DETOLIT COMPANY

DETOLIT COMPANY

Str. Amurgului nr. 1, Timisoara, jud. Timis


Relatii clienti:

Despre DETOLIT COMPANY

DE CE DETOLIT?

Detolit Company exista pentru a te face sa te simti acasa in adevaratul sens al cuvantului, alegand calitatea in detrimentul calitatii! Personalizarea spatiului intim se traduce atat intr-o necesitate cat mai ales in placerea creari unui loc doar al tau. Pornind de la aceasta idee am creat un serviciu prin care impreuna cu tine gasim solutia cea mai buna de amenjare a acestui spatiu. De la o idee la casa ta e doar un pas pe care putem sa-l facem impreuna.

 

TU VII CU IDEILE!

Noi punem la dispozitia dumneavoastra  orice fel de astfel de obiect cu scopul de a crea locul perfect in care tu sa iti petreci timpul. Acasa, la birou, pe terasa casei sau in orice alt spatiu unde iti petreci timpul, noi te putem ajuta sa-l transformi conform personalitatii tale, sa-i dai acea nota de unicitate pe care o cauti si sa-ti asiguri confortul fizic dar mai ales sa simti placerea petrecerii timpului in acel spatiu. Va oferim o gama completa de mobilier precum dulapuri, dormitoare, paturi si multe altele.

 

Garantie de 2 ani la toate produsele!


Toata gama de mobilier este de la cel mai mare producator din Germania!

Pentru ca apreciem calitatea am ales cea mai variata gama de mobilier din Germania !

Daca vrei sa te bucuri de comfortul casei tale si de momente de relaxare alaturi de cei dragi atunci poti obtine aceste lucruri prin achizitia de mobila de calitate!

Astfel nu numai ca vei obtine calitate ci si siguranta ca ai facut o alege buna pentru familia ta!

5 game de produse înscrise