GRAPHEIN

GRAPHEIN

Masura constructiilor durabile

GRAPHEIN

Strada Carol Davila nr. 34, et. 3 - 4, ap. 13, Bucuresti, sector 5


Relatii clienti:

GRAPHEIN

GRAPHEIN este prima alegere a profesionistilor in proiecte de topografie inginereasca, asistenta topografica pentru infrastructura, cadastru si intabulare, scanare 3D, masuratori BOMA si pentru urmarirea comportarii in timp a constructiilor.

 

Crescuta organic, dupa infiintarea in anul 2014, GRAPHEIN este recomandata acum ca fiind masura constructiilor durabile atat in Romania, cat si pe plan european. Profesionalismul si livrarea la timp reprezintă valorile care au consacrat activitatea noastră, iar investitia continua in resurse, aparatura, programe si tehnologii de ultima generatie ne-a garantat rezultate remarcabile.

Obiectivul nostru este sa facem din GRAPHEIN liderul european in geodezie, eficientizand procesul si costurile din constructii.


Misiune si viziune:

Sa oferim cele mai precise, relevante si accesibile servicii in domeniu, contribuind la siguranta constructiilor in Romania si Europa. Suntem orientați spre a investi continuu în echipa noastra, in resurse si in comunitatile in care ne implicam, cu scopul de a garanta o dezvoltare sustenabila pentru GRAPHEIN.


In cadrul Conferintei Internationale Euro-Fereastra & Euro-Constructii editia mai 2019, Graphein, unul dintre partenerii oficiali ai evenimentului, a castigat premiul “Award Of Excellence – INNOVATION AND TECHNOLOGY “ la Euro-Fereastra Awards 2019.


Calitatea si o echipa care se implica pentru ca orice proiect sa fie finalizat cu succes, intotdeauna vor fi castigatoare. A fost un eveniment special și ne bucuram ca am putut impartasi din experientele noastre cu alti 400 de profesionisti din constructii.

Eugen Ursu, Managing Partner Graphein

4 game de servicii înscrise