Placi ceramice, teracota pentru placaje uscate exterioare ALPHATON

Placi ceramice, teracota pentru placaje uscate exterioare ALPHATON

Contactează furnizorul
ALPHATON

Placi ceramice pentru fatada - ALPHATON

O placa ceramica este realizata din doua suprafete plane unite intre ele prin "coaste", care ii cresc rezistenta la actiuni mecanice. Fiecare placa, indiferent de dimensiune, are canturile profilate astfel incat sa asigure scurgerea apei de pe fatada.


Dimensiunile placilor variaza pe lungime intre 150 - 1500 mm si pe inaltime intre 150 - 400 mm, grosimea fiind de 30 mm.


Placi ceramice pentru fatada - LONGOTON

Perete cortina, ventilat si fatada izolata termic - principiul de constructie ideal pentru peretii exteriori. In timp ce corpul cladirii devine un invelis protector, mai important, caracteristicile structurale se completeaza reciproc intr-un sistem de fatada perfect, ceea ce este inovator, usor de intretinut, ecologic, economic, si care ofera un design deosebit.


MOEDING LONGOTON ® placi ceramice de fatada, cu un design deosebit, in format mare (inaltimi de la 150 la 1000 mm si lungimi de pana la 3000 mm).

4 tipuri de suprafata, 16 culori standard (in masa) si numeroase culori glazurate.
Structura de fixare este similara cu cea pentru sistemul MOEDING ALPHATON ® si este formata din console, profile de sustinere din aluminiu, cleme de fixare si profil de rost.

26 imagini

4 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Placi ceramice, teracota pentru placaje uscate exterioare ALPHATON
Contactează GIBB TECHNOLOGIES și cere prețuri pentru proiectul tau.