Plăci și panouri HPL pentru compartimentări FORMICA

Plăci și panouri HPL pentru compartimentări FORMICA

Marca:
FORMICA
Produs furnizat de:

MONSENA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
FORMICA

Placi HPL pentru compartimentari

Un vestiar, un grup sanitar sau un magazin de haine au nevoie de o compartimentare a spațiului respectiv care să dureze, amortizându-și cheltuielile, deci va fi soluția unei investiții inteligente.


Stilul clasic al compartimentărilor noastre reprezintă o soluție simplă și potrivită oricărui spațiu, în armonie cu acesta.


MATERIALE

 

Cei 105 ani de experiență Formica au adus un simplu izolator electric la nivelul unui material de top prin dezvoltarea procedeelor de producție. Totodată, această experiență, a dus la mărirea barierei verzi prin reducerea amprentei de CO2, deci la respectarea normelor europene privind poluarea.


Formica produce materialul, iar echipa noastră dă valoarea acestuia, așa cum bijutierul crește valoarea unei pietre prețioase. Colegii noștri vor pune în operă compartimentările, bazându-ne pe experiența acumulată în mai bine de 20 ani. Utilizăm produse ce respectă normele europene și care au satisfăcut cerințele clienților noștri și vor continua să o facă.


Plăcile Formica® Compact, un sandviș de hartie impregnat cu rășini fenolice, ce conferă duritate și impermeabilitate, la o grosime de 12 mm îndeplinesc mecanic și financiar soluția partiționării durabile.


Accesoriile din inox, produse de Herrajes Ausere cu o experiență de 28 ani, combinate cu profilele din aluminiu eloxat păstrează linia durabilitații și a părții de estetic a ansamblului.

PRELUCRARE
Piesele componente din HPL pot fi debitate și prelucrate cu frezare CNC în atelierele noastre.
 
APLICAȚII
Am montat cabine din HPL sau am vândut necesarul de materiale pentru școli, grădinițe, săli sport, muzee, malluri, benzinării, spitale, cluburi de fitness, centre spa, hoteluri, lanțuri de magazine alimentare, cabinete stomatologice.
 
AVANTAJELE ALEGERII CORECTE
Viața îndelungată a cabinelor este dată de o manoperă îngrijită, de proprietatea plăcilor Formica® Compact, ce au absorbția umezelii redusă, aproape de zero.
Alte avantaje sunt întreținerea înlesnită și calitățile antimicrobiene ce fac suprafața ideală în spații umede, unde înmulțirea microorganismelor ar putea fi sporită.
Pe langă cele de mai sus se mai poate adăuga și faptul că nu aderă „straturi” ulterioare, cum ar fi markerele, spray-urile pentru grafitti, particule de praf etc.
Costurile în timp vor fi amortizate; nu veți avea nevoie de înlocuirea unor piese sau chiar al intregului ansamblu peste 1 sau 2 ani de la recepția lucrării, așa cum se întâmplă cu tâmplăria din PVC și din PAL.

30 imagini

6 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Plăci și panouri HPL pentru compartimentări FORMICA
Contactează MONSENA și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România