Pardoseli decorative din rasini pentru spatii rezidentiale sau comerciale NORD RESINE

Pardoseli decorative din rasini pentru spatii rezidentiale sau comerciale NORD RESINE

Marca:
NORD RESINE
Produs furnizat de:

NIGE IMPEX

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
NORD RESINE
Cu ajutorul sistemelor decorative NORD RESINE putem crea o suprafata complet personalizata, care sa reflecte eleganta mediului in care locuiti sau lucrati.

Pentru ca pardoselile din rasini sunt aplicate manual reusim sa obtinem frumusetea unei suprafete fara imbinari, fara rosturi, capabila sa puna in evidenta fiecare detaliu al amenajarii.

Finisajul final rezultat va fi impermeabil, transpirant, circulabil si rezistent la pete.

Finisaje disponibile: mat, semilucios sau lucios.

Pardoseli decorative Natural

NATURAL este un sistem de acoperire care se realizeaza prin aplicare manuala cu gletiera. Sistemul complet, cu toate produsele componente care trebuie utilizate, este continut intr-un KIT convenabil pentru diferite suprafete 1 m2 / 3 m2 / 9 m2, specific pentru santierele mici.


Produsul este disponibil intr-o gama de circa 40 nuante.


Pardoseli decorative Material

MATERIAL este un sistem alcatuit dintr-un set de produse care impreuna dau nastere unui finisaj pentru pereti si mobilier, finisaj care ofera o paleta larga de texturi si nuante de culoare. Se diferentiaza de sistemele decorative prezente pe piata deoarece a fost proiectat pentru a fi aplicat in zone cu o prezenta ridicata de umiditate si caldura.


Ambalajele KIT sunt disponibile pentru  1 m2 si 5 m2 si fiecare contine grundul, produsul decorativ si stratul final de protectie care poate fi lucios sau mat.


Pardoseli decorative Corlite

CORLITE este un invelis epoxidic autonivelant din trei componente, fara solventi. Aplicat pe o suprafata orizontala, CORLITE va permite sa creati pardoseli cu nuante speciale si nuante policromatice intr-un singur strat. Se recomanda pentru birouri private si publice, case private, showroom-uri si magazine.


Ambalajul kit CORLITE este disponibil pentru 1 m2 si 5 m2 si fiecare contine grundul, produsul decorativ si stratul final de protectie care poate fi lucios sau mat.


Pardoseli decorative Floor L tra

Produs bicomponent transparent, de natura epoxidica pentru inglobare care se prepara prin amestecarea celor doua componente la momentul aplicarii.

Amestecul se toarna pe suprafata si nu trebuie uniformizat cu unelte. Consumul minim necesar este de 2,8 kg / m2.


Pardoseli decorative Aqualamine

AQUALAMINE este sistemul NORD RESINE pentru a crea o acoperire impermeabila al carei finisaj inlocuieste placile ceramice. Permite obtinerea unei suprafete rezistente si continue cu caracteristici tehnice exceptionale: impermeabila si transpiranta, anti-derapanta, rezistenta la radiatii UV si la ingalbenire. 


 AQUALAMINE este disponibil in 15 finisaje standard iar pentru suprafete mari in nuante personalizate.

100 imagini

1 Documentatie tehnica

Pardoseli din rasini
Catalog, brosura
17 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pardoseli decorative din rasini pentru spatii rezidentiale sau comerciale NORD RESINE
Contactează NIGE IMPEX și cere prețuri pentru proiectul tau.