Produse pentru consolidari si reparatii betoane MASTER BUILDERS SOLUTIONS

Produse pentru consolidari si reparatii betoane MASTER BUILDERS SOLUTIONS

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
MASTER BUILDERS SOLUTIONS

MasterEmaco N 515 FC - Mortar de finisare mono-component pentru cosmetizarea elementelor de beton in grosimi de 1-5 mm

MasterEmaco N 515 FC este un material gata de utilizare, care contine cimenturi speciale, nisipuri bine sortate, polimeri si fibre atent selectionate in scopul reducerii contractiilor si pentru a imbunatati caracteristicile fizice si de punere in opera.Amestecat cu apa, formeaza un mortar cu o consistenta foarte cremoasa. MasterEmaco N 515 FC poate fi usor aplicat cu mistria sau prin pulverizare in straturi cu grosimea cuprinsa intre 1 mm (umplerea porilor) pana la 5 mm.Tehnologia inovativa PWS care sta la baza produsului, creeaza un fel de “bazin intern de apa” in cadrul mortarului, fapt ce contribuie la o intarire mai eficienta, reducand semnificativ riscul de aparitie a microfisurilor, si permitand aplicarea produsului inclusiv pe suporturi de beton foarte absorbante.


Caracteristici:

- Prin nanotehnologia incorporata, sunt reduse la minim contractile si tendinta de fisurare.

- Proprietati excelente de aplicare ce pot fi percepute mai ales la aplicarea manuala cu mistria.

- Consistenta fina, cremoasa fara a fi fluida/apoasa.

- Proprietati excelente de nivelare/netezire.

- Culoare a betonului maturat (deschis).

- Modul de elasticitate redus;

- Fara cloruri.


Domenii de utilizare:

MasterEmaco N 515 FC este ideal pentru finisari fine sau pentru reparatii de nivelare pe urmatoarele tipuri de substrat:

- Beton

- Tencuieli cimentoase

- Tencuieli cu continut de var

MasterEmaco N 515 FC este recomandat pentru umplerea porilor/golurilor si cosmetizarea suprafetelor prefabricatelor de beton, sau pentru repararea micilor defecte ale structurilor de beton.

Poate fi aplicat in interior sau exterior, pe suprafete verticale sau suspendate, in medii umede sau uscate:

- Suprafete terase, balcoane

- Fatade de cladiri

- Pereti parapet

- Elemente prefabricate

- Suprafete si muchii de grinzi


MasterEmaco N 5100 FC - Mortar de finisare cu priza rapida, modificat polimeric si armat cu fibre

MasterEmaco N 5100 FC este un mortar fin de nivelare pentru finisarea lucrarilor de reparatii sau pentru cosmetizarea structurilor din beton. Produs monocomponent cu priza rapida si capacitate excelenta de uniformizare. MasterEmaco N 5100 FC este un material gata de utilizare, care contine cimenturi speciale, nisipuri bine sortate, polimeri si fibre atent selectionate in scopul reducerii contractiilor si pentru a imbunatati caracteristicile fizice si de punere in opera. Amestecat cu apa, formeaza un mortar cu o consistenta foarte cremoasa. MasterEmaco N 5100 FC poate fi usor aplicat cu mistria sau prin pulverizare in straturi cu grosimea cuprinsa intre 0.5 mm (umplerea porilor) pana la 7 mm. Zonele mici de reparat pot fi reprofilate pana la grosimi de 10 mm, in grosime de la 3 la 10 mm pe un singur strat.


Caracteristici:

- Prin nanotehnologia incorporata, sunt reduse la minim contractile si tendinta de fisurare.

- Proprietati excelente de aplicare ce pot fi percepute mai ales la aplicarea manuala cu mistria.

- Consistenta fina, cremoasa fara a fi fluida/apoasa.

- Proprietati excelente de nivelare/netezire.

- Poate fi folosit pentru bavuri, rosturi, fisuri si pentru umplerea porozitatii structurilor de beton.

- Priza rapida: poate fi acoperit in numai 4 ore.

- Buna dezvoltare a rezistentelor, peste cerintele clasei R2 a EN1504 partea 3.

- Culoare a betonului maturat (deschis).

- Modul de elasticitate redus.

- Continut redus de crom (Cr[VI] < 2 ppm), fara cloruri.


Domenii de utilizare:

MasterEmaco N 5100 FC este ideal pentru finisari fine sau pentru reparatii de nivelare pe suprafete mari verticale sau suspendate, in special in cazurile in care este necesara intarirea rapida cu durata redusa de maturare astfel incat sa poata fi acoperit (vopsit, acoperiri epoxidice, etc) in timp foarte scurt.

MasterEmaco N 5100 FC este recomandat pentru umplerea porilor/golurilor si cosmetizarea suprafetelor prefabricatelor de beton, sau pentru repararea micilor defecte ale structurilor de beton.

Poate fi aplicat in interior sau exterior, pe suprafete verticale sau suspendate, in medii umede sau uscate:

- Suprafete si muchii terase, balcoane

- Fatade de cladiri

- Pereti parapet

- Panouri prefabricate

- Suprafete si muchii de grinzi.


MasterEmaco N 5200 - Mortar de reparatii non-structurale cu priza rapida, polimeric modificat, armat cu fibre

MasterEmaco N5200 este un polimer modificat universal, monocomponent, cu priza rapida, pentru reparatii, reprofilare sau egalizare, care indeplineste cerintele normei europene EN 1504 partea 3 clasa R2.MasterEmaco N5200 este un material gata de utilizare care contine cimenturi special, nisipuri sortate, lianti hidraulici, polimeri selectati si fibre (poliacrilonitril) pentru reducerea contractiei si imbunatatirea proprietatilor fizice si a caracteristicilor de punere in opera. Produsul a fost obtinut pe baza de nanotehnologie, pentru reducerea semnificativa a contractiei.In amestec cu apa formeaza un mortar puternic tixotrop care poate fi usor aplicat, manual sau mecanizat, in strat de grosime cuprinsa intre 3 si 100 mm.


Caracteristici:

Realizat intr-o noua tehnologie pentru minimizarea contractiei si a tendintei de fisurare.

- Proprietati foarte bune pentru aplicare.

- Mortar cremos dar fara tasare.

- Poate fi aplicat in plan orizontal sau vertical, la grosime 80-100 mm, sau in plan suspendat in strat de 70-80 mm.

- Usor de utilizat pentru a crea profile sau colturi fara cofraj.

- Poate fi utilizat ca mortar de reparare si protectie.

- Este posibila intarirea in 4 ore.

- Dezvoltarea rezistentei indeplineste cerintele EN1504 partea 3 clasa R2

- Modul de elasticitate redus.

- Continut redus de crom (Cr[VI] < 2 ppm ), fara cloruri.

- Auto-conditionare, nu necesita umezire sau conditionare la umiditate ridicata si nici protejare cu folii din material plastic peste 24 de ore.


Domenii de utilizare:

MasterEmaco N 5200 poate fi aplicat la interior sau exterior, pe suprafete orizontale, verticale sau “peste cap”, in medii umede sau uscate. MasterEmaco N 5200 este utilizat pentru reparatii nestructurale la elemente din beton, ca de exemplu:

- Pereti de balcoane

- Fatade

- Pereti parapet

- Panouri prefabricate

- Grinzi

- Elemente de scara


MasterEmaco S 1160 TIX - Mortar pe baza de ciment tixotropic

MasterEmaco S 1160 TIX este un mortar pe baza de ciment, tixotropic si structural folosit pentru lucrari de restaurare sau nivelare, aplicat in straturi intre 5 si 50 mm grosime, chiar si in aplicatii deasupra capului (GRAVITATE ZERO). Inovatoarea tehnologie PWS creeaza un „rezervor intern de apa” cu eliberare lenta pentru o intarire imbunatatita, reducand drastic tendinta de fisurare si permitand aplicarea pana si pe straturile suport deosebit de absorbante. Datorita noii sale formule, MasterEmaco S 1160 TIX asigura o bariera de protectie pentru armaturi, asigurand astfel o durabilitate ridicata a lucrarii de restaurare chiar si in absenta unui agent de pasivizare (cu conditia ca armatura sa aiba o grosime de acoperire pentru MasterEmaco S 1160 TIX de cel putin 10 mm).


Caracteristici:

Inovatia: Tehnologia PWS ofera beneficii semnificative, precum:

- Posibilitate de aplicare chiar si pe straturi suport deosebit de absorbante;

- O reducere drastica a tendintei de fisurare datorita unei rezerve de apa care garanteaza un tip de hidratare interna;

- O hidratare mai buna a mortarului;

Proprietati aderente excelente: materialul adera si pe beton innisipat si reduce la minim pierderea de material, mai ales in cazul aplicarii deasupra capului 

Aspect estetic excelent al finisării: granulometrie maxima 1,2 mm;

Rezistenta la producerea de fisuri pe termen lung: aceasta cerinta de baza pentru durabilitatea lucrarii de restaurare este evaluata folosind metoda inelului O. MasterEmaco S 1160 TIX nu prezinta nicio fisura, nici chiar in timpul proceselor de durata cu protejare pana la intarire;

Rezistenta la agenti agresivi de mediu: este hidrofug, rezistent la sulfati si cloruri si rezistent la degradarea cauzata de actiunea ciclurilor de inghet/dezghet, asigurand prin urmare o protectie superioara a armaturilor impotriva coroziunii;

Durabilitate ridicata: Datorita formulei sale speciale, MasterEmaco S 1160 TIX garanteaza o protectie eficienta a armaturilor prin prevenirea coroziunii cauzate de carbonatare si/sau in prezenta clorurilor.


Domenii de utilizare:

MasterEmaco S 1160 TIX a fost conceput pentru a garanta eficienta si durabilitate maxima in toate tipurile de interventii de restaurare caracteristice cladirilor, reparatii locale si lucrari de reparatii de mare amploare. Poate fi aplicat cu mistria sau cu echipamente de pulverizare, pentru grosimi variabile cuprinse intre 5 - 50 mm.

Interventiile caracteristice includ:

- lucrari extinse de reparatii ale structurilor din beton armat cu o fata expusa;

- armaturi ale structurilor din beton armat cu o fata expusa;

- orice structuri din beton ale clădirilor civile, industriale sau comerciale cu defecte sau desprinderi.

MasterEmaco S 1160 TIX poate fi aplicat:

- cu o mistrie, pentru straturi de pana la 50 mm pe suprafete verticale si deasupra capului, ca mortar de restaurare datorita caracteristicii sale Gravitatie zero, care reduce la minim pierderile si asigura o performanta maxima.


MasterEmaco S 1180 PG - Mortar reodinamic pentru lucrari de reparatii ale structurilor din beton

MasterEmaco S 1180 PG este un mortar structural pe baza de ciment, de inalta performanta, cu aplicare prin turnare. MasterEmaco S 1180 PG poate fi aplicat cu o consistenta reoplastica sau reodinamica, in functie de cantitatea de apa din amestec, conform tipului de lucrare care trebuie sa fie executata (de exemplu lucrarile de taluzare). Inovatoarea tehnologie PWS creeaza un „rezervor intern de apa” cu eliberare lenta pentru o intarire imbunatatita, reducand drastic tendinta de fisurare si permitand aplicarea pana si pe straturile suport deosebit de absorbante Datorita noii sale formule, MasterEmaco S 1180 PG asigura o bariera de protectie pentru armaturi, asigurand astfel o durabilitate ridicata a lucrarii de restaurare chiar si in absenta unui agent de pasivizare (pentru o grosime de aplicare mai mare de 10 mm).


Caracteristici:

Inovatia: Tehnologia PWS ofera beneficii semnificative, precum:

- Posibilitate de aplicare chiar si pe straturi suport deosebit de absorbante;

- O performanta mai buna a produsului, ceea ce se traduce in costuri reduse ale lucrarii;

- O reducere drastica a tendintei de fisurare datorita unei rezerve de apa care garanteaza un tip de intarire interna;

- O hidratare mai buna a mortarului

Rezistenta la fisurare in faza plastica: pentru impiedicarea formarii de microfisuri in faza plastica, MasterEmaco S 1180 PG este imbogatit cu fibre PAN (din poliacrilonitril);

Rezistenta la agenti agresivi de mediu: Datorita compozitiei chimice si caracteristicilor foarte speciale ale componentelor sale, MasterEmaco S 1180 PG asigura 100% rezistenta la apa, la agentii agresivi de mediu precum clorurile si sulfatii, este rezistent la fenomenul de carbonatare sau la degradarea cauzata de actiunea ciclurilor de inghet - dezghet;

Consistenta reoplastica (fluida) sau reodinamica (superfluida) in functie de cantitatea de apa de preparare pentru aplicatii intr-o varietate de conditii (de la lucrari pe structuri inclinate si pana la aplicatii cu compactare completa fara a necesita vibratii).

Fara segregare sau scurgere, asigurand totodata o fluiditate foarte ridicata si fara a necesita vibrarea materialului.


Domenii de utilizare:

MasterEmaco S 1180 PG este conceput sa simplifice, pe cat de mult posibil, prepararea betonului de sustinere, precum si fazele de aplicare si finisare, asigurand in acelasi timp o durabilitate ridicata. Poate fi turnat pentru lucrari cu o grosime a stratului cuprinsa intre 10 si 200 mm, fara a fi necesara ranforsarea cu plasa sudată.MasterEmaco S 1180 PG este conceput pentru lucrari de reparatii pe structuri din beton, precum:

- restaurarea si/sau ranforsarea coloanelor, pilonilor, grinzilor structurilor civile, industriale si comerciale;

- restaurarea structurala a suprafetelor extinse prin turnare in cofraje;

- interventii in zone cu ranforsari aglomerate, unde nu este posibila aplicarea manuala sau prin pulverizare;

MasterEmaco S 1180 PG poate fi aplicat atat in interior cat si in exterior, in medii umede si uscate.


MasterEmaco S 5400 - Mortar tixotropic pentru reparatii structurale, cu contractie compensata si armat cu fibre

MasterEmaco S 5400 este un mortar de reparatii structurale, monocomponent, cu contractie compensata, de inalta rezistenta, cu o valoare ridicata a modulului de elasticitate, si care indeplineste cerintele noii norme europene EN 1504 partea 3 clasa R4. MasterEmaco S 5400 este un material gata de utilizare, care contine ciment Portland rezistent la sulfati (HSR LA), lianti hidraulici, nisipuri bine sortate, fibre de polimer special selectate (PAN - poliacrilonitril) si aditivi speciali pentru reducerea semnificativa a contractiei si a riscului defisurare. In amestec cu apa, MasterEmaco S 5400 formeaza un mortar puternic tixotropic care poate fi usor aplicat manual sau mecanizat.


Caracteristici:

Poate fi aplicat la interior sau exterior, in plan vertical sau suspendat, in medii umede sau uscate.

- Prin nanotehnologia si fibrele de armare (polyacrylonitryl) incorporate, sunt reduse la minim contractiile si tendinta de fisurare

- Puternic tixotropic - poate fi aplicat in straturi de pana la 50 mm fara necesitatea unei armaturi suplimentare.

- Excelenta lucrabilitate, pentru o aplicare si finisare usoare.

- Rezistente initiale si finale foarte mari.

- Modul de elasticitate ridicat si o aderenta excelenta la betonul suport, asigurand transferul solicitarilor.

- Rezistenta foarte buna la inghet-dezghet.

- Rezistenta ridicata la carbonatare.

- Rezistenta la sulfati.

- Permeabilitate foarte redusa la apa si cloruri.

- Continut redus de Crom (Cr [VI] < 2 ppm).

- Nu contine cloruri.


Domenii de utilizare:

MasterEmaco S 5400 este utilizat pentru reparatii structurale ale unor elementelor din beton, cum ar fi:

- Piloni, traverse si coloane ale podurilor.

- Turnuri de racier, cosuri de fum si alte tipuri de constructii industriale.

- Structuri din cadrul statiilor de tratare si de epurare a apei.

- Tuneluri, conducte, guri de varsare, si toate tipurile de constructii subterane, mai ales in conditii de sol dur, agresiv.

- Stucturi marine de orice tip


MasterEmaco P 5450 PG - Mortar fluid pentru reparatii structurale cu contractie compensata si armat cu fibre

MasterEmaco S 5450 PG este un mortar fluid monocomponent de inalta rezistenta si un modul de elasticitate ridicat recomandat pentru reparatii structurale cu contractie compensata, si care indeplineste cerintele noii norme europene EN 1504 partea 3 clasa R4. MasterEmaco S 5450 PG este un material gata de utilizare, care contine ciment Portland rezistent la sulfati (HSR LA), lianti hidraulici, nisipuri bine sortate, fibre de armare special selectate (PAN - polyacrylonitryl) si aditivi speciali pentru a reduce semnificativ riscul si incidenta fisurilor din contractie. Cand se amesteca cu apa, MasterEmaco S 5450 PG formeaza un mortar cu o consistenta fluida, care poate fi usor aplicat manual sau mecanic. MasterEmaco S 5450 PG poate fi folosit in grosimi de la 20 mm pana la 200 mm.


Caracteristici:

- Compus cu nanotehnologie pentru a minimiza contractia si tendinta de fisurare.

- Fara segregari

- Curgere usoara pentru compactare completa chiar si in zonele cu armatura aglomerata.

- Aplicabil atat manual cat si mecanic.

- Pentru inlocuirea betonului in grosime de pana la 200 mm intr-un singur strat de acoperire

- Poate fi suplimentat cu agregat curat si uscat, pentru grosimi mai mari de 200 mm.

- Dezvolta o rezistenta ce depaseste cerintele pentru clasa R4 a EN 1504 partea 3.

- Contractie foarte scazuta pentru durabilitate

- Necesita doar pregatirea uzuala a suprafetei.

- Rezistenta excelenta la inghet-dezghet.

- Rezistenta mare la carbonatare.

- Rezistenta la sulfati.

- Permeabilitate foarte redusa la apa si cloruri.

- Continut redus de Crom (Cr [VI] < 2 ppm).

- Nu contine cloruri.


Domenii de utilizare:

MasterEmaco S 5450 PG este utilizat pentru repararea structurala a elementelor din beton, cum ar fi:

- Coloane, grinzi transversale si piloni pentru orice tipde poduri

- In combinatie cu sistemele de protectie catodica electro-chimice

- Pentru structure marine si alte structuri civile

- Pentru statii de tratare a apei si de canalizare

- Pentru reparatii structurale pe arii intinse, folosind cofraje si metoda turnarii.

- Zone cu armatura aglomerata in care aplicarea manuala sau prin pulverizare nu este posibila


MasterInject 1330 - Rasina de injectare poliuretanica flexibila pentru repararea fisurilor

Caracteristici:

- Aderenta excelenta.

- Fluiditate ridicata care faciliteaza penetrarea optima.

- Fara solventi, fara probleme legate de poluare sau alergii.

- Compatibilitate cu fisurile umede.


Domenii de utilizare:

- Aplicabil in interior si exterior.

- Aplicabil in plan vertical si orizontal.

- Aplicabil in fisuri supuse unor usoare modificari dimensionale.

- Reactia nu are nevoie de apaă, are un volum constant.


Contactati Departamentul Tehnic al reprezentantei locale BASF pentru orice alta aplicatie care nu este mentionata mai sus.


MasterInject 1360 - Rasina epoxidica de injectare cu vascozitate redusa

MasterInject 1360 este o rasina epoxidica de injectare, cu vascozite redusa. Se utilizeaza pentru refacerea integritatii structurale a elementelor de beton fisurate, fie prin injectare sub presiune ridicata sau scazuta, fie prin turnare gravitationala.


Caracteristici:

- Vascozitate redusa, garantand astfel penetrarea excelenta in fisuri fine.

- Timp de lucru indelungat, asigurand penetrarea optima in stratul suport.

- Aderenta excelenta, asigurand prize optima la stratul support.

- Material cu rezistente mecanice ridicate pentru reparatii durabile.


Domenii de utilizare:

- Reparatii ale fisurilor in beton sau zidarie.

- Atat la interior cat si la exterior.

- Relipirea structural a sectiunilor de beton fisurate.

- Relipirea straturilor de beton delaminate.

- Umplerea suprafetelor poroase si cu fisuri de tip fagure.


MasterBrace ADH 4000 - Adeziv epoxidic pentru lipirea materialelor de constructii pe elemente structurale

MasterBrace ADH 4000 este un adeziv epoxidic bicomponent de inalta performanta, tixotropic/pasta pentru prinderea diferitelor materiale de constructii pe elemente structurale. Se poate utiliza de asemenea pentru prinderea placilor si a barelor FRP (polimeri armati cu fibre) pe suporturi din beton sau otel. Temperatura inalta de tranzitie a sticlei permite lipirea pe elemente structurale la temperaturi de exploatare ridicate.


Caracteristici:

- Adeziv fara tasare pentru aplicatii verticale si in plan suspendat.

- Temperatura inalta de tranzitie a sticlei permite lipirea pe elemente structurale la temperaturi de exploatare ridicate.

- Asigura aderenta foarte buna intre laminatele FRP si suporturile din beton sau otel, pentru o perfecta transmitere a incarcarilor.

- Rezistenta limitata la agenti chimici, datorita structurii polimerice (baza epoxidica).

- Rezistent la impact.

- Adeziv fara contractie cu rezistenta de aderenta garantata.

- Consistenta sub forma de pasta asigura o usoara utilizare.

- Nu necesita amorsa. Nu contine solventi.

- Potrivit pentru aplicatii la interior si exterior.

- Aderenta foarte buna garanteaza priza indelungata la elementul suport.

- Material de inalta rezistenta pentru reparatii durabile si cu proprietati mecanice bune.


Domenii de aplicare:

MasterBrace ADH 4000 se utilizeaza pentru:

- Aplicatii pe suprafete verticale, orizontale si tavane.

- Reparatia si izolarea fisurilor cu deschiderea mai mare de 5 mm la elemente din beton.

- Lipirea laminatelor si a barelor MasterBrace pe suporturi din beton si otel.

- Lipirea diferitelor tipuri de materiale de constructii, ca de ex., otel, beton, caramida, piatra natural etc, unele de altele.

- Diferite tipuri de sigilare la lucrari de injectare cu rasini epoxidice / poliuretanice.

- Fixarea barelor de siguranta si a izolatorilor seismici la poduri si viaducte.

- Lipirea benzii MasterSeal 930 pe suporturi din beton sau otel.


MasterEmaco P 5000 AP - Grund de protectie activ pentru armaturi si punte de aderenta pe baza de ciment

MasterEmaco P 5000 AP este un grund activ de protectie, care nu doar restabileste un mediu cu pH ridicat, dar contine si aditivi activi de inhibare a coroziunii, pentru protectia otelului de consolidare. De asemenea, se poate folosi ca punte de aderenta pentru mortarele de reparatii ulterioare. MasterEmaco P 5000 AP este un material gata de utilizare, care contine ciment portland, materiale fine de umplutura bine sortate, pulbere redispersabila si aditivi speciali. In amestec cu apa, formeaza o pasta care poate fi aplicata cu pensula pe materialul de consolidare expus curat, respectiv direct pe substratul de beton umezit si preparat, atunci cand este folosit ca strat de imbinare.


Caracteristici:

- Corespunde tuturor normelor principale nationale si internationale pentru grunduirea otelului la sisteme de reparare a betonului.

- Excelente proprietati de inhibitie a ruginii, restabilind un mediu cu pH ridicat.

- Contine inhibitori activi de coroziune, pentru protectia suplimentara a otelului.

- Modificat cu polimeri pentru o imbinare adeziva suplimentara a otelului.

- Nu afecteaza rezistenta la tractiune a otelului de consolidare.

- Compatibilitate perfecta cu barele de otel si cu mortarele de beton sau de reparatii.

- Tratare rapida pentru economie de timp si de bani

- Amestecat simplu cu apa.

- Uz multiplu: se poate folosi de asemenea ca pasta de imbinare pentru a imbunatati imbinarea si grosimile de aplicare ale mortarelor de reparatii Emaco® pe suprafete de beton preparate

- Culoare gri deschis/alb pentru un control facil pe santier al acoperirii de imbinare.

- Furnizat in containere etanse reutilizabile.

- Continut redus de crom (Cr[VI] < 2 ppm).


Domenii de utilizare:

MasterEmaco P 5000 AP este folosit pentru protectia otelului de consolidare:

- Cand otelul este vizibil si cand adancimea de acoperire disponibila este mai mica de 10 mm.

- Cand betonul este contaminat cu cloruri

- In medii critice, cand se specifica o protectie suplimentara

- La reparatii pentru MasterEmaco N5200, cand otelul este vizibil

- Cand timpul de la locul de munca nu permite ca mortarele de reparatii sa fie aplicate imediat dupa curatarea otelului.

- MasterEmaco P 5000 AP se poate de asemenea folosi pentru a stimula proprietatile de imbinare si de aplicare ale mortarelor de reparatii aplicate manual, pentru conditii si grosimi extreme.

Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.