Blocuri si docuri de alimentare, prize incorporate ASA

Blocuri si docuri de alimentare, prize incorporate ASA

Marca:
ASA
Produs furnizat de:

ASA ROMANIA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
ASA

Doc de alimentare ascuns - ASA VersaElite

ModululVersaElite vine cu un grad inalt de dezvoltare tehnologica care permite alimentarea cu energie electrica a blaturilor de bucatarie, statiilor de lucru si birourilor directoriale. Cand este necesar, expuneti prizele, apoi impingeti turnul in jos pentru a elibera spatiul de lucru. La cerere, sistemul poate fi configurat Plug & Go.


Sistemul de inchidere poate fi activat printr-o apasare usoara: in acest fel, VersaElite poate fi manevrat manual. Un sigiliu din cauciuc previne infiltrarea apei: poate fi folosit pentru orice tip de blat de lucru.


VersaElite se poate folosi in bucatarii, sali de conferinte, hoteluri sau spatii de birouri. Are o certificare IP 54, 2 metri de cablu inclusi, la cerere sunt disponibile finisaje si configuratii speciale.


Finisajele standard sunt din crom (caseta) si aluminiu eloxat sau inox (partea superioara).


Priza incorporata - ASA VersaFlap

VersaFlap prezinta o fanta de iesire stilizata, in completarea unei prize montate intr-un unghi de 45 de grade, pentru a preveni deteriorarea cauzata de varsarea lichidelor.


Se preteaza cel mai bine folosintei in universitati, sali de conferinta, biblioteci, hoteluir sau birouri.


Este disponibil in urmatoarele marimi: 120 x 240 / 320 / 450 / 600 mm; cablurile nu sunt incluse, iar la cerere este disponibil un sistem special de cablare.


Finisaje: aluminiu eloxat, alb.


Prize duale, incorporate alaturat - ASA VersaFlap dual

VersaFlap dual este un sistem de alimentare cu energie si de date portivit mediilor de lucru comune. Placa sa de acces ofera un sistem de deschidere dublu. Gradul inalt de personalizare si timpul scurt in care se instaleaza il fac ideal pentru spatii de birouri, biblioteci, universitati si sali de conferinta.


Este disponibil in marimile 130 x 270 / 320 / 450 mm, iar cablurile nu sunt incluse. La cerere, se ofera configuratie si finisaje speciale. Culori disponibile: aluminiu eloxat.


Caseta pentru pardoseala tehnica - ASA VersaFloor

VersaFloor este un sistem precablat practic si durabil. Capacul din aluminiu are un design care ii permite utilizatorului sa aleaga finisaje din materiale diferite, si sa il integreze in podea.


Configurarea este poate fi personalizata iar spatiile ideale pentru acest tip de instalatie electrica sunt spatiile de birou, salile de sedinta sau universitatile. Cablurile sunt incluse, iar la comanda se ofera configuratie speciala. Fabricat din otel inoxidabil, VersaFloor are finisajul standard din inox.


Doc de alimentare de lux ascuns - ASA VersaLux

VersaLux este un turn de alimentare cu energie electrica proiectat cu un led albastru, care serveste, de asemenea, drept lumina de veghe. Modulul VersaLux este inzestrat cu tehnologie de cel mai inalt grad, si este un sistem ascuns care alimenteaza cu energie electrica blaturile din bucatarii, statiile de lucru sau birourile directoriale. Cu acest sistem se pot expune prizele la nevoie, apoi, la terminarea lucrului impingeti turnul in jos, pentru a elibera spatiul de lucru.


VersaLux are o certificare IP 54, durata de viata a ledului este de 7 ani, se poate grava cu laser pe partea de sus, la cerere se pot pune la dispozitie configuratii si finisaje speciale.


Finisajele disponibile sunt in culorile crom si aluminiu eloxat (caseta) si cromat sau inox (partea superioara).


Doc de alimentare cu capac glisant - ASA VersaPad

VersaPad este un sistem de alimentare compact si versatil. Proiectat pentru a se potrivi intr-un orificiu cu un diametru standard de 80 mm, VersaPad permite folosinta selectiva fie a prizelor, fie a mufelor de date, cu ajutorul unui capac glisant.


Designul extrem de personalizabil al capacului transforma VersaPad intr-un produs care se preteaza mai multor medii, cum ar fi baruri lounge, bucatarii, birouri, sali de conferinta, receptii sau hoteluri. La cerere se pot pune la dispozitie configuratii si finisaje speciale.


Finisajele standard sunt negru, alb, inox sau aluminiu. 


Doc de alimentare ascuns - ASA VersaPull

VersaPull este o solutie ieftina si practica pentru electrificarea statiei de lucru, de cate ori este nevoie. Acest model este indicat in cazul unui situatii de cablare temporare. VersaPull are certificare IP 54, la cerere se pot pune la dispozitie finisaje si configuratii speciale.


Finisajele standard pentru capac sunt din aluminiu si alb sau negru.


Sistem de birou - ASA VersaTop

VersaTop este un sistem precablat, usor de instalat si personalizat, potrivit in special pentru statiile de lucru de la birou.


Datorita designului inteligent si a proportiilor echilibrate, VersaTop adauga valoare fiecarui mediu. Pe langa configuratiile standard, VersaTop este disponibil la comanda in finisaje si marimi diferite, care pot fi personalizate conform propriilor necesitati. Sistemul se poate fixa la nivelul cantului superior sau cu clame de birou; in prima optiune poate fi utilizata o banda dublu adeziva usor de utilizat chiar si pe suprafete se sticla. Acest sistem de alimentare este ideal pentru camere de zi, sali de conferinta, universitati sau birouri.


Sunt disponibile clame C sau suporti potriviti la culoare, iar la cerere se pot pune la dispozitie configuratii speciale. Fabricat din aluminiu, VersaTop are in varianta standard finisaje cromate sau din aluminiu eloxat.


Sistem de alimentare pivotant, incorporat - ASA VersaTurn

VersaTurn este un sistem de alimentare cu energie si de date multifunctional, care beneficiaza de un sistem de inchidere si deschidere usoara, asistat de un motor electric. Versiunea standard este echipata cu 2 prize electrice, doua prize de date de tipul RJ45 si o mufa pentru proiector. Senzorul cu laser din lateral detecteaza prezenta prizelor, privind inchiderea accidentala atunci cand este instalat. Finisajele in aluminiu sau negru mat il transforma intr-un produs ideal proiectat pentru sali de conferinta, sali de sedinte sau hoteluri.


La cerere se poate pune la dispozitie o configuratie speciala precum si finisaje speciale.

Finisaje: In varianta standard - aluminiu mat; La cerere - negru mat. 


Turn de prize de lux - ASA VersaLounge

VersaLounge este un sistem de alimentare reversibil care, pe langa fixarea clasica pe podea, prin fixarea pe tavan poate rezolva toate problemele cu alimentarea unui perete din sticla. VersaLounge este proiectat pentru folosinta in birouri, pereti din sticla, sali de asteptare, hoteluri, camere de zi sau aeroporturi.


La cerere se pot pune la dispozitie configuratii si finisaje speciale, iar finisajele standard sunt cromat, nichel, negru satinat, inox sau nichel mat.


Priza deluxe, incorporata - ASA Versa Link

VersaLink este un sistem de alimentare cu energie electrica precablat, ascuns, proiectat sa fie compact si multifunctional. Sistemul standard include 2 prize, 2 conectori de date de tip RJ-45 Cat 6, o mufa pentru microfon, una pentru aparatura video si una pentru proiector. In varianta standard, VersaLink este disponibil in culorile aluminiu eloxat mat si negru mat. Datorita atractiei sale universale, acest produs este ideal pentru birouri executive, sali de sedinta, universitati, biblioteci si multe alte medii.


La cerere sunt disponibile cabluri speciale.

Finisaje: Aluminiu mat, negru mat


Cutie de distributie - ASA VersaPoint

VersaPoint este o cutie de distributie care poate gazdui pana la 12 conectori, doua pana la cinci linii de alimentare si posibilitatea instalarii unei linii dedicate UPS. Cablajul intern se poate face printr-o sectiune de 1.5 sau 2.5 mm. Cutia se poate instala fie pe pardoseala, fie pe perete, ceea ce, pe langa flexibilitatea pe care o ofera aceasta optiune, o face si un sistem adecvat oricarui mediu. Produsul a fost creat pentru a deservi domeniul instalatiilor electrice iar conectorii acceptati sunt Wieland GST18I2, Wieland GST18I3, Wieland GST18I4 si Wieland GST18I5.


Fabricat din plastic, VersaPoint are finisajul gri, in format standard. 


Cutie de distributie din aluminiu - ASA VersaPoint plus

VersaPoint plus este o cutie de distributie care contine 12 conectori, de la doua pana la cinci linii de alimentare si posibilitatea de instala o linie dedicata UPS. Proiectata pentru cele mai diverse medii, VersaPoint plus este o solutie practica si economica, pentru ca economiseste timpul de instalare. Doua console permit montarea cutiei fie sub pardoseala, fie pe perete, iar carcasa de aluminiu confera produsului putere si soliditate, ceea ce il face adecvat pentru spatiile de lucru din birouri. Produs creat pentru domeniul instalatii electrice, VersaPoint plus accepta urmatorii comectori: Wieland GST18I2, Wieland GST18I3, Wieland GST18I4, Wieland GST18I5 precum si gama Wieland RST.


Fabricata din aluminiu, cutia de distributie VersaPoint plus este neagra in varianta standard. 


Priza de date/energie electrica - ASA VersaTek

VersaTek este un sistem nou de interconectare a prizelor electrice si de date, personalizat conform specificatiilor.

Designerii au accentuat in special designul compact, rezistenta profilului de aluminiu, prizele discrete si flexibilitatea variantelor disponibile, in asa fel incat noul VersaTek ofera cele mai cuprinzatoare solutii tehnice pentru un mediu de lucru modern. Toate variantele standard sunt modelul precablat, cel mai usor mod de lucru. Acest sistem se preteaza in special folosintei in birouri. Sunt disponibile sistemele Master & Slave, aplicatia VersaDesk si aplicatia VersaFrame.

La cerere se poate pune la dispozitie o configuratie speciala a sistemului, iar cablurile nu sunt incluse.


La capitolul finisaje, sistemul este disponibil in culorile aluminiu eloxat (profil), negru (prize) si alb sau rosu (cadrele). 


Turn de prize - ASA VersaTower

Datorita cresterii nevoilor de servicii diverse in spatiile de birou, sistemul VersaTower ofera o solutie calificata de design si funtionalitate. Pe langa tipurile standard, la cerere sunt disponibile finisaje personalizate. Sistem precablat, VersaTower are baza strapunsa, ceea ce il face compatibil cu pardoseli suprainaltate. Se poate folosi in proiecte rezidentiale, hoteluri sau in birouri de sine statatoare. Marimi standard: 450 mm, 1.000 mm, 2 metri de cablu inclusi si la cerere se pot pune la dispzitie configuratii speciale.


Fabricat din aluminiu, VersaTower are in varianta standard finisaje cromate si aluminiu eloxat.


Placute de acces - ASA Exit Fly

Exit Fly permite managementul cablurilor pentru birouri, bancuri de lucru si mese de intalnire. Finisajul capacului central poate fi personalizat, pentru a se potrivi perfect cu orice spatiu de lucru. Multumita sinelor de pe profile, utilizatorul poate alege cu usurinta cate capace doreste sa utilizele, si dimensiunile acestora. Capacul rabatabil se poate roti in ambele sensuri, si  permite o inchidere usoara. Exit Fly poate fi realizat cu diverse dimensiuni si finisaje.


Modul ascuns cu sistem de prize independente - ASA VersaHit Single

VersaHit este un un sistem de alimentare compact si multifunctional. Avand un contur subtire, este potrivit pentru medii diverse, de la bucatarii, dormitoare si camere de zi, pana la birouri. Are o grosime de 40 mm si doi metri de cablu inclusi. Materialele folosite sunt: zamac pentru capac si plastic pentru baza. Finisajele standard sunt: inox, nichel, negru mat, alb sau alama.


Incarcator wireless - ASA VersaCharger

VersaCharger, incarcatorul wireless cu tehnologie QI, este solutia perfecta pentru a alimenta o gama larga de smartphone-uri, eliminand dezordinea creata de fire. Poate fi utilizat pentru birouri, baruri, camere de zi, receptii, sali de asteptare etc. Instalarea se face pe un orificiu rotund cu diametrul de 80 mm. Materialul din care este realizat este zamac.


Finisajele sunt:

Pentru inel: crom, negru, alb, natural;

Pentru disc: negru, alb.


Modul ascuns cu prize independente - ASA VersaHit Dual

VersaHit Dual este un un sistem de alimentare compact si multifunctional. Avand un contur subtire, este potrivit pentru medii diverse, de la bucatarii, dormitoare si camere de zi, pana la birouri. Are o grosime de 40 mm si doi metri de cablu inclusi. Materialele folosite sunt: zamac pentru capac si plastic pentru baza. Finisajele standard sunt: inox, nichel, negru mat, alb sau alama.

122 imagini

15 Documentatii tehnice
Vezi toate

Priza deluxe, incorporata
Fisa tehnica
1 p | EN
Turn de prize delux
Fisa tehnica
1 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Blocuri si docuri de alimentare, prize incorporate ASA
Contactează ASA ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.