poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

TONDACH ROMANIA

Concernul TONDACH, cu sediul central in Austria, la Gleinstätten, este lider in productia de tigla ceramica pe piata Europei Centrale si de Est. In acest moment concernul TONDACH are 34 de unitati de productie, raspandite in 11 tari.

 

Prin gama de produse comercializata - ca un sistem integrat - TONDACH reprezinta cea mai buna solutie atat pentru renovari cat si pentru constructiile noi. Produsele se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, fapt reflectat si in gama complexa pe care o comercializam.  Garantia oferita de TONDACH este de 33 ani.

 

Printre lucrarile internationale de referinta se numara  Satul Olimpic Soci, Academia de Arta din Sarajevo, Castelul Brdo - Slovenia, Castelul Esterhazy - Ungaria.    

 

TONDACH Romania participa activ la realizarea programelor de renovare si restaurare a monumentelor istorice: Castelul Huniazilor de la Hunedoara, Cetatea Oradea, Bastionul de la Timisoara si, nu in ultimul rand, programul de renovare si restaurare a Bisericilor Evanghelice din zona Sibiului.