Pardoseli din cauciuc pentru sali de sport PAVIGYM

Pardoseli din cauciuc pentru sali de sport PAVIGYM

Marca:
PAVIGYM
Produs furnizat de:

RETCO

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
PAVIGYM
Zona NON-Tehnica – Vestiare, birouri, cafenea, holuri, zone comune

Pardoseală TRAFFIC – FARA URME. FĂRĂ PROBLEME

TRAFFIC by PAVIGYM este conceput pentru a satisface necesitățile oricărui birou sau sală de sport care caută pardoseli pentru cafenele, vestiare, holuri etc.

Proprietățile sale antiderapante, suprafața ușor de curățat, calitățile de reducere a sunetului și estetica frumoasă îl fac o soluție unică pentru pardoseală.

TRAFFIC este complet impermeabil, ceea ce înseamnă că nu va absorbi lichide vărsate și îl face incredibil de ușor de curățat. Acest lucru crește, de asemenea, durabilitatea podelei, prevenind deteriorarea și deformarea.
 
ZGOMOTUL DE PAȘI ESTE ESTOMPAT.
Nu există nimic mai satisfăcător decât tăcerea, iar podeaua noastră face ca pașii care distrag atenția și ecoul să fie un lucru din trecut. TRAFFIC este o pardoseală din vinil concepută pentru a reduce sunetul pașilor, făcându-l perfect pentru zone precum holuri sau vestiare în care trebuie să reduceți cât mai mult zgomotul de fundal.
 
Zona Outdoor/ Indoor training

Pardoseală TURF – Redefinirea antrenamentului INDOOR & OUTDOOR

TURF by Pavigym este iarba artificială fără întreținere care vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce contează cu adevărat. Fie că obiectivul dvs. este un spațiu de antrenament în aer liber sau un gazon artificial interior, TURF-ul nostru de calitate superioară, de înaltă performanță, vă satisface nevoile și multe altele.

Nu doar imităm iarba. O îmbunătățim.
Datorită cusăturii sale de înaltă precizie, fabricată folosind tehnologia de ultimă oră, am ajuns la un nivel incredibil de 84.000 de ochiuri pe m2. Această densitate asigură o aderență de neegalat și un confort excelent atunci când efectuați exerciții de podea cu rezistență ridicată.
 
Ușor, dar puternic.
Cu o grosime și o greutate maximă de 22 mm și 6.500 g pe m2, TURF oferă un echilibru perfect între rezistența la impact remarcabilă și ușurința de întreținere și instalare. Spre deosebire de alte produse, acest gazon artificial nu compromite calitatea sau adaptabilitatea.
 
Indiferent de vreme, nu te va dezamăgi.
Rezistența sporita la razele UV face din TURF iarba artificială ideală pentru utilizare în zonele expuse razelor solare directe. Deci, indiferent dacă instalați lângă o fereastră sau direct sub razele soarelui, vă puteți bucura de culori vii, fără să vă faceți griji cu privire la estompare sau decolorare.
 
Făcut să reziste.
Proiectat și fabricat folosind cea mai recentă tehnologie pentru a obține cel mai bun nivel de rezistență pentru exerciții care implică tragere, frecare intensă și greutăți mari. Fibrele sale de polietilenă oferă cea mai bună rezistență termică și chimică, precum și rezistență la impact, în timp ce finisajul poliuretanic oferă o rezistență ridicată la abraziune, uzură, oxidare și crăparea ozonului, oferind totodată și păstrând elasticitatea la temperaturi foarte scăzute.
 
Personalizare. Cheia succesului.
La Pavigym, știm cât de important este să ne deosebim de restul. De aceea ne străduim să oferim produse unice, sprijinind o mare varietate de finisaje și opțiuni de personalizare, iar TURF nu este diferit.
GREEN TURF este alegerea firească. Culoarea perfectă pentru a imita iarba naturală, îi va lăsa pe clienți să se întrebe dacă este sau nu iarbă adevărată.
BLUE TURF vă împrospătează spațiile interioare și oferă un sentiment de lungime și adâncime suplimentară, făcându-l perfect pentru acele zone mai mici din care doriți să profitați la maximum.
BRICK TURF simulează lutul, iar culoarea roșie aprinsă evocă forța și competiția. Alegeți culoarea succesului pentru a vă asigura că sportivii dau totul, din prima secundă până în ultima.
TURF PERSONALIZAT vă oferă o gamă largă de culori dintre care puteți alege, și vă permite să-i personalizați designul pentru a se potrivi cu orice nevoie.
 
Zona Cardio – Pardoseală adaptabilă pentru cardio și fitness

Pardoseală PERFORMANCE+ – Are totul

PERFORMANCE+ by PAVIGYM este podeaua perfectă pentru orice zonă de antrenament cardio, fitness și funcțional, inclusiv zonele de cardio. Datorită compoziției perfecte a componentei sale din cauciuc virgin, PERFORMANCE+ este podeaua completă de gimnastică.

Sunetul liniștii
Tonificați mușchii și diminuați zgomotul de fond în camerele de antrenament sau cardio. PERFORMANCE+ diminuează zgomotul și vibrațiile din toate sursele, minimizând sunetele produse ca efect secundar al antrenamentelor, permițându-vă să setați atmosfera asa cum doriti.
 
Stabilitate robustă.
Finisajul dur pentru PERFORMANCE+ îl face perfect pentru toate tipurile de aparate cardio, permițând o aderență optimă pentru a preveni deplasarea echipamentelor în situații extreme. Suprafața rezistentă oferă, de asemenea, avantajul suplimentar de a preveni marcarea și indentarea de la echipamentele grele.
 
Precizie futuristă.
Folosim cea mai recentă tehnologie a mașinilor pentru a tăia fiecare placa într-o formă de „piesă de puzzle” cu precizie milimetrică pentru a ne asigura că nu există spații între plăci odată instalate. Metoda noastră revoluționară de instalare este de până la zece ori mai rapidă decât metodele tradiționale și elimină costurile suplimentare oferind opțiunea de a schimba o singură placă - spre deosebire de o zonă întreagă - în caz de deteriorare sau rebranding.
 
Sporiți-vă performanța.
Pentru PAVIGYM, PERFORMANCE+ este sinonim cu confort. Compoziția sa unică facilitează absorbția impactului și maximizează ergonomia pentru a oferi cea mai bună suprafață pentru toate tipurile de antrenament, protejând sportivii de fracturi și daune articulare.
 
Nu sunt necesare odorizante de aer.
Toate pardoselile noastre de gimnastică sunt impermeabile, pentru a evita absorbția transpirației și a altor lichide în timpul sesiunilor de antrenament și pentru a preveni dobândirea mirosurilor neplăcute. Suprafața din cauciuc virgin previne și murdarirea, spre deosebire de alte pardoseli din cauciuc reciclat.
 
Dețineți-vă identitatea.
Stim cât de importantă este personalizarea și personalizarea pentru clienții noștri. Pentru a crea un brand de valoare, aveți nevoie de cea mai bună estetică posibilă, motiv pentru care oferim o gamă largă de finisaje pentru toate produsele noastre, precum și opțiunea de a adăuga logo-ul dvs. pe plăci.
 

ENDURANCE – Pardoseală pentru zona CARDIO, FUNCTIONAL și FREE WEIGHT

Podeaua optimă pentru greutăți; oferă o rezistență ridicată la impact, în timp ce extrage performanțe fizice superioare de la fiecare sportiv care se antrenează pe ea. ENDURANCE by PAVIGYM face din această viziune o realitate, oferindu-vă durabilitatea de care aveți nevoie în zonele folosite pentru greutăți libere sau antrenament de forță.

CONDUS DE NECESITATE.
Conceput special pentru utilizarea în zonele de antrenament de forță, ENDURANCE are o structură armată pentru a rezista la impacturile greutăților de dimensiuni medii de până la 25 kg. Având în vedere caracteristicile sale, rezistența la avarii și protecția pe care o oferă sub-etajului, suntem încrezători că este cel mai bun etaj pentru spații de greutate disponibile pe piață.
 
INSTALAREA NU TREBUIE SĂ FIE PUZZEL.
Sistemul nostru de instalare revoluționar, bazat pe piese „jigsaw” interconectate, face instalarea de 10 ori mai rapidă și mai ușoară decât alte metode. Costurile sunt reduse semnificativ atunci când vine vorba de plăci deteriorate sau de o schimbare de gândire. Plăcile unice pot fi înlocuite rapid și ușor, protejându-vă pardoseala de utilizatorii excesiv de zeloși, ceea ce înseamnă că sala de sport poate fi reproiectată sau rebranduită în orice moment.
 
IMPERMEABILĂ.
ENDURANCE este extrem de impermeabilă și nu va absorbi transpirația după un antrenament intens, prevenind mirosurile urate. De asemenea, este ușor de curățat și face ca plăcile deformate să fie un lucru din trecut, menținând costurile mai mici pe termen lung. Suprafața din cauciuc virgin este igienică și ușor de curățat și nu se pătează ca podelele din cauciuc reciclat.
 
DEOARECE NU TOATE SĂLILE GYM SUNT LA FEL.
ENDURANCE, ca și restul pardoselilor PAVIGYM, oferă o mare varietate de finisaje și opțiuni de personalizare pentru a vă permite să dezvoltați un stil unic pentru dvs.
 
ENDURANCE S&S: PENTRU REZISTENȚĂ MAXIMĂ.
Gama ENDURANCE prezintă, de asemenea, un model mai gros și mai rezistent, Endurance S&S, pentru sălile de sport care necesită armături suplimentare. ENDURANCE S&S oferă o izolație maximă de zgomot și vibrații și crește protecția sub-podea pentru zonele în care greutățile depășesc 50 kg
 
Activitati GROUP-X – PENTRU ACTIVITAȚI DE GRUP

FUNCTIONAL – Pardoseală pentru REABILITARE & FIZIOTERAPIE, YOGA si PILATES, ANTRENAMENTE FUNCTIONAL

FUNCTIONAL by PAVIGYM este pardoseala cea mai confortabilă de pe piață, concepută pentru a reuni cele mai bune caracteristici pentru exerciții precum Pilates, Yoga, cursuri de echilibru și stretching etc. Oferiți utilizatorilor dvs. prima lor experiență de utilizare a unei pardoseli confortabile.


Știm că exercițiile de mișcare controlată, cum ar fi Yoga și Pilates, necesită o podea care vă motivează, motiv pentru care oferim cea mai confortabila pardoseala de yoga disponibila. FUNCTIONAL este perfect pentru exercițiile executate desculț; nu veți dori niciodată să vă puneți pantofii la loc.


„Sistemul de pardoseală cu aer”, caracterizat prin aerul încapsulat utilizat pentru izolarea podelei, funcționează ca un izolator termic, menținând podeaua constantă și o temperatură plăcută, perfectă pentru utilizarea fără niciun fel de încălțăminte. Această caracteristică optimizează, de asemenea, temperatura ambiantă a camerei, reducând în consecință costurile de încălzire.

ULTRA UȘOARĂ.
FUNCTIONAL are o grosime de 20 mm, optimă pentru protecția stratului suport. În ceea ce privește greutatea, 6.3 kg pe metru pătrat încorporeaza toate caracteristicile perfecte pentru o podea Yoga sau Pilates, ceva de neimaginat în industria fitnessului.
 
CURAȚI ÎNTOTDEAUNA.
FUNCTIONAL, la fel ca toate pardoselile PAVIGYM, este fabricat cu polimeri dezvoltați prin ani de investigație și experiență în domeniu. Acești polimeri posedă calități antibacteriene care ajută la prevenirea dezvoltării mucegaiului și bacteriilor. Suprafața din cauciuc virgin este 100% impermeabilă, prevenind absorbția transpirației și oprind mirosul rău la sursă.

  MOTION – Pardoseală confortabilă pentru zona AEROBIC & CARDIO, zona de HITT & FIT BOXING și clase de grup BODYPUMP

  MOTION by PAVIGYM oferă cea mai bună soluție pentru exerciții aerobice. Perfect pentru o varietate de exerciții de antrenament, cum ar fi zumba, aerobic, cursuri de dans și toate celelalte tipuri de activități de grup, MOTION nu este o soluție unică, este podeaua care vă oferă tot ce căutați și multe altele .


  Robust. Rezistent. Revoluţionar.
  Tehnologia revoluționară de frecare optimizată încorporată în pardoseala MOTION ajută la evitarea alunecării sau blocării, oferind niveluri excelente de aderență pentru toate tipurile de antrenament. Conceput pentru confort, cauciucul virgin de cea mai înaltă calitate oferă MOTION mobilitate ridicată, oferind o experiență senzațională de antrenament desculț, menținând în același timp o rezistență optimă la deteriorare.
   
  Returnarea energiei.
  În conformitate cu reputația noastră de producător de frunte al soluțiilor de pardoseală, noi, la PAVIGYM, suntem dedicați deschiderii de noi drumuri și încorporării celei mai noi tehnologii în produsele noastre. Unul dintre cele mai recente concepte dezvolte de noi este „Returnarea energiei”, o nouă tehnologie inovatoare care permite pardoselii să absoarbă impactele și să le ascundă în energie pentru a fi folosită în mișcarea ulterioară. MOTION nu este doar o pardoseală pe care să te antrenezi, ea îți îmbunătățește antrenamentul.
   
  Absoarbe impactul, respinge mirosurile.
  La fel ca toate pardoselile noastre, MOTION are o suprafață impermeabilă care respinge transpiratia și bacteriile. Asigurarea umidității la suprafață previne viitoarele probleme de igienă și facilitează curățarea; nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la mirosul antrenamentelor grele.
   
  Faceți din răni un lucru din trecut.
  Pe lângă faptul că ajută la evitarea căderilor incomode, proprietățile elastice punctuale ale MOTION au fost special dezvoltate pentru a absorbi impactul, având grijă de articulațiile sportivilor. Această tehnologie de ultimă generație reduce riscul de rănire cu 80% în comparație cu pardoselile rigide și aeroelastice tradiționale.
   
  Personalizat pentru tine.
  Credem cu tărie că, calitatea nu trebuie sacrificată din punct de vedere estetic și invers. De aceea, oferim o gamă largă de culori, precum și opțiunea de a marca pardoseala dvs. MOTION oricum doriți.
   
  Zona de Greutăți & Free Weight

  EXTREME – Pardoseală hardcore pentru zone de greutate libere/funcționale

  Cea mai rezistentă suprafață PAVIGYM, EXTREME, are o absorbție ridicată a impactului obiectelor în cădere și o rezistență excelentă la urme. Fabricat cu pardoseală ENDURANCE reciclată, oferă un nivel crescut de rezistență la daune în zonele de antrenament cu greutăți mari, precum și un aspect mai agresiv și mai dur.


  Gama noastră S&S are o pardoseală mai groasă, care oferă o rezistență suplimentară, rezistență și absorbție a sunetului și vibrațiilor. Extreme S&S este soluția pentru sălile de sport unde ridicarea de greutati este regula, oferind cea mai bună pardoseală pentru zonele în care limitele de greutate depășesc 50 kg.


  WEIGHTLIFTING – COMBINAȚIA PARDOSELILOR S&S + RIDICAREA DE GREUTĂȚII ESTE CEA MAI BUNĂ SOLUȚIE pentru ÎNLOCUIREA PARDOSELILOR VECHI DIN LEMN

  Platforma perfectă pentru afacerea dvs.
  Combinația dintre WEIGHTLIFTING și podeaua noastră S&S pentru haltere elimină necesitatea platformelor de haltere. Bucurați-vă de un spațiu liber, deschis, multifuncțional, sigur, știind că pardoseala dvs. va suporta cea mai grea greutate odată ce începe ridicarea libera, dar fără a fi nevoie să trageți platformele.
   
  Proiectat pentru a oferi stabilitate și confort.
  Noua soluție de pardoseală PAVIGYM ofera o îmbunătățire a pardoselilor din lemn în zonele de haltere. Capacitatea sa de a oferi platforma perfectă pentru antrenament încrucișat, antrenament funcțional și antrenament cu greutăți, face ca pardoseala noastră WEIGHTLIFTING să fie cea mai bună suprafață pentru antrenamentul cu greutăți în orice sală. Proiectat și testat în parteneriat cu halterofili profesioniști, această pardoseală pentru zonele de greutăți este o suprafață fiabilă, rezistentă, ușor de curățat și care nu lasă urme, crăpă sau despică.
  Cauciucul virgin ultra dens vă oferă aceeași consistență ca pardoseala din lemn, oferind în același timp rezistență și durabilitate mai mari. Mai mult, compoziția WEIGHTLIFTING combină nivelurile perfecte de stabilitateconsistență, frecare și rezistență pentru zona dvs. de haltere. De la gantere la bile, WEIGHTLIFTING oferă cea mai bună bază pentru ridicarea tuturor tipurilor de greutăți în toate zonele.
   
  Performanță + Protecție.
  WEIGHTLIFTING oferă aceeași consistență ca pardoseala din lemn, oferind în același timp rezistență și durabilitate mai mari. Acest lucru vă oferă pardoseala perfectă pentru sala de greutăți, cu performanța de care aveți nevoie pentru zonele dvs. de haltere, eliminând necesitatea înlocuirii constante a pardoselilor din lemn sau amenajării platformelor de haltere. Cu WEIGHTLIFTING, care vă protejează utilizatorii, îl puteți combina cu gama noastră S&S pentru a oferi o rezistență și o protecție maximă sub-stratului suport.
   
  Pardoseala pentru cross training versatilă și adaptabilă pentru a vă consolida afacerea.
  Dacă sunteți în căutarea unei pardoseli multifuncționale rezistente pentru spații libere de greutate, WEIGHTLIFTING este soluția pentru dvs. Dacă doriți să faceți un efort suplimentar și să vă asigurați că membrii dvs. se bucură de o experiență unică în sala de gimnastică, combinați WEIGHTLIFTING cu alte soluții, cum ar fi TURF pentru a adăuga o zonă cardio sau pardoseală din gama noastră S&S pentru a oferi cea mai bună protecție pentru greutățile cele mai grele.
   
  Corp puternic, minte liniștită.
  O grosime de 22 mm menține nivelurile de zgomot la minimum, în timp ce absorbția maximă a vibrațiilor vă protejează podelele, precum și articulatiile utilizatorilor. Suprafața impermeabilă vă oferă o pardoseală igienică și ușor de curățat, care nu se deformează sau se micșorează, iar sistemul nostru de instalare in dale fără egal face instalarea și întreținerea rapidă și ușoară.
   
  Mai bine impreuna.
  La Pavigym, cererea noastră de pardoseli pentru lucrul cu greutăți mari a crescut cu 80% în ultimii ani. Pentru a satisface mai bine această cerere, în timp ce deschidem halterofilia către o piață nouă, am dezvoltat WEXO. Combinând cele mai bune produse ale noastre cu noua noastră pardoseală revoluționară de WEIGHTLIFTING, am venit cu o alternativă viabilă la regimurile de fitness stabilite, adaptându-ne la exerciții funcționale, metabolice și de ridicare a greutății, optimizând în același timp rezistența, cardio și arderea caloriilor.


  Maximizați-vă spațiul combinând antrenamentul bazat pe forță și cardio cu o formă alternativă de antrenament pe circuit. Profitați la maximum de resursele dvs. oferind clase de până la 16 utilizatori unui singur antrenor, în timp ce puteți profita de un spațiu multifuncțional în timpul perioadelor de nefuncționare.

  WEXO oferă opțiuni de antrenament infinite, permițându-le antrenorilor să aleagă exerciții care favorizează tehnica corectă și o bună coordonare.

  8 Documentatii tehnice
  Vezi toate

  Pardoseală sportivă
  Fisa tehnica
  3 p | EN
  Pardoseală sportivă
  Fisa tehnica
  3 p | EN

  VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
  CERE OFERTĂ ACUM

  Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pardoseli din cauciuc pentru sali de sport PAVIGYM
  Contactează RETCO și cere prețuri pentru proiectul tau.
  Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
  Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

  Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

  Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

  Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.