BIZ CONSTRUCTION SERVICES

BIZ CONSTRUCTION SERVICES

Str. Gheorghe Bratianu nr. 16, Bucuresti, sector 1


Relatii clienti:

BIZ CONSTRUCTION SERVICES

Ceea ce este dedesubt conteaza

BIZ CONSTRUCTION SERVICES este reprezentant MARMOX, specialistul in produse inovatoare, de calitate inalta si usor de folosit in constructii. Avem experienta in constructii din 1995 si va oferim solutii constructive termo-hidroizolante  pentru spatii umede.

Folosim tehnologie germana si am realizat lucrari in Romania, Franta, Egipt.


Placile MARMOX  - Placi de constructie - usoare si izolatoare - ce pot fi folosite pentru hidroizolarea peretilor, pardoselilor si tavanelor. Ideale in cazul proiectelor personalizate pentru realizarea peretilor despartitori si pentru mascarea toaletelor, a cazilor, a conductelor din camerele de baie. Usor de montat, durabilitate ridicata, rezistenta la umezeala si aburi.

Utilizand solutiile Marmox in locul produselor cu caracteristici inferioare se evita riscul aparitiei defectiunilor in timp si al costurilor suplimentare pentru reparatii. Placile de constructie Marmox pot fi folosite in orice aplicatie la interior si exterior si constituie un substrat ideal pentru placari ceramice sau pentru tencuieli de finisare. Placile Marmox sunt facute din polistiren extrudat rezistent la apa, cu proprietati deosebite de impermeabilizare. Ele sunt acoperite pe ambele fete cu o plasa din fibra de sticla (care asigura rezistenta mecanica) incorporata intr-un mortar special de ciment polimeric, compatibil cu orice adeziv flexibil pentru gresie. Aceasta combinatie confera sistemului o rezistenta mecanica foarte buna, rezistenta la apa si aderenta la adezivul pentru placarile ceramice.

Documentații tehnice

  Certificare ISO 9001:2000 de la VERITAS
  Certificare produs
  1 p | EN
  Certificare SINTEF
  Certificare produs
  4 p | EN
   1 - 4 din 4 documentatii
  2 game de produse înscrise