Seturi de mobilier pentru dormitor WIEMANN

Seturi de mobilier pentru dormitor WIEMANN

Marca:
WIEMANN
Produs furnizat de:

DETOLIT COMPANY

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
WIEMANN
Acum iti poti amenaja casa intr-un stil modern si unic pentru ca tu sa te bucuri de comfortul dorit si de momente placute alaturi de cei dragi!
 
Detolit Company iti pune la dispozitie in Timisoara si tara o gama variata de dormitoare noi si moderne care sa iti ofere confort.
 
WIEMANN - Mobilierul WIEMANN sunt produse de calitate din Germania. Pentru noi, „Made in Germany” este o promisiune sincera clientilor nostri.
 

Mobilier dormitor ANCONA

Daca iti doresti sa te poti bucura de confort maxim in casa ta si sa ai parte de eleganta, alege gama de dormitoare Ancona de la Detolit Company.
Aceasta armonie de culori Alpin alb si Havana maro iti da o senzatie de confort maxima.
Dulapurile au o dimensiune de la 50 - 400 cm. 
Descopera mai multe in magazin.

Mobilier dormitor Wiemann

Daca si tu esti o persoana care isi doreste sa se bucure de eleganta maxima la ea acasa si care vrea sa aiba mai mult confort in fiecare zi, gama de mobilier din Germania este tot ce ai nevoie pentru acest lucru.
Acest dormitor cu pat elegant si confortabil este ideal pentru orice incapere, datorita stilului elegant si frumos.
Descopera mai multe in magazin.

Mobilier dormitor ALB cu lumini

Din colectia de dormitoare Wiemann - echipa Detolit Company iti vine in ajutor cu gama de dormitoare cu lumini albe pentru ca tu sa te poti bucura de confort maxim in casa ta.
Acest dormitor are un aer aparte datorita elegantei sale si datorita culorii albe combinata cu lumini.

Mobilier dormitor ALCANO

Alege un dormitor modern si elegant pe culoarea alba si bucura-te in fiecare zi de confort si eleganta in casa ta alaturi de familie si cei dragi tie.
Acest dormitor este tot ce ai nevoie pentru a te putea bucura de o casa cat mai moderna si eleganta.

Mobilier dormitor Valencia in 3 modele

Un dormitor elegant, frumos care sa iti ofere confortul de care ai nevoie la tine acasa - acesta este dormitorul Valencia de la Detolit Company. Realizat din materiale de calitate care imita stejarul iti va oferii toata eleganta de care ai tu nevoie.
Dulapurile si noptierele vin in completarea patului pentru ca tu sa te poti bucura de eleganta maxima in casa ta.
Modele, variante ale acestui produs
Dormitor Valencia  Mobilier dormitor Valencia in 3 modele

Dormitor Valencia

Model 2
Dormitor Valencia  Mobilier dormitor Valencia in 3 modele

Dormitor Valencia

Model 3

Mobilier dormitor Rustic

Descopera noua colectie de dormitoare rustice formate din pat+noptiere+dulap care sa iti ofere eleganta de care ai tu nevoie la tine acasa pentru a te putea bucura cu adevarat de confort. Aceste dormitoare sunt realizate din materiale de calitate ridicata si iti ofera sansa sa poti sa te relaxezi la tine acasa.

Mobilier dormitor ALB cu oglinda

Pentru ca stim ca orice persoana care se respecta si care isi doreste sa se bucure de eleganta la ea acasa de confort si eleganta vrea sa aiba mobilierul ideal, echipa DETOLIT COMPANY iti vine in ajutor cu gama de dormitoare din Germania care sunt realizate din materiale de calitate ridicata.

Set dormitor 2 paturi + noptiera + dulap WIEMANN

Acest dormitor cu 2 paturi, noptiere si dulap in nuante de alb si maro deschis iti da sansa sa te bucuri de eleganta maxima in casa ta mai multa vreme alaturi de familia ta. Este ideal pentru camera copiilor. 

Set dormitor cu dulap sticla WIEMANN

Un dormitor cu pat mare, 2 noptiere si dulap mare cu oglinda realizat din materiale de calitate ridicata pentru ca tu sa te bucuri de eleganta maxima in casa ta. Producator - Wiemann Germania.

Set dormitor pat + dulap cu oglinda + noptiere WIEMANN

Un dormitor elegant si modern care sa iti ofere sansa sa te bucuri de confort maxim in casa ta. Acest dormitor este compus din pat dublu, cu lumini, noptiere si dulap mare cu 6 usi + oglinda. Realizat in Germania.

Set dormitor pat + dulap + noptiere WIEMANN

Alege un dormitor realizat in Germania de celebrul producator Wiemann compus din pat dublu cu lumini, 2 noptiere, dulap mare in 3 bucati si 2 culori elegante. 

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Seturi de mobilier pentru dormitor WIEMANN
Contactează DETOLIT COMPANY și cere prețuri pentru proiectul tau.