Scari metalice pentru interior si exterior Allmetal Industries

Scari metalice pentru interior si exterior Allmetal Industries

Contactează furnizorul
Allmetal Industries
Odata cu dezvoltarea din ce in ce mai rapida  a proiectelor imobiliare, nevoia de scari interioare este din ce in ce mai mare si mai variata, iar in functie de complexitatea fiecarui proiect, realizarile pot fi dintre cele mai deosebite. Este bine cunoscut faptul ca o scara interioara pune intotdeauna in evidenta un living. Pentru orice fel de gol se pot gasi intotdeauna solutiile optime astfel incat designul si inspiratia in fiecare caz sa aduca satisfactii clientilor nostri.
 
Intotdeauna cautam ca solutiile noastre sa fie la inaltimea pretentiilor clientilor nostri, asigurandu-le in acelasi timp o buna optimizare a spatiului si totodata posibilitatea de a-si alege solutia potrivita din mai multe variante prezentate.
Trecerea timpului ne-a invatat atat pe noi, cat si pe clientii nostri sa punem accent pe calitate si nu pe cantitate in alegerea materialelor ce se pun in opera. Firma nostra lucreaza doar cu materiale de calitate superioara.

Scari metalice ALLMETAL INDUSTRIES

Putem oferi o gama diversificata de placari pentru treptele si contratrepte: lemn, gama de texturi, vopsea cromatica diversificata, in camp electrostatic sau lichida.

Scarile pot fi accesorizate cu balustrade de protectie din lemn, sticla, metal, fier forjat, traforate, inox etc, in functie de preferinte.


Am pus intotdeauna in valoare eleganta, supletea si ergonomia scarilor, tinand cont de accesul cat mai facil intre niveluri.

Producem o gama diversificata de modele de scari in diverse configuratii (cu vang central, cu vanguri laterale, cu vanguri cutate, eliptice, elicoidale, balansate etc) asigurand si partea de proiectare si consiliere in vederea luarii deciziei optime pentru client.

Orice scara produsa de noi este cartea noastra de vizita, iar satisfactia clientilor aduce intotdeauna recomandari.

10 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Scari metalice pentru interior si exterior Allmetal Industries
Contactează ALLMETAL INDUSTRIES și cere prețuri pentru proiectul tau.