Plăci și panouri HPL pentru compartimentări sanitare sau interioare FORMICA

Plăci și panouri HPL pentru compartimentări sanitare sau interioare FORMICA

Marca:
FORMICA
Produs furnizat de:

MONSENA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
FORMICA

Plăci HPL pentru compartimentări

HPL Compact reprezintă o categorie multifuncțională de HPL (High Pressure Laminate). Este un panou rigid, omogen, cu una sau două fețe decorative, fabricat prin presarea la temperatură înaltă a unui număr mare de straturi din hârtie Kraft impregnate cu rășini fenolice. Are o rezistență mare la impact și umiditate.


PRELUCRARE


Piesele componente din HPL pot fi debitate și prelucrate cu frezare CNC în atelierele noastre.


APLICAȚII


Echipa Monsena a livrat si a executat cabine din HPL asigurând necesarul  de materiale pentru școli, grădinițe, săli sport, muzee, malluri, benzinării, spitale, cluburi de fitness, centre SPA, hoteluri, lanțuri de magazine alimentare, cabinete stomatologice.


AVANTAJELE ALEGERII CORECTE


Viața îndelungată a cabinelor este dată de o manoperă îngrijită, de proprietatea plăcilor Formica® Compact, ce au absorbția umezelii redusă, aproape de zero.

Alte avantaje sunt întreținerea înlesnită și calitățile anti-microbiene ce fac suprafața ideală în spații umede, unde înmulțirea microorganismelor ar putea fi sporită.

Pe lângă cele de mai sus se mai poate adăuga și faptul că nu aderă „straturi” ulterioare, cum ar fi markerele, spray-urile pentru grafitti, particule de praf etc.

Costurile în timp vor fi amortizate; nu veți avea nevoie de înlocuirea unor piese sau chiar al întregului ansamblu peste 1 sau 2 ani de la recepția lucrării, așa cum se întâmplă cu tâmplăria din PVC și din PAL.


ACCESORII


Accesoriile din inox,  combinate cu profilele din aluminiu eloxat păstrează linia durabilității și a părții de estetic a ansamblului.

39 imagini

6 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Plăci și panouri HPL pentru compartimentări sanitare sau interioare FORMICA
Contactează MONSENA și cere prețuri pentru proiectul tau.