Pereti si rulouri din sticla pentru inchideri terase Moldoglass

Pereti si rulouri din sticla pentru inchideri terase Moldoglass

Marca:
Moldoglass
Produs furnizat de:

Moldoglass

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
Moldoglass

Sistem din sticla pentru inchiderea teraselor

Sistemele din sticla pentru inchiderea teraselor permit utilizarea spatiului pe intreaga perioada a anului, oferind protectie atat contra intemperiilor, cat si a poluarii fonice.


Ofera siguranta sporita si confort, valorificând aspectul general prin geamurile de calitate.

Moldoglass se ocupa de inchiderea teraselor indiferent de suprafata lor, folosind materiale rezistente si usor de intretinut.


Tendinta arhitecturii cladirilor din ultimii ani este orientata spre suprafete mari, vitrate, care necesita obligatoriu utilizarea sticlei securizate pentru siguranta in exploatare.

Astfel, sticla securizata poate fi folosita la exteriorul cladirilor pentru fatade, pereti cortina, acoperisuri, parapeti, copertine, ansambluri vitrate.

Geamul securizat rezista la socuri de 5 ori mai mari decat sticla obisnuita si inregistreaza o presiune medie de rupere la incovoiere de 120N/mmp.

Sticla securizata are o stabilitate sporita la diferente de temperatura de pana la 200°C; solicitat peste limitele de rezistenta, geamul securizat se sparge prin fragmentare in particule mici si nu prezinta riscuri de accidentare.


Pentru inchiderea teraselor folosim diverse sisteme ce se remarca prin eficacitate, eleganta si siguranta sporita.

Fie ca optati pentru sisteme glisante/culisante sau armonice, specialistii nostri va stau la dispozitie cu detalii suplimentare si solutii personalizate, in functie de proiectul dumneavoastra.


Incorporand mai multe tipuri de feronerie si mecanisme inteligente, brevetate de producator, aceste sisteme asigura o fiabilitate inalta, o imbinare etansa, izolare atat termica cat si fonica, dar mai ales siguranta maxima in exploatare.Vedeti mai multe detalii aici.


5 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pereti si rulouri din sticla pentru inchideri terase Moldoglass
Contactează Moldoglass și cere prețuri pentru proiectul tau.