Sapa uscata din placi Rigidur Saint-Gobain Rigips

Sapa uscata din placi Rigidur Saint-Gobain Rigips

Contactează furnizorul
Saint-Gobain Rigips

Sapa uscata cu placi - Rigidur

Calitatile placilor Rigidur: rigiditate crescuta, suprafata neteda, cu duritate ridicata si montaj usor, toate derivate din compozitia speciala de ipsos cu fibre celulozice, le recomanda pentru aplicatii cu cerinte speciale.

Pardoseli cu finalizare rapida
Restrangerea proceselor umede duce la reducerea timpului de executie al lucrarilor de constructie sau renovare. Un sistem de pardoseala flotanta cu placi Rigidur elimina timpul indelungat de uscare, iar greutatea sa redusa usureaza incarcarea structurii de rezistenta, factor important in cazul renovarii cladirilor vechi.

Sarcini medii in consola - Ati fost in situatia de a avea nevoie sa construiti rapid un perete de bucatarie pe care urma sa fixati mobilier sau electrocasnice suspendate? Folosind placile Rigidur veti creste limita de incarcare la 50 kg pe diblu (in sistem de fixare cu ancora de metal tip Molly si grosime de 12,5mm a placii).

Pereti rezistenti la socuri - In unele zone cu trafic intens: holurile de spital, unde circula paturi mobile sau holurile de scoala, loc de joaca pentru toti nazdravanii, cerintele de rezistenta sporita la socuri si de duritate ridicata a suprafetelor sunt indeplinite de placile Rigidur. Duritatea suprafetei placii Rigidur este de 35 n/mm2.

Comportare la foc - O insusire foarte importanta a placilor Rigidur este acea ca sunt incombustibile, acestea fiind incadrate in clasa de reactie la foc A1, conform standardului european EN 13501-1. Astfel, peretii executati cu placi Rigidur montate pe structuri din lemn sau metal pot avea rezistente la foc cuprinse intre 30 si 90 minute.


Accesorii 

Rigidur ofera o gama completa de accesorii specifice cum ar fi:
- suruburi speciale Rigidur cu 5 lungimi diferite,
- chit de umplere a rosturilor - Vario,
- pasta pentru finisarea suprafetelor - Promix Mega,
- compus de nivelare,
- adeziv pentru pardoseala - Nature Line.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Sapa uscata din placi Rigidur Saint-Gobain Rigips
Contactează SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS și cere prețuri pentru proiectul tau.