Placaje ceramice klinker pentru placari exterioare TERCA

Placaje ceramice klinker pentru placari exterioare TERCA

Marca:
TERCA
Produs furnizat de:

TONDACH ROMANIA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
TERCA
TONDACH va ofera o gama diversa de placaje ceramice klinker pentru placari exterioare, in diverse nuante ce scot in evidenta aspectul fatadelor si amenajarilor interioare.
 

Placajul ceramic klinker Agora

Produsul este disponibil in mai multe formate: caramida aparenta, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Agora Agaatgrijs Placajul ceramic klinker Agora

Placajul ceramic klinker Agora Agaatgrijs

Placajul ceramic klinker Terca Agora Agaatgrijs confera un aspect unic fatadei sau interiorului prin nuantele de gri si textura nervurata, slefuita neregulat.
Placajul ceramic klinker Agora Grafietzwart Placajul ceramic klinker Agora

Placajul ceramic klinker Agora Grafietzwart

Placajul ceramic klinker Terca Agora Grafietzwart se remarca prin personalitatea produsului, data de culoarea negru intens si textura mata, nervurata si fin slefuita.
Placajul ceramic klinker Agora Nevel Wit Placajul ceramic klinker Agora

Placajul ceramic klinker Agora Nevel Wit

Cu placajul ceramic klinker Terca Agora Nevel Wit poti realiza o fatada eleganta sau un interior remarcabil prin jocul de nuante de la alb la gri-cenusiu. Culorile sunt omogene in masa produsului, cu textura structurata si fin slefuita.
Placajul ceramic klinker Agora Porfier Grijs Placajul ceramic klinker Agora

Placajul ceramic klinker Agora Porfier Grijs

Placajul ceramic klinker Terca Agora Porfier Grijs are la baza, ca si nuante dominante rosu si gri inchis. Produs ceramic, cu o textura structurata si neregulata, asemenea caramizilor vechi, modelate manual contribuie la realizarea unei fatade rezistente la trecerea timpului.
Placajul ceramic klinker Agora Superwit Placajul ceramic klinker Agora

Placajul ceramic klinker Agora Superwit

Placajul ceramic klinker Terca Agora Superwit este un produs ceramic deosebit, de culoare alba. Cu un finisaj structurata si foarte fin slefuit, produsul are o rezistenta de lunga durata.
Placajul ceramic klinker Agora Titaangrijs Placajul ceramic klinker Agora

Placajul ceramic klinker Agora Titaangrijs

Pentru o fatada de exceptie sau un interior spectaculos, placajul ceramic klinker Terca Agora Titaangrijs se remarca prin culoarea albastra-cenusie, cu nuante sporadice de maro. Suprafata nervurata si fin slefuita completeaza estetica deosebita a acestui produs.
Placajul ceramic klinker Agora Wijnrood Placajul ceramic klinker Agora

Placajul ceramic klinker Agora Wijnrood

Placajul ceramic klinker Terca Agora Wijnrood, pentru fatade si amenajari interioare, are o culoare rosiatica, cu un joc de nuante de purpuriu-albastrui. Suprafata fin slefuita cu nisip confera produsului o estetica deosebita, in nuante de la rosiatic-maro la violet.
Placajul ceramic klinker Agora Wit Ivoor Placajul ceramic klinker Agora

Placajul ceramic klinker Agora Wit Ivoor

Placajul ceramic klinker Terca Agora Wit Ivoor are o suprafata nervurata si slefuita, care ii confera un aspect solid. Culoarea mata alb fildes contribuie la un aspect final spectaculos, atat pentru fatade, cat si pentru amenajari interioare.
Placajul ceramic klinker Agora Zijde Grijs Placajul ceramic klinker Agora

Placajul ceramic klinker Agora Zijde Grijs

Placajul ceramic klinker Terca Agora Zijde Grijs pentru fatade si amenajari interioare prezinta nuante variate, de la gri deschis la bej. Suprafata produsului este structurata si neregulata, asemenea caramizilor vechi, modelate manual.
Placajul ceramic klinker Agora Zilvergrijs Placajul ceramic klinker Agora

Placajul ceramic klinker Agora Zilvergrijs

Placajul ceramic klinker Terca Agora Zilvergrijs este o alegerea potrivita pentru o fatada remarcabila sau un interior cu personalitate, prin culoarea gri-argintie si suprafata mata, nervurata, fin slefuita.

Placajul ceramic klinker Arces

Produsul este disponibil in mai multe formate: caramida aparenta, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Arces Candy Rood Placajul ceramic klinker Arces

Placajul ceramic klinker Arces Candy Rood

Placajul ceramic klinker Terca Arces Candy Rood este un produs ceramic de culoare rosu-maro, cu nuante de roz, alb-ecru si negru si textura fin slefuita.
Placajul ceramic klinker Arces Corn Geel Placajul ceramic klinker Arces

Placajul ceramic klinker Arces Corn Geel

Placajul ceramic klinker Terca Arces Corn Geel prezinta nuante variate, de la galben, galben-gri, galben-maro, negru-gri si alb. Prin utilizarea acestui produs structurat si fin slefuit poti obtine o fatada remarcabila sau un interior cu personalitate.
Placajul ceramic klinker Arces Moon Grijs Placajul ceramic klinker Arces

Placajul ceramic klinker Arces Moon Grijs

Placajul ceramic klinker Terca Arces Moon Grijs aduce eleganta oricarei fatade sau amenajari interioare prin culoarea gri, cu nuante de galben ocru, gri inchis si alb, cu o suprafata fin slefuita.
Placajul ceramic klinker Arces Ruby Rood Placajul ceramic klinker Arces

Placajul ceramic klinker Arces Ruby Rood

Placajul ceramic klinker Terca Arces Ruby Rood este destinat pentru fatade si interior. Culoarea rosu inchis cu nuante de violet, violet inchis, negru si maro este completata de textura cu structuri specifice si fin slefuita.

Placajul ceramic klinker Archipolis

Produsul este disponibil in mai multe formate: Long Brick, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Terca Archipolis Barn Bruin Placajul ceramic klinker Archipolis

Placajul ceramic klinker Terca Archipolis Barn Bruin

Pentru fatade si amenajari interioare, placajul ceramic klinker Terca Archipolis Barn Bruin este disponibil in culoarea maro-inchis, cu nuante de gri, negru si alb. Suprafata este neteda, cu mici imperfectiuni elegante.
Placajul ceramic klinker Terca Archipolis Vegas Gee Placajul ceramic klinker Archipolis

Placajul ceramic klinker Terca Archipolis Vegas Gee

Placajul ceramic klinker Terca Archipolis Vegas Geel se remarca prin culoarea galbena si suprafata neteda, cu mici imperfectiuni elegante.
Placajul ceramic klinker Terca Archipolis Volt Rood Placajul ceramic klinker Archipolis

Placajul ceramic klinker Terca Archipolis Volt Rood

Produs destinat atat pentru fatade, cat si pentru amenajari interioare, placajul ceramic klinker Terca Archipolis Volt Rood este disponibil in culoarea rosie, cu nuante de albastru-violet, verde-gri, alb si portocaliu in masa produsului. Suprafata este neteda, cu mici imperfectiuni elegante.

Placajul ceramic klinker Armis

Produsul este disponibil in formatele: placaj ceramic klinker Terca, coltar ceramic klinker Terca.


Colectia Smooth ofera idei de amenajare cu placaje ceramice klinker ale caror suprafete sunt netede, au durata de viata indelungata, absorbtie scazuta de apa si intretinere usoara.


Amenajarile cu placaj ceramic klinker cresc valoarea locuintei prin aspectul lor elegant. Gama Armis are forme si texturi moderne, caracteristica principala a produselor fiind suprafata neteda.

Variante disponibile:
Placajul ceramic Armis Cardinal Red Placajul ceramic klinker Armis

Placajul ceramic Armis Cardinal Red

Placajul ceramic Terca - Cardinal Red se integreaza firesc in orice proiect de amenjare, asortandu-se cu usurinta cu finisaje precum lemn, metal sau sticla.
Placajul ceramic Armis Cotton White Placajul ceramic klinker Armis

Placajul ceramic Armis Cotton White

Placajul ceramic Terca - Armis Cotton White contribuie la transformarea amenajarii intr-o capodopera arhitecturala.
 Placajul ceramic klinker Armis Desert Grey Placajul ceramic klinker Armis

Placajul ceramic klinker Armis Desert Grey

Griul in amenajarile interioare si exterioare este o alegere mereu aproape castigatoare. Cu ajutorul placajelor ceramice klinker Desert Grey se pot obtine efecte din cele mai diverse si o atmosfera calda, placuta si odihnitoare pentru interiorul sau exteriorul locuintei. Pentru un proiect memorabil de amenajare cu accente scandinave placajul ceramic klinker Terca Desert Grey poate fi asortat cu verde lime, galben electric sau turquoise.
 Placajul ceramic klinker Armis Garnet Red Placajul ceramic klinker Armis

Placajul ceramic klinker Armis Garnet Red

Daca iti doresti o atmosfera primitoare si placuta, ramai in gama culorilor calde pentru amenajarea locuintei. Cu ajutorul placajelor ceramice klinker Terca - Garnet Red poti obtine amenajari interioare cu personalitate permitand utilizarea placajelor in diferite stiluri de amenajare de la cele clasice, la cele moderne si minimaliste.
 Placajul ceramic klinker Armis Gun Grey Placajul ceramic klinker Armis

Placajul ceramic klinker Armis Gun Grey

Nuantele metalice aduc un aer sofisticat amenajarii si plin de personalitate. Un perete accent cu placaj ceramic klinker Terca Gun Grey cu siguranta va atrage toate privirile si va transforma spatiul in unul remarcabil. Placajul ceramic klinker Terca Gun Grey se asorteaza cu usurinta cu elemente decorative in nuante argintii, nichel sau otel, intr-o ambianta moderna cu accente hi-tech.
 Placajul ceramic klinker Armis Hansa Red Placajul ceramic klinker Armis

Placajul ceramic klinker Armis Hansa Red

Culoarea indrazneata a placajului ceramic klinker Terca Hansa Red este perceputa ca o culoare plina de viata dar revigoranta in acelasi timp. Placajul ceramic Hansa red poate fi asortat in mod armonios cu elemente in tonuri neutre si pamantii.
Placajul ceramic klinker Armis Mellon Yellow Placajul ceramic klinker Armis

Placajul ceramic klinker Armis Mellon Yellow

Culoarea placajului ceramic klinker Terca Mellon Yellow este inspirata din caldura soarelui, fiind o solutie de inspiratie pentru orice amenajare. Mellon Yellow este un produs care odata pus in opera da senzatia de deschidere si luminozitate fiind potrivit chiar si in spatiile mici.
Placajul ceramic klinker Armis Night Black Placajul ceramic klinker Armis

Placajul ceramic klinker Armis Night Black

Placajul ceramic klinker Terca Night Black inspira eleganta si rafinament in proiectele de amenajare. Este o culoare utilizata frecvent in amenajarile interioare moderne si minimaliste in combinatie cu albul cu scopul de a crea contraste atragatoare.
Placajul ceramic klinker Armis Persian Red Placajul ceramic klinker Armis

Placajul ceramic klinker Armis Persian Red

Amenajarile cu placaj ceramic klinker cresc valoarea locuintei prin aspectul lor elegant. Gama Armis are forme si texturi moderne, caracteristica principala a produselor fiind suprafata neteda. Placajul ceramic Terca - Armis Persian Red contribuie la transformarea amenajarii intr-o capodopera arhitecturala.
Placajul ceramic klinker Armis Smoky Grey Placajul ceramic klinker Armis

Placajul ceramic klinker Armis Smoky Grey

Nuantele metalice aduc un aer sofisticat amenajarii si plin de personalitate. Un perete accent cu placaj ceramic klinker Terca Smoky Grey cu siguranta va atrage toate privirile si va transforma spatiul in unul remarcabil. Placajul ceramic klinker Terca Smoky Grey se asorteaza cu usurinta cu elemente decorative in nuante argintii, nichel sau otel, intr-o ambianta moderna cu accente hi-tech.
Placajul ceramic klinker Armis Sunset Red Placajul ceramic klinker Armis

Placajul ceramic klinker Armis Sunset Red

Culoarea placajului ceramic klinker Terca Sunset Red este inspirata din caldura soarelui, fiind o solutie pentru orice amenajare. Placajul Sunset Red este un produs care odata pus in opera da senzatia de deschidere si luminozitate fiind potrivit chiar si in spatiile mici.

Placajul ceramic klinker Artiza

Produsul este disponibil in mai multe formate: caramida aparenta, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Artiza Maaseiker Bont Placajul ceramic klinker Artiza

Placajul ceramic klinker Artiza Maaseiker Bont

Placajul ceramic klinker Terca Artiza Maaseiker Bont se remarca printr-o culoare deosebita data de un colaj de nuante de rosu si violet. Textura produsului usor structurata, mata si fin slefuita contribuie la un rezultat spectaculos pentru fatada sau amenajare interioara.
Placajul ceramic klinker Artiza Paarsblauw Placajul ceramic klinker Artiza

Placajul ceramic klinker Artiza Paarsblauw

Placajul ceramic klinker Terca Artiza Paarsblauw se remarca printr-o culoare intensa de albastru si este potrivit pentru realizarea de fatade sau amenajari interioare spectaculoase. Suprafata produsului este usor structurata, fin slefuita.
Placajul ceramic klinker Artiza Veldbrand Antiek Placajul ceramic klinker Artiza

Placajul ceramic klinker Artiza Veldbrand Antiek

Placajul ceramic klinker Terca Artiza Veldbrand Antiek, pentru fatade si amenajari interioare, este disponibil in culoarea maro purpuriu cu nuante de galben, cu textura usor structurata.
Placajul ceramic klinker Artiza Veldbrand Exterieur Placajul ceramic klinker Artiza

Placajul ceramic klinker Artiza Veldbrand Exterieur

Placajul ceramic klinker Terca Artiza Veldbrand Exterieur, utilizat pentru fatada sau interior, se remarca prin culoarea dominanta violet-maro, cu nuante subtile de galben si textura usor structurata.
Placajul ceramic klinker Artiza Veldbrand Gesmoord Placajul ceramic klinker Artiza

Placajul ceramic klinker Artiza Veldbrand Gesmoord

Placajul ceramic klinker Terca Artiza Veldbrand Gesmoord este destinat fatadelor si amenajarilor interioare, avand nuante de la gri deschis la gri-albastrui si negru, cu textura structurata.

Placajul ceramic klinker Basia

Produsul este disponibil in mai multe formate: caramida aparenta, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Modele, variante ale acestui produs
Placajul ceramic klinker Terca Basia Spaans Rood Placajul ceramic klinker Basia

Placajul ceramic klinker Terca Basia Spaans Rood

Placajul ceramic klinker Terca Basia Spaans Rood pentru fatade sau amenajari interioare in nuante de rosu cald. Suprafata produsului este aspra, structurata, slefuita cu nisip fin alb.
Placajul ceramic klinker Basia Strobloem Placajul ceramic klinker Basia

Placajul ceramic klinker Basia Strobloem

Placajul ceramic klinker Terca Basia Strobloem, utilizat pentru fatade sau amenajari interioare, se remarca prin nuanta revigoranta de galben pai. Suprafata este aspra, structurata, slefuita cu nisip fin alb.

Placajul ceramic klinker Belle Epoque

Produsul este disponibil in mai multe formate: caramida aparenta, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Modele, variante ale acestui produs
Placajul ceramic klinker Belle Epoque de Durbuy Placajul ceramic klinker Belle Epoque

Placajul ceramic klinker Belle Epoque de Durbuy

Placajul ceramic klinker Terca Belle Epoque de Durbuy, potrivit atat pentru fatada, cat si pentru amenajari in interior, iese in evidenta prin culoarea rosie si textura solida, slefuita.
Placajul ceramic klinker Terca Belle Epoque de Liege Placajul ceramic klinker Belle Epoque

Placajul ceramic klinker Terca Belle Epoque de Liege

Placajul ceramic klinker Terca Belle Epoque de Liege da personalitate oricarei fatade sau amenajari interioare prin jocul de culori de la rosu-bronz pana la rosu intens, cu nuante de albastru-gri.
Placajul ceramic klinker Terca Belle Epoque de Mons Placajul ceramic klinker Belle Epoque

Placajul ceramic klinker Terca Belle Epoque de Mons

Placajul ceramic klinker Terca Belle Epoque de Mons este disponibil intr-o culoare rosie, puternic nuantata. Suprafata texturata complimenteaza armonios fatada sau amenajarea interioara.
Placajul ceramic klinker Terca Belle Epoque de Namur Placajul ceramic klinker Belle Epoque

Placajul ceramic klinker Terca Belle Epoque de Namur

Placajul ceramic klinker Terca Belle Epoque de Namur, prin culorile rosu si maro si suprafata texturata, slefuita cu nisip alb-cenusiu, scoate in evidenta fatada sau amenajarea interioara.

Placajul ceramic klinker Terca Classo

Produsul este disponibil in mai multe formate: caramida aparenta, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Terca Classo Alverna Placajul ceramic klinker Terca Classo

Placajul ceramic klinker Terca Classo Alverna

Placajul ceramic klinker Terca Classo Alverna, in culorile rosu deschis si portocaliu, cu nuante de gri-albastru, da caracter unei fatade sau amenajari interioare prin aspectul mat si suprafata texturata, aspra. Imaginea este cu titlu de prezentare si pot exista diferente de nuanta.
Placajul ceramic klinker Terca Classo Blauw-Rood Genuanceerd Placajul ceramic klinker Terca Classo

Placajul ceramic klinker Terca Classo Blauw-Rood Genuanceerd

Placajul ceramic klinker Terca Classo Blauw-Rood Genuanceerd scoate in evidenta fatada sau amenajarea interioara prin culoarea dominanta de rosu-violet, cu tente subtile de albastru si negru.
Placajul ceramic klinker Terca Classo Blauw-Rood Genuanceerd Gesinterd Placajul ceramic klinker Terca Classo

Placajul ceramic klinker Terca Classo Blauw-Rood Genuanceerd Gesinterd

Placajul ceramic klinker Terca Classo Blauw-Rood Genuanceerd Gesinterd este disponibil in culoarea dominanta de rosu-purpuriu, cu tente slabe de albastru si negru. Prin aspectul mat si suprafata texturata, aspra se scoate in evidenta caracterul deosebit al unei fatade sau amenajari interioare.

Placajul ceramic klinker Colorline Wanlin Rood

Placajul ceramic klinker Terca Colorline Wanlin Rood se remarca prin culoarea rosie. Textura structurata si neslefuita a produsului contribuie la obtinerea unui aspect deosebit pentru fatada sau amenajare interioara.
Imaginea este cu titlu de prezentare si pot exista diferente de nuanta.

Produsul este disponibil in mai multe formate: Long Brick, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.


Placajul ceramic klinker Domus

Produsul este disponibil in mai multe formate: caramida aparenta, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Terca Domus Casa Lena Placajul ceramic klinker Domus

Placajul ceramic klinker Terca Domus Casa Lena

Placajul ceramic klinker Terca Domus Casa Lena, in alb si gri deschis, imprima eleganta unei fatadei sau amenajarii interioare. Suprafata produsului este plana, aspra, nefinisata.
Placajul ceramic klinker Terca Domus Duifwit Placajul ceramic klinker Domus

Placajul ceramic klinker Terca Domus Duifwit

Placajul ceramic klinker Terca Domus Duifwit, pentru fatade si amenajari interioare, se remarca prin culoarea alb cremos, cu o tenta subtila de galben. Suprafata produsului este plana, aspra, nefinisata.

Placajul ceramic klinker Terca Forum

Produsul este disponibil in mai multe formate: caramida aparenta, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Terca Forum Branco Placajul ceramic klinker Terca Forum

Placajul ceramic klinker Terca Forum Branco

Placajul ceramic klinker Terca Forum Branco da o nota de eleganta fatadei sau amenajarii interioare prin culoarea alba si suprafata usor texturata.
Placajul ceramic klinker Terca Forum Cromo Placajul ceramic klinker Terca Forum

Placajul ceramic klinker Terca Forum Cromo

Placajul ceramic klinker Terca Forum Cromo se remarca prin culoarea gri inchis, cu nuante usor deschise. Suprafata produsului este structurata, fin slefuita cu nisip alb.
Placajul ceramic klinker Terca Forum Cromo Genuanceerd Placajul ceramic klinker Terca Forum

Placajul ceramic klinker Terca Forum Cromo Genuanceerd

Placajul ceramic klinker Terca Forum Cromo Genuanceerd este disponibil in culoarea gri inchis. Produsele sunt slefuite neregulat pentru a se obtine un joc de nuante deosebit.
Placajul ceramic klinker Terca Forum Ombra Placajul ceramic klinker Terca Forum

Placajul ceramic klinker Terca Forum Ombra

Placajul ceramic klinker Terca Forum Ombra are o culoare negru-maronie si o textura structurata, obtinuta prin slefuirea cu nisip negru.
Placajul ceramic klinker Terca Forum Pampas Placajul ceramic klinker Terca Forum

Placajul ceramic klinker Terca Forum Pampas

Placajul ceramic klinker Terca Forum Pampas este disponibil in culorile rosu inchis si violet. Suprafata este structurata, fin slefuita.
Placajul ceramic klinker Terca Forum Prata Genuanceerd Placajul ceramic klinker Terca Forum

Placajul ceramic klinker Terca Forum Prata Genuanceerd

Placajul ceramic klinker Terca Forum Prata Genuanceerd este un produs nuantat in culorile bej si gri deschis, fiind slefuit neregulat.

Placajul ceramic klinker Iberia

Produsul este disponibil in mai multe formate: caramida aparenta, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Terca Iberia Andalucia Placajul ceramic klinker Iberia

Placajul ceramic klinker Terca Iberia Andalucia

Placajul ceramic klinker Terca Iberia Andalucia este disponibil in culoarea rosu inchis, cu tonuri purpurii. Culoarea produsului ceramic este omogena, in masa si scoate in evidenta fatada sau amenajarea interioara pentru care este utilizat.
Placajul ceramic klinker Terca Iberia Asturia Placajul ceramic klinker Iberia

Placajul ceramic klinker Terca Iberia Asturia

Placajul ceramic klinker Terca Iberia Asturia are o culoare rosu-caramizie, cu tonuri de violet si imprima un caracter aparte unei fatade sau amenajari interioare.
Placajul ceramic klinker Terca Iberia Catalunya Placajul ceramic klinker Iberia

Placajul ceramic klinker Terca Iberia Catalunya

Placajul ceramic klinker Terca Iberia Catalunya este reprezentativ pentru fatade si amenajari interioare prin culoarea caramizie-rosiatica.
Placajul ceramic klinker Terca Iberia Galicia Placajul ceramic klinker Iberia

Placajul ceramic klinker Terca Iberia Galicia

Placajul ceramic klinker Terca Iberia Galicia, in culoarea rosu inchis, cu nuante de albastru-violet da unicitate oricarei fatade sau amenajari interioare, pentru care este utilizat produsul.
Placajul ceramic klinker Terca Iberia Navarra Placajul ceramic klinker Iberia

Placajul ceramic klinker Terca Iberia Navarra

Placajul ceramic klinker Terca Iberia Navarra este un produs ceramic cu o culoare calda, rosiatica. Prin suprafata plana si culoarea omogena contribuie la obtinerea unui aspect deosebit pentru fatada sau amenajare interioara.

Placajul ceramic klinker Imperium

Produsul este disponibil in mai multe formate: Long Brick, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Modele, variante ale acestui produs
Placajul ceramic klinker Terca Imperium Albius Placajul ceramic klinker Imperium

Placajul ceramic klinker Terca Imperium Albius

Placajul ceramic klinker Terca Imperium Albius este disponibil in culoarea alb deschis, cu nuante de gri cenusiu si maro. Textura produsului este aspra, neslefuita, cu aspect mat si da un caracter aparte unei fatade sau amenajari interioare.
Placajul ceramic klinker Terca Imperium Flavius Placajul ceramic klinker Imperium

Placajul ceramic klinker Terca Imperium Flavius

Placajul ceramic klinker Terca Imperium Flavius, avand culoarea dominanta de gri deschis, cu nuante de gri cenusiu si maro, se remarca si prin suprafata texturata, cu aspect mat.
Placajul ceramic klinker Terca Imperium Nerus Placajul ceramic klinker Imperium

Placajul ceramic klinker Terca Imperium Nerus

Placajul ceramic klinker Terca Imperium Nerus imprima eleganta unei fatade sau amenajari interioare prin textura mata a produsului si culoarea dominanta de gri inchis.
Placajul ceramic klinker Terca Imperium Notus Placajul ceramic klinker Imperium

Placajul ceramic klinker Terca Imperium Notus

Placajul ceramic klinker Terca Imperium Notus confera un plus de rafinament unei fatade sau amenajari interioare prin culoarea gri cu nuante de maro. Suprafata mata a produsului are un aspect texturat.

Placajul ceramic klinker Latero

Produsul este disponibil in mai multe formate: caramida aparenta, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Terca Latero Castana Placajul ceramic klinker Latero

Placajul ceramic klinker Terca Latero Castana

Placajul ceramic klinker Terca Latero Castana este disponibil in culoarea maro-inchis, cu nuante gri-negru si alb si are o fata este neteda, usor structurata.
Placajul ceramic klinker Terca Latero Rubino Placajul ceramic klinker Latero

Placajul ceramic klinker Terca Latero Rubino

Placajul ceramic klinker Terca Latero Rubino se remarca prin culoarea caramizie, cu nuante de bej-negru si maro, cu finisaj neted, usor structurat.
Placajul ceramic klinker Terca Latero Zafferano Placajul ceramic klinker Latero

Placajul ceramic klinker Terca Latero Zafferano

Terca Latero Zafferano este disponibila in culoarea galben, cu nuante si accente de bej, roz si alb. Suprafata neteda, usor structurata contribuie la obtinerea unei fatade sau amenajari interioare de exceptie.

Placajul ceramic klinker Linaqua

Produsul este disponibil in mai multe formate: Long Brick, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Terca Linaqua Fumo Placajul ceramic klinker Linaqua

Placajul ceramic klinker Terca Linaqua Fumo

Placajul ceramic klinker Terca Linaqua Fumo este disponibil in culorile albastru-cenusiu si negru si are o textura structurata, care scoate in evidenta fatada cladirii sau interiorul, pentru care s-a utilizat produsul.
Placajul ceramic klinker Terca Linaqua Vino Placajul ceramic klinker Linaqua

Placajul ceramic klinker Terca Linaqua Vino

Placajul ceramic klinker Terca Linaqua Vino are un aspect unic prin culorile dominante de rosu si violet deschis. Suprafata structurata a produsului confera personalitate fatadei sau amenajarii interioare, pentru care este utilizat.
Placajul ceramic klinker Terca Linaqua Viola Placajul ceramic klinker Linaqua

Placajul ceramic klinker Terca Linaqua Viola

Placajul ceramic klinker Terca Linaqua Viola se distinge prin culorile caramizii, cu nuante de purpuriu si albastru. Textura structurata scoate in evidenta orice fatada sau amenajare interioara pentru care este utilizat produsul.

Placajul ceramic klinker Linnaeus

Produsul este disponibil in mai multe formate: Long Brick, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Terca Linnaeus Betula Placajul ceramic klinker Linnaeus

Placajul ceramic klinker Terca Linnaeus Betula

Placajul ceramic klinker Terca Linnaeus Betula iese in evidenta prin culorile dominante de galben inchis si portocaliu, cu nuante de gri si gri-verzui. Textura mata si aspectul neslefuit confera personalitate distrinctiva unei fatade sau amenajari interioare.
Placajul ceramic klinker Terca Linnaeus Quercus Placajul ceramic klinker Linnaeus

Placajul ceramic klinker Terca Linnaeus Quercus

Placajul ceramic klinker Terca Linnaeus Quercus se remarca prin eleganta produsului, sustinuta de culoarea maro-inchis, cu nuante de albastru-gri. Textura mata, usor structurata, cu aspect neslefuit contribuie la obtinerea unui rezultat de exceptie pentru fatada sau amenajare interioara.
Placajul ceramic klinker Terca Linnaeus Robinia Placajul ceramic klinker Linnaeus

Placajul ceramic klinker Terca Linnaeus Robinia

Placajul ceramic klinker Terca Linnaeus Robinia se remarca prin culoarea rosie, cu nuante de gri-verzui si gri-albastrui. Finisajul mat, cu aspect neslefuit, scoate din anonimat fatada cladirii sau amenajarea interioara, in cadrul careia s-a utilizat produsul.
Placajul ceramic klinker Terca Linnaeus Salix Placajul ceramic klinker Linnaeus

Placajul ceramic klinker Terca Linnaeus Salix

Placajul ceramic klinker Terca Linnaeus Salix este disponibil pe gri deschis, cu nuante de bej-maro si maro inchis-negru. Produsul are o suprafata usor structurata, mata, cu aspect neslefuit.

Placajul ceramic klinker Metropolis

Produsul este disponibil in mai multe formate: Long Brick, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Atrium Rood Placajul ceramic klinker Metropolis

Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Atrium Rood

Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Atrium Rood este disponibil pe culorile rosu si portocaliu. Suprafata este mata, usor structurata. Dupa procesul de productie, este aplicat un tratament special pe suprafata caramizii, care confera acesteia nuante de alb si gri.
Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Aula Rood Placajul ceramic klinker Metropolis

Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Aula Rood

Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Aula Rood iese in evidenta prin nunatele de rosu si caramiziu. Suprafata produsului este mata, usor structurata, cu aspect final in gri-verzui, dat de finisajul special aplicat in procesul de productie.
Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Civitas Bruin Placajul ceramic klinker Metropolis

Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Civitas Bruin

Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Civitas Bruin se remarca prin nuantele de maro inchis si aspectul albicios, obtinut printr-un finisaj special pe suprafata caramizii in procesul de productie. Suprafata mata, usor structurata a produsului scoate in evidenta fatada sau amenajarea interioara, pentru care este utilizat.
Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Colonia Zwart Placajul ceramic klinker Metropolis

Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Colonia Zwart

Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Colonia Zwart scoate in evidenta o fatada sau amenajarea interioara prin nuantele de gri inchis si negru. Suprafata mata, usor structurata este obtinuta printr-o metoda speciala in procesul de productie, care confera acesteia un aspect cenusiu.
Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Urbis Bruin Placajul ceramic klinker Metropolis

Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Urbis Bruin

Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Urbis Bruin are la baza nuante de maro inchis, peste care este aplicat in procesul de productie un tratament special, care confera produsului un aspect gri. Textura mata, usor structurata contribuie la obtinerea unei fatade sau amenajari interioare spectaculoase.
Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Vesta Zwart Placajul ceramic klinker Metropolis

Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Vesta Zwart

Placajul ceramic klinker Terca Metropolis Vesta Zwart are la baza nuantele de gri inchis si negru, completate in procesul de productie de un finisaj special pe suprafata caramizii, pentru a obtine un aspect albicios si gri deschis. Textura mata, usor structurata, confera unicitate unei fatade sau amenajari interioare.

Placajul ceramic klinker Milosa

Produsul este disponibil in mai multe formate: caramida aparenta, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Terca Milosa Cosmos Exclusief Placajul ceramic klinker Milosa

Placajul ceramic klinker Terca Milosa Cosmos Exclusief

Placajul ceramic klinker Terca Milosa Cosmos Exclusief este potrivit pentru fatade si amenajari interioare si se remarca prin culoarea de maro inchis, cu nuante subtile de negru si maro deschis. Pe suprafata produsului se regasesc portiuni mate si lucioase.
Placajul ceramic klinker Terca Milosa Goudsbloem Placajul ceramic klinker Milosa

Placajul ceramic klinker Terca Milosa Goudsbloem

Placajul ceramic klinker Terca Milosa Goudsbloem se remarca prin culorile dominante de rosu si caramiziu, completate de nuante de maro deschis si maro inchis. Finisajul usor structurat si prezenta alternativa a portiunilor mate si lucioase pe acelasi produs contribuie la obtinerea unui rezultat spectaculos pentru fatade sau amenajari interioare.
Placajul ceramic klinker Terca Milosa Hoornbloem Placajul ceramic klinker Milosa

Placajul ceramic klinker Terca Milosa Hoornbloem

Placajul ceramic klinker Terca Milosa Hoornbloem are la baza culorile bej-maro, cu nuante de maro inchis si gri. Sunt netede, iar pe suprafata produsului se regasesc portiuni mate si lucioase.
Placajul ceramic klinker Terca Milosa Kogelbloem Placajul ceramic klinker Milosa

Placajul ceramic klinker Terca Milosa Kogelbloem

Placajul ceramic klinker Terca Milosa Kogelbloem are la baza culoarea maro, cu nuante de maro inchis si gri inchis. Suprafata produsului contine alternativ portiuni mate si lucioase, contribuind la realizarea de fatade si amenajari interioare spectaculoase.
Placajul ceramic klinker Terca Milosa Passiebloem Placajul ceramic klinker Milosa

Placajul ceramic klinker Terca Milosa Passiebloem

Placajul ceramic klinker Terca Milosa Passiebloem este disponibil intr-o gama variata de culori, de la bej la caramiziu, rosu intens, violet si chiar gri-albastrui. Unicitatea produsului este data de aspectul mat, cu portiuni lucioase pe suprafata.

Placajul ceramic klinker Pagus

Produsul este disponibil in mai multe formate: caramida aparenta, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Terca Pagus Bruin-Zwart Placajul ceramic klinker Pagus

Placajul ceramic klinker Terca Pagus Bruin-Zwart

Placajul ceramic klinker Terca Pagus Bruin-Zwart scoate din anonimat orice fatada sau amenajare interioara, prin culorile maro si negru. Suprafata este usor structurata si fin slefuita pentru un plus de personalitate.
Placajul ceramic klinker Terca Pagus Donkerrood Placajul ceramic klinker Pagus

Placajul ceramic klinker Terca Pagus Donkerrood

Placajul ceramic klinker Terca Pagus Donkerrood se remarca prin nunata de rosu inchis. Suprafata usor texturata este data de un proces de slefuire fina si da un plus de personalitate unei fatade sau amenajari interioare.
Placajul ceramic klinker Terca Pagus Grijs Placajul ceramic klinker Pagus

Placajul ceramic klinker Terca Pagus Grijs

Placajul ceramic klinker Terca Pagus Grijs iese in evidenta prin nuanta calda de gri. Suprafata usor structurata si slefuirea fina completeaza acest produs, potrivit pentru fatade si amenajari interioare inspirate.
Placajul ceramic klinker Terca Pagus Grijs-Zwart Placajul ceramic klinker Pagus

Placajul ceramic klinker Terca Pagus Grijs-Zwart

Placajul ceramic klinker Terca Pagus Grijs-Zwart se remarca prin culoarea gri cu nuante de negru. Suprafata usor structurata si fin slefuita contribuie la realizarea de fatade si amenajari interioare spectaculoase.

Placajul ceramic klinker Patrimonia

Produsul este disponibil in mai multe formate: caramida aparenta, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Appelbloesem Placajul ceramic klinker Patrimonia

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Appelbloesem

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Appelbloesem se remarca prin culorile galben caramiziu si somon inchis. Textura structurata a produsului a trecut printr-un proces de slefuire cu nisip alb cremos si scoate in evidenta fatada sau amenajarea interioara, pentru care este utilizat.
Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Barok 83 Placajul ceramic klinker Patrimonia

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Barok 83

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Barok 83 este disponibil intr-o gama larga de culori, de la rosu la maro deschis si maro-negru. Textura structurata a produsului, obtinuta printr-un proces de slefuire, confera un aspect deosebit fatadei sau amenajarii interioare.
Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Neo Romaans Placajul ceramic klinker Patrimonia

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Neo Romaans

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Neo Romaans se remarca prin culoarea rosu-maroniu, cu nuante de alb, galben-maroniu si gri. Aspectul deosebit al acestor produse, obtinut ca urmare a unui proces de slefuire fina, este similar caramizilor reciclate.
Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Opu Placajul ceramic klinker Patrimonia

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Opu

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Opus este disponibil intr-o gama larga de culori, de la rosu la galben-maroniu, cu nuante de alb-galbui. Produsul are o suprafata structurata, obtinuta in urma unui proces de slefuire si care confera in final un aspect asemanator cu cel al caramizilor reciclate.
Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Oud Rieme Placajul ceramic klinker Patrimonia

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Oud Rieme

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Oud Rieme scoate in evidenta fadata sau amenajarea interioara prin culoarea rosie, cu nuante de maro deschis. Suprafata structurata a trecut printr-un proces de slefuire fina cu nisip alb, oferindu-i un aspect gri-roscat la final.
Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Oud Romaans Placajul ceramic klinker Patrimonia

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Oud Romaans

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Oud Romaans este disponibil pe culoarea maro inchis, insa prezinta nuante de alb, gri si galben-maroniu. Suprafata structurata a trecut printr-un proces de slefuire. Imaginea este cu titlu de prezentare si pot exista diferente de nuanta.
Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Pastorale Placajul ceramic klinker Patrimonia

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Pastorale

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Pastorale se remarca pe fatada unei cladiri sau in interiorul unei locunte prin culoarea rosie, cu nuante de galben-maroniu, negru si alb-galbui. Aspectul deosebit al acestor produse, obtinut in urma unui proces de slefuire fina, este asemanator cu cel al caramizilor reciclate.
Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Renaissance Placajul ceramic klinker Patrimonia

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Renaissance

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Renaissance are la baza culoarea maro-roscat, cu nuante de bej si maro deschis. Suprafata structurata a trecut printr-un proces de slefuire fina cu nisip alb-gri si negru si confera un aspect deosebit oricarei fatade sau amenajari interioare.
Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Wisselbont Placajul ceramic klinker Patrimonia

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Wisselbont

Placajul ceramic klinker Terca Patrimonia Wisselbont este disponibil intr-o gama variata de culori, de la bej, la rosiatic, maro deschis si maro inchis. Textura structurata, obtinuta printr-un proces de slefuire, contribuie la un aspect final deosebit al oricarei fatade sau amenajari interioare.

Placajul ceramic klinker Pelaris

Produsul este disponibil in formatele: placaj ceramic klinker Terca, coltar ceramic klinker Terca.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Terca Pelaris Copper Brown Placajul ceramic klinker Pelaris

Placajul ceramic klinker Terca Pelaris Copper Brown

Maro si tonurile de bej sunt culori calde, usor de adaptat, inspirate din pamant si natura. Placajul ceramic klinker Terca Copper Brown emana confort si securitate, fiind potrivit atat in alegerea pentru amenajarile interioare, cat si la realizarea unei fatade spectaculoase pentru casa. Avand tonuri pamantii la baza, placajul ceramic Copper Brown poate fi asortat cu usurinta cu piese neutre albe, negre sau chiar gri, ori cu alegeri mai indraznete de galben, roz, portocaliu sau chiar rosu.
Placajul ceramic klinker Terca Pelaris Dim Grey Placajul ceramic klinker Pelaris

Placajul ceramic klinker Terca Pelaris Dim Grey

Placajul ceramic klinker Terca Dim Grey are o textura neteda, dar in acelasi timp usor antichizata datorita marginilor imperfecte. Este alegerea potrivita atat pentru proiectele de amenajare moderne cat si pentru cele in stil vintage, insa se incadreaza si in ultimele tendinte de amenajare ale stilului shabby chic. Forma, textura si patina timpului dau un farmec aparte placajului ceramic Dim Grey, nepretentios si totusi rafinat, potrivit intr-o amenajare functionala si estetica.
Placajul ceramic klinker Terca Pelaris Maca Red Placajul ceramic klinker Pelaris

Placajul ceramic klinker Terca Pelaris Maca Red

Un singur placaj ceramic si doua culori? Placajul ceramic klinker Terca Maca Red raspunde cu succes acestor doua cerinte. Placajul ceramic Maca Red poate fi elementul supriza din amenajarea nonconformista a livingului, sau de ce nu produsul care are grija de fatada casei tale pentru generatii.
Placajul ceramic Terca Pelaris Mantis White Placajul ceramic klinker Pelaris

Placajul ceramic Terca Pelaris Mantis White

Placajul ceramic Terca Mantis White cu o culoare bej si nuante suave de roz pudrat arata cu adevarat elegant si sofisticat. Culorile calde ale placajului ceramic Mantis White transforma spatiile mici facandu-le sa arate mai luminoase, primitoare si rafinate in acelasi timp.
Placajul ceramic klinker Terca Pelaris Maroon Brown Placajul ceramic klinker Pelaris

Placajul ceramic klinker Terca Pelaris Maroon Brown

Maroul si tonurile derivate sunt culori calde, usor adaptabile, inspirate din pamant si natura. Placajul ceramic klinker Terca Maroon Brown emana confort si securitate, fiind potrivit atat in alegerea pentru amenajarile interioare, cat si la realizarea unei fatade spectaculoase pentru casa. Avand tonuri pamantii la baza, placajul ceramic Maroon Brown poate fi asortat cu usurinta cu piese neutre albe, negre sau chiar gri, ori cu alegeri mai indraznete de galben, roz, portocaliu sau chiar rosu.
Placajul ceramic Terca Pelaris Pecan Brown Placajul ceramic klinker Pelaris

Placajul ceramic Terca Pelaris Pecan Brown

Placajul ceramic Terca Pecan Brown potrivit amenajatilor interioare si exterioare, arata cu adevarat elegant si sofisticat. Culorile inspirate din natura ale placajului ceramic Pecan Brown transforma spatiile facandu-le sa arate mai luminoase, primitoare si rafinate in acelasi timp.
Placajul ceramic Terca Pelaris Peru Red Placajul ceramic klinker Pelaris

Placajul ceramic Terca Pelaris Peru Red

Placajul ceramic Terca Peru Red se caracterizeaza printr-o eleganta desavarsita, mai presus de trecerea timpului si de tendintele schimbatoare in materie de design. Placajul ceramic Peru Red se potriveste cu personalitatile indraznete, deschise la nou, optimiste si aduce buna dispozitie in orice locuinta.
Placajul ceramic klinker Terca Pelaris Root Black Placajul ceramic klinker Pelaris

Placajul ceramic klinker Terca Pelaris Root Black

Placajul ceramic klinker Terca Root Black inspira eleganta si rafinament in proiectele de amenajare. Este o culoare utilizata frecvent in amenajarile interioare moderne si minimaliste in combinatie cu albul, cu scopul de a crea contraste atragatoare.
Placajul ceramic klinker Terca Pelaris Vivid Red Placajul ceramic klinker Pelaris

Placajul ceramic klinker Terca Pelaris Vivid Red

Culoarea indrazneata a placajului ceramic klinker Terca Vivid Red este perceputa ca o culoare plina de viata dar revigoranta in acelasi timp. Placajul ceramic Vivid Red poate fi asortat in mod armonios cu elemente in tonuri neutre si pamantii.

Placajul ceramic klinker Retro

Produsul este disponibil in mai multe formate: caramida aparenta, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Retro Boomse Klinkaert Placajul ceramic klinker Retro

Placajul ceramic klinker Retro Boomse Klinkaert

Placajul ceramic klinker Terca Retro Boomse Klinkaert este disponibil in rosu si rosu-maroniu, cu nuante de bronz si gri-albastrui. Suprafata structurata a produsului prezinta urme discrete de gri deschis si contribuie la farmecul unei fatade sau amenajari interioare.
Placajul ceramic klinker Retro Hankar Placajul ceramic klinker Retro

Placajul ceramic klinker Retro Hankar

Placajul ceramic klinker Terca Retro Hankar este disponibil in nuante de galben si galben-albastrui-gri. Produsul confera unicitate unei fatade sau amenajari interioare prin textura structurata si aspectul neslefuit.
Placajul ceramic klinker Retro Lautrec Placajul ceramic klinker Retro

Placajul ceramic klinker Retro Lautrec

Placajul ceramic klinker Terca Retro Lautrec se remarca prin nuantele de galben si galben-caramiziu. Textura structurata, cu urme alb-galbui si albastru-gri, confera un aspect deosebit oricarei fatade sau amenajari interioare.
Placajul ceramic klinker Retro Pastorie Placajul ceramic klinker Retro

Placajul ceramic klinker Retro Pastorie

Placajul ceramic klinker Terca Retro Pastorie este disponibil in nuante de rosu, rosu-maroniu. Suprafata neteda a produslui, cu urme discrete de alb-rozaliu si galben, confera unicitate unei fatade sau amenajari interioare.
Placajul ceramic klinker Terca Retro Tiffany Placajul ceramic klinker Retro

Placajul ceramic klinker Terca Retro Tiffany

Placajul ceramic klinker Terca Retro Tiffany se remarca prin culoarea caramizie, cu nuante de alb-rozaliu, alb-galbui si albastru-gri. Suprafata este structurata si prezinta urme de ciment alb-rozaliu pe caramizile rosiatice si gri pe cele galbene.

Placajul ceramic klinker Rustica

Produsul este disponibil in mai multe formate: caramida aparenta, placaj klinker, coltar klinker si coltar mic klinker.


Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Rustica Oud Beauvoorde Placajul ceramic klinker Rustica

Placajul ceramic klinker Rustica Oud Beauvoorde

Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Beauvoorde este disponibila in nuante de galben, galben-caramiziu si rosu. Produsul are o suprafata texturata, fin slefuita si scoate in evidenta orice fatada sau amenajare interioara.
Placajul ceramic klinker Rustica Oud Damme Placajul ceramic klinker Rustica

Placajul ceramic klinker Rustica Oud Damme

Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Damme este disponibil in culorile galben si galben-maroniu, cu nuante de alb si alb-galbui. Suprafata texturata si fin slefuita a acestui produs contribuie la evidentierea fatadei sau amenajarii interioare.
Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Kempisch Placajul ceramic klinker Rustica

Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Kempisch

Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Kempisch are rosu ca si culoare dominanta, cu nuante de alb, gri deschis si maroniu-negru. Fatada sau amenajarea interioara este complimentata si de suprafata structurata si fin slefuita a acestui produs.
Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Laethem Placajul ceramic klinker Rustica

Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Laethem

Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Laethem este disponibil in culorile gri deschis si maro inchis. Utilizarea acestui produs, pentru fatada sau amenajare interioara, este sustinuta armonios si de textura structurata si slefuita, cu urme subtile de gri-deschis.
Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Leerne Placajul ceramic klinker Rustica

Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Leerne

Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Leerne este disponibil in nuante de bej, maro deschis, maro inchis, gri deschis. Suprafata structurata si fin slefuita a produsului contribuie la un rezultat spectaculos pentru fatade si amenajari interioare.
Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Malle Placajul ceramic klinker Rustica

Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Malle

Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Malle se remarca prin culoarea rosu-deschis, cu nuante de alb-galbui si galben-maroniu. Suprafata structurata si fin slefuita a acestui produs evidentiaza personalitatea unei fatade sau amenajari interioare.
Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Ravels Placajul ceramic klinker Rustica

Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Ravels

Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oud Ravels este disponibil in culoarea rosie, cu nuante de alb-galbui, galben-maro si gri-albastrui. Suprafata produsului este structurata si fin slefuita.
Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oude Veldsteen Placajul ceramic klinker Rustica

Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oude Veldsteen

Placajul ceramic klinker Terca Rustica Oude Veldsteen este disponibil in rosu si rosu-maroniu, cu nuante de mangan. Fatada sau amenajarea interioara este scoasa in evidenta si de textura structurata si fin slefuita a produsului.

Placajul ceramic klinker Wasserstrich Special

Produsul este disponibil in mai multe formate: Long Brick, placaj klinker si coltar klinker.

Variante disponibile:
Placajul ceramic klinker Wasserstrich Special E1 Placajul ceramic klinker Wasserstrich Special

Placajul ceramic klinker Wasserstrich Special E1

Placajul ceramic klinker Terca Wasserstrich Special E1 este disponibil in rosu-maroniu, cu nuante de maro-violet, gri inchis si negru. La suprafata sunt prezente urme de alb si galben. Placaj ceramic klinker prezinta forme neregulate pe toata suprafata produsului.
Placajul ceramic klinker Terca Wasserstrich Special E2 Placajul ceramic klinker Wasserstrich Special

Placajul ceramic klinker Terca Wasserstrich Special E2

Placajul ceramic klinker Terca Wasserstrich Special E2 este disponibil in culoarea eleganta gri-negru, cu nuante de alb, gri si negru lucios. Suprafata produsului prezenta urme sporadice de alb si galben, completate de un aspect neregulat.
Placajul ceramic klinker Wasserstrich Special Ecru Placajul ceramic klinker Wasserstrich Special

Placajul ceramic klinker Wasserstrich Special Ecru

Placajul ceramic klinker Terca Wasserstrich Special Ecru se remarca prin culoarea ecru, omogena pe toata suprafata produsului, cu aspect neregulat.
Placajul ceramic klinker Wasserstrich Special Grijs Placajul ceramic klinker Wasserstrich Special

Placajul ceramic klinker Wasserstrich Special Grijs

Placajul ceramic klinker Terca Wasserstrich Special Grijs se remarca prin culoarea gri uniforma, fara alte nuante.
Placajul ceramic klinker Terca Wasserstrich Special Kwartsgrijs Placajul ceramic klinker Wasserstrich Special

Placajul ceramic klinker Terca Wasserstrich Special Kwartsgrijs

Placajul ceramic klinker Terca Wasserstrich Special Kwartsgrijs are la baza culoarea gri, cu nuante de alb si negru. Fatada sau amenajarea interioara este completata armonios si de aspectul neregulat de pe suprafata produsului.
Placajul ceramic klinker Wasserstrich Orientrood Placajul ceramic klinker Wasserstrich Special

Placajul ceramic klinker Wasserstrich Orientrood

Placajul ceramic klinker Terca Wasserstrich Orientrood se remarca prin nuanta de rosu deschis. Fatada sau amenajarea interioara, pentru care se utilizeaza acest produs, este scoasa in evidenta si de aspectul neregulat.
Placaj ceramic klinker Wasserstrich Special Rood Placajul ceramic klinker Wasserstrich Special

Placaj ceramic klinker Wasserstrich Special Rood

Placajul ceramic klinker Terca Wasserstrich Special Rood este disponibil in rosu-maroniu, cu nuante de maro-violet. La suprafata produsului sunt prezente urme de alb si galben, complimentate de aspectul neregulat.
Placaj ceramic klinker Wasserstrich Special Sablé Placajul ceramic klinker Wasserstrich Special

Placaj ceramic klinker Wasserstrich Special Sablé

Placajul ceramic klinker Terca Wasserstrich Special Sablé prezinta un echilibru intre culorile gri si nisip si nuantele de alb, perlate. Produsul prezinta forme neregulate pe toata suprafata, contribuind la realizarea de fatade si amenajari interioare spectaculoase.