KROMSTON SRL

KROMSTON SRL

Str. Constantin Brancoveanu nr. 55, Arad, jud. Arad


Relatii clienti:

KROMSTON SRL

Kromston SRL Arad ofera o varietate larga de produse tip klinker pentru placari caramida aparenta si pardoseli interior-exterior, trepte, plinte, glafuri, coame si capace pentru garduri si stalpi, caramizi pline pentru zidarii aparente si antichizate, accesorii pentru montaj - adezivi flexibili, mortar klinker.

Kromston este importator de parchet si pardoseli din pluta, lambriuri din pluta pentru perete, izolatii termice si fonice din pluta, materiale pentru montaj si finisaj - adezivi, lacuri, uleiuri cerate, alte accesorii.
Ofera consultanta pentru alegerea tipului de material precum si a solutiilor tehnice adecvate fiecarui proiect.

Toate articolele sunt importate de la producatori de prestigiu (FELDHAUS Klinker, AMORIM, STROHER, NELISSEN, RIJSWAART) din Germania, Belgia, Olanda, Portugalia, Spania, ale caror produse respecta normele si standardele europene.

Obiectivul companiei este de a veni in sprijinul celor ce vor sa confere personalitate si originalitate proiectelor pe care le deruleaza, fie ca este vorba de cladiri rezidentiale, spatii comerciale sau industriale. Speram ca prin aceasta sa ne putem aduce aportul la crearea unui ambient plin de culoare si rafinament.
9 game de produse înscrise