Pardoseli rezidentiale si industriale klinker STROHER

Pardoseli rezidentiale si industriale klinker STROHER

Marca:
STROHER
Produs furnizat de:

KROMSTON SRL

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
STROHER

Pardoseli klinker rezidentiale:

Placile klinker pentru pardoseli au rezistenta mare la uzura, precum si la variatiile termice, sunt antiderapante si au durata lunga de utilizare.

Domenii de utilizare:
Acestea sunt folosite in primul rand pentru placari externe, dar totodata si pentru pardoselile cladirilor publice. Pardoselile din klinker sunt potrivite pentru crearea unui interior rustic in locuinte, in hoteluri, pensiuni, etc. si au durata lunga de utilizare.

Exista accesorii klinker (piese speciale - trepte, plinte si glafuri pentru fereastra) atat pentru gama Keraplatte Terra cat si pentru gama Keraplatte Faccia. Cu ajutorul accesoriilor klinker se pot realiza placari complexe ale teraselor, balcoanelor, scarilor interioare si exterioare, cramelor, etc.

Dimensiunile pardoselilor klinker: 240x115mm cu grosimi de 10, 12 mm.

Pardoseala rezidentiala klinker - Keraplatte patrizierrot

Placi extrudate klinker pentru pardoseala de culoare uniforma rosu-caramiziu. Potrivit pentru amenajari interioare sau exterioare cu aspect clasic sau rustic.


Degaja o atmosfera calda, familiara cu aspect natural foarte placut si odihnitor. Pentru rosturi recomandam chit de culoare gri deschis.


Se poate combina cu caramida aparenta pentru placari fatade Keravette Patrizierrot, in aceeasi nuanta.

 

Pardoseala rezidentiala klinker - Keraplatte Terra herbstfarben

Pardoseala klinker de culoare maro deschis flambat cu pete maro inchis. Nuante calde de toamna potrivite pentru amenajari interioare sau exterioare.


Se pot comanda o gama larga de elemente speciale si accesorii, cat si caramida aparenta Herbstfarben pentru placari fatade, in aceleasi tonuri de culoare.


Pardoseala rezidentiala klinker - Keraplatte patri-zierrot ofenbunt

Placi ceramice extrudate pentru pardoseli cu un joc placut de culori naturale. Contrast de nuante intre caramiziul de baza si liniile maro si albastrui, obtinut prin ardere cu reductie.


Se poate asorta cu caramida aparenta pentru fatada Keravette ofenbunt in aceleasi tonuri de culoare, pentru amenajari interioare sau exterioare.

Multumita unei diversitati largi de accesorii, acest produs klinker ofera posibilitatea unor placari ireprosabile estetic si functional.


Pardoseala rezidentiala klinker - Keraplatte Weizengelb

Placi klinker pentru pardoseli de culoare ocru inchis cu pete maronii. In aceeasi gama de culoare exista elemente speciale pentru trepte si alte numeroase accesorii , precum si caramida aparenta pentru fatada.


Gratie suprafatei antiderapante, rezistente la inghet-dezghet sunt adecvate pentru amenajari exterioare, terase, alei, trotuare, cai de acces, etc.. Sunt potrivite si pentru placari interioare de trepte, holuri, bai, bucatarii, seminee.


Pardoseala rezidentiala klinker - Keraplatte Faccia

Pardoseli klinker de culoare maro-crem. Noutatea anului 2007. Suprafata antiderapanta rezistenta la abraziune, inghet si uzura.


Aceste placi sunt deosebite pentru ca fiecare are o combinatie distincta de culori. Modelul este disponibil si in varianta de caramida aparenta pentru placari fatade. Sunt disponibile accesorii pentru trepte si plinte.


13 imagini

2 Documentatii tehnice

Pardoseli rezidentiale klinker
Fisa tehnica
2 p | RO
Pardoseli industriale klinker
Fisa tehnica
2 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pardoseli rezidentiale si industriale klinker STROHER
Contactează KROMSTON SRL și cere prețuri pentru proiectul tau.