si alimentarea cu curent. Tensiunea neregulata a bateriei este transformata corespunzator si alimenteaza hardware-ul compatibil cu tensiunea de operare necesara. 


Monitor independent

Gratie pachetului de acumulatori si prin lipsa cablului, Independent Monitor poate fi utilizat in mod flexibil, acolo unde este nevoie de el.


Prezentare, videoconferinta sau website: partajarea continutului vizual cu colegii, clientii si partenerii reprezinta un element central al vietii profesionale cotidiene. Independent Monitor de la BACHMANN ofera o noua flexibilitate pentru munca in echipă: prin pachetul de acumulatori, monitorul poate fi utilizat acolo unde este necesar, indiferent de infrastructura fixa, cum ar fi prizele, racordurile la retea sau dispozitivele conectate prin cabluri.


Prin operabilitatea simpla si datorita duratei de functionare cu baterie de 6-8 ore, monitorul sustine prezentarea fara cablu pe durata unei intregi zile de lucru. Datorita afisarii integrate a nivelului de incarcare a pachetului de acumulatori, puteti vizualiza permanent durata ramasa de functionare a Independent Monitor. Bateriile se pot incarca complet peste noapte, astfel incat sa fie disponibile pe timpul zilei, pentru utilizarea fiabila si eficienta.


Datorita afisajului de inalta rezolutie si a difuzoarelor integrate, se pot reda continuturi audio si video de calitate inalta.


Specificatii:

- Dimensiuni: Reglabil de la 890 mm pana la 1550 mm (in centrul monitorului)
- Rezolutie: afisaj 4K, 58” de inalta rezolutie, 3840x2160 pixeli
- Luminozitate: 350 cd/m²
- Contrast: 4000:1

Brat monitor ZG1

Bratul sustine cu usurinta monitoare mari (3-11 kg, <34”). Rotatia de 360° cu functia inteligenta 180°-Lock asigura o reglare individuala si sigura.

O trecere pentru cabluri integrata asigura un plus de organizare pe masa de birou, cablurile fiind ascunse in spatele unui capac usor detasabile. 


Bratul pentru monitor se monteaza extrem de usor gratie setului de instrumente de montaj la indemana. 


Specificatii:

- Dimensiuni: 600x510x290 mm


Brat pentru monitor ZG2

Diferite situatii de lucru, pozitie perfecta, flexibilitate inalta! Asigurate prin bratul pentru monitor ZG2.


Individual sau in echipa: datorita bratelor pivotante independente, monitoarele pot fi reglate individual. Pe langa structura ergonomica bratul pentru monitor convinge prin designul sau. O trecere pentru cabluri integrata asigura un plus de organizare pe masa de birou, cablurile fiind ascunse in spatele unor capace usor detasabile. 


Insa si functionalitatea sa poate fi observata. ZG2 sustine fara probleme două monitoare de dimensiuni mari (<11 kg, <30"). Rotatia de 360° cu functia inteligenta 180°-Lock asigura o reglare individuala si sigura. In plus, pentru mai multa individualitate, un interval de inclinare de 20° spre fata si 35° spre spate. Bratul pentru monitor se monteaza extrem de usor gratie setului de instrumente de montaj la indemana. 


Specificatii:

- Dimensiuni: 600x510x290 mm

Brat pentru monitor ZGX

Nou sau extins: ZGX este completarea perfecta a ZG1.


Datorita traversei stabile bratul pentru monitor sustine usor doua monitoare. Monitoarele pot fi reglate usor, asigurand totodata ergonomia la statia de lucru. In modul deja cunoscut, trecerea pentru cabluri ascunsa ajuta la organizarea pe masa de birou. Bratul pentru monitor este disponibil in culorile alb-argintiu si negru.


Functionalitate cunoscuta: bratul sustine fara probleme monitoare de dimensiuni mari (<5 kg, <27"). Manerul practic, prin care se aduc monitoarele in pozitia dorita, asigura o reglare individuala si sigura. Rotatia de 360° cu functia inteligenta 180°-Lock intregeste mobilitatea. Traversa de la ZGX poate fi montata usor. 


Specificatii:

- Dimensiuni: 810x289x100 mm

Modulul iotspot integrat intr-un panou de conexiuni

Iotspot face cunostinta cu DESK - o simbioza fantastica dintre doua produse importante pentru birou.


Iotspot este un instrument usor de implementat si de inteles pentru gestionarea inteligenta a statiilor de lucru. Integrat in DESK 2, spre exemplu, acesta devine un produs unic pentru biroul modern. Utilizatorul se poate informa rapid, prin intermediul unei aplicatii intuitive, cu privire la statiile de lucru disponibile si le poate rezerva confortabil si, optional, le poate gasi prin intermediul functiei de harta. O prelungire a sederii sau o anulare anticipata este posibila cu un singur clic.


De asemenea, aplicatia ofera numeroase caracteristici suplimentare, precum functia integrata de cautare a colegilor.

Companiile beneficiază de colectarea exacta a datelor relevante privind utilizatorii, faptele vizualizate si conformitatea cu RGPD.


Specificatii:

- Dimensiuni: de la 155x85x100 mm
- Material:

Profil: aluminiu
Priza: material plastic

- Structura: Grosimea suprafetei de lucru: 10-40 mm

Unitatea de prize STEP

Unitatea de prize este ideala pentru alimentarea flexibilă cu energie si date la posturi de lucru, in sisteme de partitionare si in podele duble.


Cu o consecventa absoluta, STEP pune in practica principiul modularitatii. De aceea, STEP este ideal pentru alimentarea flexibila cu energie si date la posturi de lucru, in sisteme de partitionare, in podele duble si alte aplicatii similare. 

Modularitatea unitatilor de prize STEP ofera posibilitati aproape nelimitate: de la setul simplu de alimentare electrica pana la unitati de prize cu conexiuni de date integrate, comutatoare de protectie impotriva curentilor vagabonzi, disjunctoare, sisteme de protectie la supratensiune, racorduri pentru tehnologia media si multe altele.


Pentru alimentarea cu curent, STEP este echipat in mod standard cu Wieland GST18i3 si, prin urmare, poate fi alimentat cu cabluri de diferite lungimi. Suplimentar, pot fi realizate la cerere si alte sisteme de conectare.


Perfect pregatita pentru cea mai buna conexiune
Unitatea de priza STEP este disponibila cu profil din aluminiu sau material plastic. Se pot conecta mai multe unitati de prize intre ele, sub forma unui sistem modular. In primul rand, STEP este conceputa ca unitate simplă de electrificare pentru postul de lucru de la birou. La STEP se pot conecta dispozitive amplasate permanent, cum ar fi PC-ul, monitorul, imprimanta etc.


Unitatile de prize STEP dispun de o intrare de curent si o iesire de curent, fiecare dintre acestea integrate frontal in capace. Racordurile încorporate tip stecar GST18 de la Wieland, sunt racorduri deosebit de fiabile pentru utilizarea in spatiile de birouri si dispun de mecanisme corespunzatoare de codificare si inchidere conform standardelor in vigoare.


Optiuni multiple de fixare
Unitatile de prize STEP au o utilizare variata. De exemplu, pentru montarea sub suprafetele de lucru, in paturi de cabluri si pereti despartitori. Exista diferite posibilitati de fixare disponibile pentru montajul dedicat utilizarilor diverse.


Specificatii:

- Material:  In functie de varianta: plastic/aluminiu
- Orientarea prizelor: 35–45°

Blocul de prize UNIVERSAL

Conform denumirii, blocul de prize UNIVERSAL este adecvat pentru o mare varietate de scenarii de utilizare. Unitatea completa pentru racordurile de curent, date si media a fost dezvoltata special pentru cerintele din domeniul suprafetelor de lucru si  de conferinta si poate fi pozitionata in mod optim, de ex., pe paturi de cablu pentru masa. UNIVERSAL isi dezvaluie in totalitate avantajele in special in combinatie cu cadrul de montaj CONI COVER sau cu trecerea pentru cabluri LOOP SQUARE. Blocul de prize se fixeaza extrem de usor cu ajutorul bridelor de retinere metalice care se pot aseza in diferite pozitii si la diferite grade. Datorita posibilitatii de integrare a Modulelor Custom BACHMANN, UNIVERSAL ofera o gama mare in ceea ce priveste flexibilitatea si individualizarea.


Avantaje:

- Fixare simpla

- Compatibil cu CONI COVER, LOOP SQUARE 

- Optim pentru utilizarea pe paturi de cablu pentru masa

- Flexibilitate ridicata prin Modul Custom

- Incl. cablu de curent de 3,0 m


Blocul de prize CONNECT LINE

Blocul de prize dispune de diverse posibilitati de montaj, poate fi reconectat si convinge prin structura compacta.


Gratie dimensiunii exterioare compacte, blocul de prize CONNECT LINE poate fi utilizat atat in gospodariile private, cat si in spatiile comerciale. Gama mare de produse cu multiple variante de prize, ofera solutia optima pentru fiecare utilizare si este echipata optional cu elemente ca incarcator USB, protectie la supratensiune si intrerupator. Folosind coltarul livrat, CONNECT LINE se poate monta flexibil in trepte de 30°.


Dimensiunile deosebit de compacte, designul simplu si numeroasele variante de produs, fac din CONNECT LINE un instrument functional pentru asigurarea curentului in spatiile de birou, acasa si in alte locuri de utilizare.


Specificatii:

- Dimensiuni: de la 268x53x52 mm
- Profil: material plastic
- Orientarea prizelor: 35°

Trecere cablu flexibila

Montata sub masa, aceasta combinatie ofera solutia perfecta pentru cabluri ordonate.


Despletire laterală rezistentă la strivire a cablurilor datorita geometriei speciale.


2 capete de fisa pentru transmiterea puterii chiar si in caz de cupluri si forte transversale.


Zale rezistente la calcare si la rupere dispuse astfel incat sa poata fi deplasate.

Impamantarea unitatii de prize independenta de instalare.

Modele, variante ale acestui produs

Trecere pentru cabluri Kabelschlange® Classic - cod articol 930.030 - Negru

Trecere pentru cabluri orizontala si verticala | Sistem cu 3 camere pentru separarea cablurilor de joasa tensiune, a cablurilor de date si a cablurilor de curent | 46 zale, l x i: cca 53 x 23 mm | Lungime in stare extinsa: cca 100

Trecere pentru cabluri Kabelschlange® Classic - cod articol 930.031 Argintiu

Trecere pentru cabluri Kabelschlange® Cube - cod articol 930.058 Negru

Trecere pentru cabluri orizontala si verticala | Sistem cu 2 camere pentru separarea cablurilor de date si a cablurilor de curent | 34 zale, l x i: cca 55 x 25 mm | Lungime in stare extinsa: cca 100 cm, restransa: cca 69 cm

Trecere pentru cabluri Kabelschlange® Cube - cod articol 930.059 Argintiu

Trecere pentru cabluri Kabelschlange® Pro - cod articol 930.032 Negru

Trecere pentru cabluri orizontala si verticală | Rezistenta crescuta la calcare chiar si in zonele de trecere | Incarcare de scurta durata posibilă pana la 120 kg pe 5 zale | Sistem cu 2 camere pentru separarea cablurilor de date si a cablurilor de curent | Se poate racorda si direct la Kabelschlange® Classic | 34 zale, l x i: cca 90 x 24 mm | Lungime in stare extinsa: cca 100 cm, restransa cca. 70 cm

Trecere pentru cabluri Kabelschlange® Pro - cod articol 930.033 Argintiu

Set FLEX II Kabelschlange® - cod articol 930.022 Negru

Trecere pentru cabluri verticala | 38 zale, l x i: cca 55 x 22 mm | 1 x placa de legare la pămant metalica de culoare potrivita | 1 x conexiune de masa de culoare potrivita | Sistem cu 2 camere pentru separarea cablurilor de date și a cablurilor de curent, precum si pentru suspensii de tavan | Lungime cu placa de legare la pamant si conexiunea de masa incluse cca 75 cm

Set FLEX II Kabelschlange® - cod articol 930.023 Argintiu

Kabelschlange® Set Premium - cod articol 930.049 Negru

Trecere pentru cabluri verticala | Set Premium care tine cont de design: 16 zale, l x i: cca 70 x 35 mm | 1 x placa de legare la pamant metalică de culoare potrivita | 1 x conexiune de masa de culoare potrivita | Zalele se comprima complet intr-un pat de cablu eliptic si autoblocant. | Sistem cu 2 camere pentru separarea cablurilor de date si a cablurilor de curent | Lungime cu placa de legare la pamant si conexiune de masă incluse cca 78 cm | Lungime accesorii cca 75 cm | Lungime in stare comprimata: cca 59 cm in set

Kabelschlange® Set Premium - cod articol 930.050 Argintiu

Kabelschlange® Set Premium - cod articol 930.082 Alb

Kabelschlange® Quadro - cod articol 930.018 Negru

Ca o completare la setul Quadro nr. articol 930.016 și 930.017 | Pentru combinatii in sezut/in picioare reglabile pe inaltime sau inaltimi de masa incepand de la 75 cm, precum si pentru suspensii de tavan | 32 elemente, lungime cca 100 cm.

Kabelschlange® Quadro - cod articol 930.019 Argintiu

Set Quadro Kabelschlange® - cod articol 930.016 Negru

Trecere pentru cabluri verticala | Set functional si care ține cont de design: 23 zale patrate, l x i: cca 45 x 45 mm | 1 x placa de legare la pamant metalica de culoare potrivită | 1 x conexiune de masa de culoare potrivita | Sistemul Quadro este foarte rezistent la tractiune si poate fi utilizat pentru instalarea din tavan la inaltimi de incaperi de pana la cca 5 metri. | Sistem cu 2 camere pentru separarea cablurilor de date si a cablurilor de curent | Lungime cu placa de legare la pamant si conexiunea de masa incluse cca 76 cm.

Set Quadro Kabelschlange® - cod articol 930.017 Argintiu

Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.