Placi din polistiren extrudat pentru pereti si pardoseli in zone umede MARMOX

Placi din polistiren extrudat pentru pereti si pardoseli in zone umede MARMOX

Contactează furnizorul
MARMOX

Placi de constructie Marmox® - placi suport pentru placari ceramice

Placile MARMOX  sunt facute din spuma de polistiren extrudat, acoperite pe ambele fete cu un mortar special de ciment polimeric, armat cu plasa de fibra de sticla rezistenta la alcaline, care genereaza o suprafata texturata speciala cu o foarte buna adezivitate la placile ceramice. Spuma de polistiren extrudat nu contine CFC, HCFC si HBCD.


Placile sunt robuste, foarte usoare si rezitente la apa. Suprafetele sunt gata pregatite pentru placare ceramica. Avantajele principale ale placilor MARMOX sunt greutatea foarte redusa si proprietatile de impermeabilitate la vaporii de apa. Placile sunt potrivite ca substrat pentru placarile ceramice atat in zonele uscate, cat si in cele umede si foarte igrasioase. Placile sunt impermeabile la apa si izolatoare termic. Sunt foarte usor de taiat si simplu de instalat.

Placile de constructie MARMOX sunt disponibile in doua variante, ULTRA si PRO, mai multe detalii vedeti pe www.marmoxboard.com.
 
Suprafetele Placii MARMOX ULTRA sunt acoperite cu un mortar de ciment polimeric modificat, armat cu plasa de fibra de sticla rezistenta la alcaline.

Modificarea speciala a invelisului si materialele selectate au ca efect avantaje fata de Placile MARMOX PRO, simplificand manipularea si procesarea Placilor MARMOX ULTRA:
- reducerea semnificativa a greutatii
 - Placa MARMOX ULTRA este considerabil mai rigida
 - mai usor de taiat
 - reducere suplimentara a absorbtiei de apa
 
In plus fata de varianta ULTRA, Placile de constructie Marmox se pot livra la comanda si in varianta PRO cu densitatea marita a spumei de polistiren extrudat – mai multe detalii pe www.marmoxboard.com.

Placile MARMOX PRO / ULTRA - Flex

Placile MARMOX - Flex sunt placi flexibile proiectate sa se curbeze conform arcelor de cerc dorite, urmand a fi placate cu mozaic. Placile sunt capabile sa se curbeze usor dupa razele dorite, la un pret competitiv.

Placile Flex sunt proiectate pentru acoperirea peretilor curbi sau a peretilor despartitori, de ex: piscine in spirala, zone de dus rotunde, coloane.

Placile MARMOX - Flex sunt disponibile cu crestaturi longitudinale si transversale.

Schiță dimensiuni Placile MARMOX PRO / ULTRA - Flex

11 imagini

1 Documentatie tehnica

Placi de constructie marmox
Catalog, brosura
24 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Placi din polistiren extrudat pentru pereti si pardoseli in zone umede MARMOX
Contactează BIZ CONSTRUCTION SERVICES și cere prețuri pentru proiectul tau.

Alte articole interesante