Relevee si masuratori standard BOMA pentru spatii de birouri GRAPHEIN

Relevee si masuratori standard BOMA pentru spatii de birouri GRAPHEIN

Marca:
GRAPHEIN
Serviciu prestat de:

GRAPHEIN

Vezi profil furnizor
Contactează prestatorul
GRAPHEIN
GRAPHEIN realizeaza relevee interioare care certifica suprafata inscrisa in documente si relevee interioare 3D pentru proiecte de amenajari interioare si alte montaje.
BOMA este cel mai utilizat standard international de masurare a spatiilor comerciale si birouri, fiind nelipsit pe piata imobiliara. Asta pentru ca masurarea unei cladiri si definirea suprafetelor comune este extrem de importantă pentru dezvoltatorii si administratorii de spatii comerciale, intrucat generează un calcul corect al chiriilor pentru fiecare spatiu. Desigur, aceste masuratori sunt si in beneficiul locatarilor, intrucat ajuta la evitarea incarcarii nejustificate a chiriei.
 
Utilitate:
Daca activati in piata imobiliara ca proprietar sau chirias, venim spre voi cu o gama intreaga de servicii in masuratori astfel incat sa va asiguram randamentul optim intre calitate, timp si costuri.
Avantaje:
Beneficiati de masuratori independente, executate cu aparatura de ultima generatie.Tehnicile si instrumentele folosite de GRAPHEIN va asigura randamentul optim intre calitate, timp si costuri. Procesarea informatiilor este in format digital, motiv pentru care puteti intra in posesia planurilor in cel mai scurt timp dupa masuratori.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă serviciile de Relevee si masuratori standard BOMA pentru spatii de birouri GRAPHEIN
Contactează GRAPHEIN și cere prețuri pentru proiectul tau.