Piatra naturala pentru placari exterioare si interioare LONDON STONE ROMANIA

Piatra naturala pentru placari exterioare si interioare LONDON STONE ROMANIA

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
LONDON STONE ROMANIA
London Stone Romania va ofera o gama diversa de piatra naturala pentru placari: granit, bazalt, andezit, limestone, sandstone, precum si piatra decorativa.

Piatra naturala pentru placari - Travertin French Pattern Classic Cross Cut

Travertinul este o roca sedimentara poroasa de calcar, care are o culoare galbuie pana la brun. Placile sunt finisate antichizat, iar imperfectiunile pietrei ii ofera caracter aparte si natural, punctand caracteristicile travertinului. Din aceasta cauza se poate folosi atat in amenajarile contemporane, cat si in cele cu nota clasica sau rustica.


Alcatuit din placi de dimensiuni diferite, specifice acestui tip de ambalare, poate fi folosit cu succes atat la interior, cat si exterior, avand grija la grosimea produsului, fiind disponibil pe doua grosimi, in functie de nevoile existente. Fiind o piatra naturala foarte poroasa, se recomanda impermeabilizarea acesteia chiar si in spatiile uscate, pentru a bloca absorbtia lichidelor si a o proteja impotriva petelor.  Se foloseste ca piatră de constructie, in spatii comerciale si rezidentiale, gradini, terase, alei, parcari, in jurul piscinelor, living, holuri, bai, bucatarii.

Piatra naturala pentru placari - Travertin Classic Cross Cut Mat

Cu o cromatica specifica acestui tip de piatra, placajul din travertinul Classic Cross Cut poate veni in mai multe dimensiuni, in functie de spatiul existent si stereotomia dorita. Pastrand caracteristicile definitorii, acest tip de placaj poate fi inserat atat in spatiile clasice, cat si in cele cu nota moderna, iar tonul general dat de nuante de beige si maron, il face foarte usor de accesorizat ulterior. Pe langa granit, travertinul este cel mai utilizat material pentru placari orizontale si verticale, fapt datorat marii adaptabilitati a acestuia, atat prin nuanta, cat si prin finisaj.


Disponibil in placi cu mai multe dimensiuni sau la cererea clientului, travertinul Cross Cut Mat poate fi folosit atat la exterior, orizontal si vertical, pe fatade, alei, terase, parcari, in jurul piscinelor si spatii adiacente acestora, cat si pe suprafete interioare in bai, living, holuri, dormitor, balcoane, trepte si glafuri. Fiind o piatra foarte poroasa, se recomanda impermeabilizarea acesteia, pentru a bloca absorbtia lichidelor si a o proteja impotriva petelor. 


Piatra naturala pentru placari - Granit fiamat Misty Brown

Foarte cunoscut pe plan international, granitul Misty Brown prezinta un ton visiniu cu pete albe si gri. Aceste caracteristici il fac usor de introdus in orice tip de spatiu, contemporan sau clasic, putand completa tonuri pamantii si calde in acelasi timp. Disponibil  in placi cu mai multe dimensiuni sau chiar la cererea clientului, faciliteaza o stereotomie ce poate avantaja intregul spatiu, accentuand vizual zona delimitata, oferind un aspect uniform si curat.


Posibilitatea de a face trepte si glafuri din acelasi material prezinta un avantaj estetic, putand imbraca intreaga zona in granit Misty Brown, astfel obtinand continuitate si permitand introducerea unor alte tipuri de finisaje, fara a incarca. Cu o densitate mare si o grosime de 2 cm, finisajul fiamat permite folosirea acestuia pe alei, terase, gradini, parcari, spatii comerciale si in jurul piscinelor. Posibilitatea de a avea acest tip de granit si in varianta polisata, aduce un plus si poate completa o lucrare in acelasi material, atat la exterior, cat si la interior.


Piatra naturala pentru placari - Granit fiamat Silver Grey

Granitul Silver Grey este un granit foarte rezistent la trafic intens si nu necesita nicio intretinere, cu o textura fiamata si cu un ton de gri cu negru se incadreaza bine la un design contemporan.  Cunoscut si sub numele de granit "sare si piper", este un granit ideal pentru spatiile de exterior, atat rezidentiale, cat si comerciale, iar posibilitatea de a impreuna mai multe dimensiuni ofera versatilitate si il face usor de introdus in orice tip de spatiu.


Poate fi utilizat pentru pavarea aleilor, parcarilor, teraselor, spatiilor adiacente piscinei, trotuare, gradini, imbracarea treptelor si contratreptelor, fatadelor, a soclului si a gardului. Posibilitatea de a avea acest tip de granit si in varianta polisata, aduce un plus si poate completa o lucrare in acelasi material, atat la exterior, cat si la interior.


Piatra naturala pentru placari - Granit fiamat Blue Grey

Foarte rezistent la trafic si necesitand o usoara intretinere, granitul Blue Grey are o textura fiamata cu un consistent bob de albastru si carbune de culoare gri, care se incadreaza bine la un design contemporan. Tonul uniform il face usor de introdus in orice tip de spatiu, iar disponibilitatea placilor in mai multe dimensiuni ii confera adaptabilitate usoara.


Poate fi folosit in pavarea aleilor, parcarilor, teraselor, spatiilor adiacente piscinei, trotuare, gradini si imbracarea treptelor si contratreptelor, atat din placaj, cat si din lastre. Granitul Blue Grey este o alternativa fiabila si economica, ce necesita o intretinere minima, cu un aport vizual crescut. Posibilitatea de a avea acest tip de granit si in varianta polisata, aduce un plus si poate completa o lucrare in acelasi material, atat la exterior, cat si la interior.


Piatra naturala pentru placari - Granit fiamat SD Rusty

Granitul SD Rusty este solutia ideala pentru a putea pastra culorile calde pamantii, fiind caracterizat de un ton cald beige cu bob maron. Foarte rezistent, si cu o grosime de 2 cm, poate fi folosit atat in spatiile private, cat si in cele cu trafic intens, iar cromatica cuminte ii permite o introducere in orice tip de spatiu, facandu-l iubit in randul persoanelor ce cauta estetica si functionalitate.


Fiind disponibil in placi cu mai multe dimensiuni, sau chiar la cererea clientului, poate imbraca alei, trotuare, parcari, terase, spatii adiacente piscinei, gradini, trepte si contratrepte, si poate deservi pereti si zone verticale la fel de bine. Posibilitatea de a avea acest tip de granit si in varianta polisata, aduce un plus si poate completa o lucrare in acelasi material, atat la exterior, cat si la interior.


Piatra naturala pentru placari - Granit fiamat Santiago

Prin unicitatea aspectului, granitul Santiago se preteaza mai ales spatiilor exterioare de tip piscina si gradina, lasand impresia de zona continua. Caracterizat prin vene de un gri pal, inspre alb, pe un fundal gri cald, granitul Santiago faciliteaza combinatiile cromatice, oferind un aspect placut, unic. 


Se poate folosi cu precadere in lucrari cu caracter contemporan, modern, atat private, cat si publice, completand cu succes un design minimalist. Disponibil in placi cu mai multe dimensiuni, in functie de nevoi si stereotomia gandita, poate imbraca alei, trotuare, parcari, terase, gradini si spatii adiacente piscinei. 


Piatra naturala pentru placari - Granit fiamat Imperial Black

Imperial Black este o piatra de culoare neagra foarte eleganta. Cu model unic si rafinat, granitul Imperial Black este excelent pentru un design modern, in amenajarea spatiilor exterioare. Cu o usoara nuanta sclipitoare se potriveste perfect la finisajele de lux.


Disponibil in placi de mai multe dimensiuni, sau chiar la cererea clientului, se preteaza in a placa atat pereti verticali, cat si spatii orizontale, pe alei, parcari, trotuare, gradini si terase, in zonele adiacente piscinei, rampe de acces si nu in ultimul rand, trepte si contratrepte, ce pot fi debitate in functie de nevoi. 


Piatra naturala pentru placari - Bazalt

Bazaltul, spre deosebire de granit, este o roca ce ia nastere din magma bazica, ceea ce ii ofera caracteristici fizice excelente, asemanatoare andezitului. Astfel, datorita rezistentei la uzura si la procesul inghet-dezghet, este o piatra de pavaj exterior de calitate, iar textura fiamata, anti-alunecare, o face ideala oricarei cerinte.


Din acest motiv este foarte des intalnit in zone pietonale si cu trafic ridicat, atat in spatii publice, cat si in cele rezidentiale, pentru pavarea drumurilor si a trotuarelor, iar bazaltul taiat la dimensiuni, finisate pe sase parti, constituie un placaj elegant pentru terase, trepte, alei, gradini, parcari, zone adiacente piscinei.


Piatra naturala pentru placari - Limestone Kota Blue

Kota Blue este o piatra originara din India ce prezinta un ton uniform gri-albastru. Este o piatra cu o suprafata plana naturala, taiata drept, tivita si calibrata pentru o instalare mai usoara. Tonul neutru o face foarte usor de folosit atat in amenajarile cu un design contemporan, cat si in cele unde predomina elemente clasice.


Disponibila in placi cu dimensiuni diferite, ofera posibilitatea montajului in orice configuratie, prin alaturarea pieselor astfel incat sa mareasca vizual spatiul sau sa potenteze anumite zone. Se foloseste cu precadere ca pavaj, atat in spatii comerciale, cat si rezidentiale, pe alei, trotuare, terase, zone adiacente dusurilor exterioare sau piscinelor, in gradini, dar si ca finisaj pentru trepte. 


Piatra naturala pentru placari - Limestone Kota Brown

Kota Brown, ca si Kota Blue, este o piatra originara din India ce intruneste mai multe tonuri de maron deschis cu variatiuni albastru-gri. Taiata drept pe cele patru laturi, limestone-ul are usoare denivelari de mica adancime pe suprafata sa natural texturata, este tivita si calibrata pentru un montaj facil. Textura si tonul uniform o fac usor de instalat atat in spatii cu un design modern, cat si in cele unde predomina elemente traditionale, rezidential, cat si comercial.


Dimensiunile variate ale placilor, cat si tonurile ce se pot intalni in aceasta piatra ii ofera o versatilitate ce rar poate fi egalata. Se foloseste cu precadere ca pavaj, atat in spatii comerciale, cat si rezidentiale, pe alei, trotuare, terase, zone adiacente dusurilor exterioare sau piscinelor, in gradini, dar si ca finisaj pentru trepte. 


Piatra naturala pentru placari - Limestone Vratza

Vratza Limestone este un calcar de origine balcanica, foarte asemanator cu travertinul. Prezinta un ton deschis, beige, strabatut aleatoriu de pete gri usor nuantate. Prezinta un ton deschis, beige, strabatut aleatoriu de pete gri usor nuantate, permitand un montaj in roice tip de spatiu, atat orizontal, cat si vertical, fiind una dintre cea mai des intalnita piatra folosita la placarea fatadelor ventilate.


Posibilitatea de a comanda dimensiuni variate si finisajul mat ii potenteaza aplicabilitatea, putand imbraca la exterior gradini, alei, terase, spatii adiacente piscinelor, trepte, garduri, fatade, iar la interior se foloseste cu precadere in bucatarii, livinguri, bai, pardoseli flotante, la placarea treptelor si contratreptelor, a glafurilor si semineelor. 


Piatra naturala pentru placari - Limestone Midnight Black

Limestone-ul Midnight Black este o piatra originara din India cu un ton uniform, inchis la culoare, spre negru, si o textura tivita, cu mici adancituri in suprafata. Taiata si calibrata la 22 mm, este o piatra densa rezistenta la trafic, dar are nevoie de tratament pentru a-si mentine culoarea.  Se poate monta la exterior in gradini, pe terase, alei si parcari, in jurul piscinelor si a dusurilor exterioare si in spatii comerciale. 


Piatra naturala pentru placari - Limestone Jura Beige

Jura Beige Limestone contine fosile de melci incorporate, ce dau pavajului o textura naturala si o frumusete unica. Popular in gradini, culoarea de baza beige se potriveste stilului traditional si contemporan. Cu o intretinere redusa, acest limestone ofera o calitate exceptionala proiectelor dumneavostra.


Posibilitatea de a avea acest tip de piatra naturala si in varianta polisata mata, aduce un plus si poate completa o lucrare in acelasi material, atat la exterior, cat si la interior. Se poate folosi la pavarea gradinilor, teraselor, aleilor, parcarilor, in jurul piscinelor si a dusurilor exterioare, in spatii comerciale, precum si trepte.


Piatra naturala pentru placari - Limestone Jura Blue

Jura Blue Limestone este o piatra de culoare albastra de referinta din Germania cu o duritate considerabila. Principalele sale variatii depind in mare parte de abundenta fosilelor de culoare inchisa, precum si uniformitatea fundalului. Acest limestone poate avea un ton si insertii mai intunecate, precum si o variație de culoare tip vena.


Posibilitatea de a avea acest tip de piatra naturala si in varianta polisata mata, aduce un plus si poate completa o lucrare in acelasi material, atat la exterior, cat si la interior. Se poate folosi la pavarea gradinilor, teraselor, aleilor, parcarilor, in jurul piscinelor sau dusurilor exterioare, in spatii comerciale, precum si trepte.


Piatra naturala pentru placari - Ardezie multicolora 60x40

Ardezia multicolora amesteca nuante de lumina si varietati de culoare maron, brun, gri si caramiziu, sporind astfel setarile traditionale. Ardezia multicolora necesita intretinere minima, piatra adauga caracter prin usoarele sale riduri, iar colorarea sa mixta insufleteste zone mari, oferindu-le caldura.


Textura naturala ii limiteaza cadrul folosirii la interior, unde este recomandata doar placarea peretilor, dar ii potenteaza folosirea la exterior, asigurand-i o aderenta crescuta. 

Se foloseste la: gradini, terase, alei, placari verticale, spatii comerciale, trepte.


Piatra naturala pentru placari - Autumn Brown Sandstone

Autumn Brown Sandstone combina nuante de rosu si maron, care dau un aspect traditional. Piatra necesita intretinere minima, suprafata despicata la fiecare piatra adauga caracter si culorarea mixta. Insufleteste zone mari care, altfel, nu ar arata atat de bine. Se foloseste cu precadere ca pavaj, atat in spatii comerciale, cat si rezidentiale, pe alei, trotuare, terase, zone adiacente dusurilor exterioare sau piscinelor, in gradini, dar si ca finisaj pentru trepte. 


Piatra naturala pentru placari - Kandla Grey Sandstone

Kandla Grey Sandstone prezinta un amestec de culoare intre bleumarin si gri pal, ce lumineaza zonele intunecate. Detaliul de suprafata neregulata al acestui material necesita intretinere minima, adauga un gram de relaxare si o nota de design traditional si contemporan.  Se foloseste cu precadere ca pavaj, atat in spatii comerciale, cat si rezidentiale, pe alei, trotuare, terase, zone adiacente dusurilor exterioare sau piscinelor, in gradini, dar si ca finisaj pentru trepte. 


Piatra naturala pentru placari - Beige Sawn Sandstone

Beige Sawn Sandstone are o culoare deschisa, un ton foarte cald de beige, curat si uniform, cu o usoara nuanta gri. Acest aspect ii ofera un aer sofisticat si unitar si poate fi utilizat atat in proiectele moderne, cat si in cele traditionale. Culoarea cuminte permite ulterior introducerea diferitelor nuante sau texturi, fara a impune o linie cromatica. 


Se foloseste cu precadere ca pavaj, atat in spatii comerciale, cat si rezidentiale, pe alei, trotuare, terase, zone adiacente dusurilor exterioare sau piscinelor, in gradini, dar si ca finisaj pentru trepte. 


Piatra naturala pentru placari - Harvest Sawn Sandstone

Harvest Sawn Sandstone are o culoare deschisa, un ton cald de beige, cu venatura usoara in tonuri deschise de maron. Acest aspect ii ofera un aer sofisticat si jucaus si poate fi utilizat atat in proiectele moderne cat si in cele traditionale. Se foloseste cu precadere ca pavaj, atat in spatii comerciale, cat si rezidentiale, pe alei, trotuare, terase, parcari, zone adiacente dusurilor exterioare sau piscinelor, in gradini, dar si ca finisaj pentru trepte.


Piatra naturala pentru placari - Buff Sandstone

Foarte rezistent la trafic si cu o intretinere redusa, Buff Sandstone este foarte frumos colorat si prezinta un ton general, uniform, maron cu o foarte mica variatie de culoare in placaj, astfel imbinand cerintele traditionale si contemporane. Cu o usoara sablare, este rezistent la alunecare, excelent in zone cu trafic ridicat, cum ar fi scarile si pavajul ce inconjoara piscina sau dusurile exterioare, alei, parcari, gradini, trotuare si terase.


Piatra naturala pentru placari - Contemporary Grey Sandstone

Contemporary Grey Sandstone, la fel ca si Buff Sandstone, are o textura usor sablata, dandu-i o rezistenta mare la trafic si combina o culoare de gri foarte consistenta, uniforma.  Contemporary Grey Sandstone se foloseste foarte bine în amenajarile contemporane, creand un rafinament unic, chic. Se foloseste ca pavaj, atat in spatii comerciale, cat si rezidentiale, pe alei, trotuare, terase, parcari, zone adiacente dusurilor exterioare sau piscinelor, in gradini, dar si ca finisaj pentru trepte.


Piatra naturala pentru placari - Eta Gold Sandstone

Sandstone-ul Eta Gold, dupa cum ii spune si denumirea, este un tip de piatra intr-o nuanta puternica de galben, mergand pe venatura cu nuante usoare de maron sau diferite tonuri de galben. Venatura pronuntata faciliteaza montajul pe lungime, marind astfel optic intregul spatiu, iar treptele imbracate in acest material se contureaza si reliefeaza foarte frumos. Se poate folosi in gradini, parcari, pe terase, alei, in jurul piscinelor si dusurilor exterioare, spatii adiacente cu trafic ridicat.


Piatra naturala pentru placari - Marmura Sky Buceardata

Marmura Sky este o marmura de origine greceasca, de culoare alba cu venatura gri neuniforma, ceea ce ii da un ton general usor gri. Se poate insera atat in spatiile contemporane, cat si in cele clasice, iar finisajul buceardat ii permite utilizarea la exterior fara grija alunecarii sau accidentarii. Disponibila si in grosimi de 4.5cm, poate fi utilizata cu success si pe zone carosabile, precum alei de access sau parcari. Se poate folosi ca placaj pereti exteriori, garduri, alei, parcari, trotuare, terase si piscine.


Piatra naturala pentru placari - Piatra cubica andezit

Piatra cubica andezit este disponibila in dimensiuni standard de 10x10x5 cm si se foloseste cu precadere ca pavaj pentru zonele carosabile datorita rezistentei la uzura si a densitatii foarte crescute. Se foloseste la: gradini, terase, alei, parcari, in jurul piscinelor.


Piatra naturala pentru placari - Piatra cubica Kavalas

Piatra cubica Kavalas prezinta un finisaj antichizat, in ton general gri. Piesele rotunjite la capete ii ofera un aspect unic, cald, nemaintalnit la acest tip de placaj.  Se poate folosi la placarea exterioara a trotuarelor, aleilor, parcarilor si a gradinilor.


Piatra naturala pentru placari - Pasi Antique Kavalas

Pasi din piatra naturala Kavalas, finisaj natural in tonuri de gri, pentru gradina, alei, in zona piscinelor si a dusurilor exterioare.


Piatra naturala pentru placari - Pasi Antique Sky

Pasi din piatra naturala, finisaj polisat mat, in tonuri de gri, pentru gradina si alei, terase, in  jurul piscinelor si a dusurilor exterioare.


Piatra naturala pentru placari - Piatra decorativa White Thassos

Pietrele decorative White Thasos sunt niste pietricele din marmura alba de Thasos, atat de indragita in intreaga lume prin simplitatea si frumusetea ei. Non culoarea le face usor de introdus atat in spatii clasice, cat si in amenajari contemporane, iar dimensiunile si finisajul natural permit folosirea lor atat in gradini, cat si in interior. Pot fi folosite complementar cu pavaj sau pot acoperi zone ce se doresc evidentiate, creand un covor cu un aspect natural si usor de intretinut.


Piatra naturala pentru placari - Piatra decorativa Dark

Piatra decorativa Dark prezinta un ton general de gri, ce poate fi usor introdus in amenajarile contemporane sau clasice. Poate fi folosita complementar cu pavaj sau poate acoperi zone ce se doresc evidentiate, creand un covor cu un aspect natural si usor de intretinut, atat la interior, cat si la exterior. 

Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.