Cabine sanitare si vestiare din panouri HPL SANI-CAB

Cabine sanitare si vestiare din panouri HPL SANI-CAB

Contactează furnizorul
SANI-CAB
Cabinele sanitare SANI-CAB sunt constructii autoportante masive alcatuite din panouri de HPL  fabricate din rasini termostabilizate, ranforsate omogen cu fibra celulozica.

Ambele fete ale panourilor au o suprafata decorativa, usor structurata. Compozitia si structura panourilor au fost special dezvoltate pentru a face fata cerintelor extreme specifice camerelor sanitate. Fara nici o finisare speciala, marginile panourilor rezista perfect la apa si umezeala.

Cabinele sanitare SANI-CAB
 se prezinta in 4 modele ALFA, DELTA, OMEGA, MASTER-LINE.
Toate produsele folosesc placaj HPL gros de 13mm, profile din aliaj de aluminiu (AlMgSi) emailat la cald cu pulbere de poliester (+/- 60 microni), accesorii din nylon (PA) incasabile, colorate in masa, rezistente la temperatura foarte ridicata si chimicale, si balamale cu miez din otel. Exista 14 culori standard pentru panouri si 5 culori pentru accesorii. Dimensiunile cabinelor sunt strict individualizate pe proiect.

Cabine sanitare - SANI-CAB ALFA


 

Cabine sanitare - SANI-CAB DELTACabine sanitare - SANI-CAB OMEGACabine sanitare - SANI-CAB MASTER-LINEPereti sanitati - SANI-CAB SYSTEM-LOCK

Peretii sanitari SANI-CAB sunt folositi si la cabine de dus si vestiare SYSTEM-LOCK in cladiri publice, cladiri industriale, birouri, sali de sport, scoli, piscine, spitale, etc.


Panourile din HPL prezinta rezistenta chimica si coloristica excelenta, rezistenta ridicata la impact si zgariere, curatandu-se si decontaminandu-se foarte usor, cu detergenti obisnuiti.


Materialul nu se dezagrega, nu formeaza mucegai, nu putrezeste si nu ofera aderenta pentru impuritatile din mediu. Elasticitatea, precum si valorile rezistentei la tractiune, compresiune sau incovoiere confera materialului o comportare foarte buna la soc.

10 Documentatii tehnice
Vezi toate

Cabine sanitare
Catalog, brosura
2 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Cabine sanitare si vestiare din panouri HPL SANI-CAB
Contactează GIBB TECHNOLOGIES și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România

Alte articole interesante