LONDON STONE ROMANIA

LONDON STONE ROMANIA

Str. Centurii nr. 1, Soseaua de Centura, langa rezervoarele Petrom, Jilava, jud. Ilfov


Relatii clienti:

LONDON STONE ROMANIA

Calitatea este prioritatea noastra!

London Stone este lider pe piata de piatra naturala din Marea Britanie si ofera cea mai completa gama de produse si expertiza de calitate. Dupa o experienta de 7 ani in cadrul companiei London Stone UK, aducem in Romania inovatia si calitatea celor mai bune produse de piatra naturala, si totodata cel mai bun raport calitate-pret.  

 

Pentru London Stone Romania calitatea este o prioritate. Importam cea mai buna piatra naturala, oferind clientilor nostri materialele necesare pentru crearea unor spatii comerciale sau personale de un extraordinar impact vizual! Suntem experti in importul si vanzarea de piatra naturala si vrem sa vedem aceste produse inovatoare folosite la potentialul lor maxim.

Avem o gama larga de produse, atat pentru spatiile comerciale, cat si pentru cele de uz personal, iar clientii nostri sunt atat proprietarii de locuinte, cat si contractorii, designerii de interior, peisagistii si arhitectii. In afara de calitatea produselor va oferim si consultanta in alegerea si folosirea lor, pentru cele mai bune rezultate.

 

Debitam la comanda, in functie de spatiu si nevoi, glafuri, blaturi, trepte si contratrepte, capace de atic sau gard si piese speciale,  iar echipele noastre de montatori profesionisti sunt pregatite sa vina in ajutor cu solutii astfel incat lucrarea sa fie perfect executata. 

1 gamă de produse înscrisă