OMIFA

OMIFA

Str. Gara Herastrau nr. 2-4, Nova Building, Bucuresti, sector 2


Relatii clienti:

OMIFA

In 13 ani de existenta, OMIFA s-a dedicat in special conceperii si realizarii proiectelor complexe de design interior, respectand intotdeauna standardele de calitate europene.

 

Activand mai ales pe segmentul office, si oferind servicii complete de tip turnkey pentru a satisface in intregime cerintele din ce in ce mai ridicate ale pietei spatiilor de birouri, care este in continua schimbare si dezvoltare.

 

Produsele ce apar in amenajarile realizate OMIFA sunt importate direct de la un numar impresionant de furnizori din Italia, Spania, Belgia, Franta si Germania. Acesti furnizori, ce complementeaza capacitatea creativa, permit inceperea oricarui proiect cu un gand foarte clar: "Vom intrece mereu asteptarile clientilor nostri in ceea ce priveste design-ul de interior prin ingeniozitatea, dedicatia si experienta noastra."

 

OMIFA, in toti anii sai de activitate, a dezvoltat si a conceput un sistem complex, iterativ de abordare a proiectelor. Departamentele design studio, tech support, concept furniture, fitting crew, customer service, sales si project management permit sa ofere servicii de arhitectura complexe precum: releveuri, CAD space planning, dezvoltare de design concept, studii de forma si de culoare, elaborare logo design si integrare corporate identity in amenajari, concepte studii de iluminat, prezentari tridimensionale ale proiectelor, randari si chiar filme cu propunerea de amenajare.

 

Pentru a sprijini imaginatia arhitectilor nostri, departamentele tech support si concept furniture ofera dezvoltarea, elaborarea si implemenatarea sistemelor constructive intr-o maniera eficienta din punct de vedere al costurilor si al desfasurarii in timp.

 

Departamentele de project management si customer support asigura intodeauna legatura stransa si comunicarea permanenta intre OMIFA si client, astfel rezultatul final va fi mereu personalizat pentru beneficiar. In final, departamentul fitting crew asigura realizarea propriu-zisa a amenajarii, lasand cu o precizie milimetrica ce s-ar putea numi cartea noastra de vizita: amenajarea finala.

 

Mission Statement-ul OMIFA va fi mereu strans legat de calitate si creativitate. Ne-am propus sa aducem clientilor nostri mereu amenajari high-tech & high-touch.

Astfel, filozofia noastra se rezuma la o singura fraza: We are the designers of YOUR dream office.

Documentații tehnice

    Portofoliu de lucrari - Omifa
    Lucrari, proiecte
    22 p | EN
     1 - 1 din 1 documentatii
    9 game de produse înscrise