ALLMETAL INDUSTRIES

ALLMETAL INDUSTRIES

Str. Luica nr. 25, bl. M2, ap. 11, Bucuresti, sector 4


Relatii clienti:

ALLMETAL INDUSTRIES

Allmetal Industries, asa cum ii spune si numele are ca domeniu de activitate productia de confectii metalice si realizarea de structuri metalice diverse.

Allmetal Industries se afla pe o panta ascendenta a dezvoltarii sale, impunandu-se in domeniul confectiilor metalice prin produse si servicii de inalta calitate, complexitate si viteza de executie a lucrarilor.

Allmetal Industries isi doreste sa exceleze in tot ceea ce realizeaza si sa ofere clientilor produse si servicii la un pret concurential.

Produsele si serviciile Allmetal Industries indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, design, durabilitate si functionalitate.

Modelele diverselor tipuri de structuri se pot alege din portofoliul nostru sau se pot face proiecte pentru modelul dorit de client, in functie de arhitectura, design sau nevoi.

Firma noastra se poate remarca prin urmatoarele servicii:

  • - Porti (inclusiv automatizare) si garduri, balustrade interioare/exterioare, scari, balcoane, mobilier metalic atat pentru uz rezindential, cat si comercial sau industrial.
  • - Structuri metalice diverse: hale industriale pe structura metalica, copertine metalice, parasolare, platforme, recipienti etc.

- Proiectele noastre sunt “la cheie”, includ masuratori, necesar materiale, executie, vopsire electrostatica cu pulbere, transport si montaj.

1 gamă de produse înscrisă