Parchet din lemn masiv pentru interior ALMA PARCHET

Parchet din lemn masiv pentru interior ALMA PARCHET

Marca:
ALMA PARCHET
Produs furnizat de:

ALMA PARCHET

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
ALMA PARCHET
Parchetul din lemn masiv este alegerea ideala pentru o pardoseala naturala care vine sa aduca un aer calm, cald si un mediu autentic  pentru familie. Parchetul este dincolo de eleganta,  rafinament si durabilitate. Parchetul din lemn  este propriul stil si, intr-un fel, gandul ca natura creeaza pentru noi ce e mai bun.
Parchetul din lemn masiv este un semn de reintoarcere la natura si natural, la resursele pe care ni le-a dat padurea.  
Puteti alege dintr-o varietate de specii de lemn si o gama variata de dimensiuni, potrivit personalitatii si stilului dumneavoastra pentru crearea cadrului dorit.
Ce este parchetul din lemn masiv?
Parchetul masiv este produs dintr-o singura bucata de lemn, spre deosebire de parchetul din lemn stratificat, produs din 2 sau 3 straturi de lemn. 
 
Aspectul parchetului din lemn masiv
Parchetul din lemn prezinta variatii de culoare si textura, ca un semn de personalitate al lemnului, jocuri de lumina si caldura, caracteristice fiecarei specii de lemn in parte.  Fiecare nodul, fiecare textura, fiecare fibra a lemnului aduce o nota individuala,personala interiorului, unica dupa cum a fost existenta speciei din care a fost facut parchetul.
 
Utilizarea parchetului din lemn masiv - proiecte
Parchetul din lemn masiv se poate utiliza pentru:  locuinte,  birouri,  spatii comerciale, restaurante, baruri, scoli, gradinite, etc.
 
Specii de lemn:
Parchetul din lemn masiv se produce din: Stejar, Salcam, Frasin, Afrormosia, Doussie, Guatambu, IPE/Lapacho, Iroko, Jatoba, Kurupaya (Trandafir Patagonez), Maslin, Merbau, Palisandru, Sapelly, Sucupira, Tarara Amarillo, Teak, Tigerwood (Muiracatiara), Verdolago, Wenge, etc.

Parchet lemn masiv Merbau

Dimensiuni: 15x90x300-1200 mm nefinisat


Merbau este o esenta de lemn masiv care isi are originile in zonele din Asia de Sud-Est, Papua Noua Guinee, Insulele Pacificului si nordul Queensland-ului. Din acest motiv acest parchetul Merbau are un grad ridicat de durabilitate si rezistenta.

Culoarea lemnului este atractiva, de un brun – roscat si reprezinta o nuanta potrivita pentru a oferi caminului dumneavoastra caldura si personalitate proprie. Dincolo de aspectul estetic, parchetul din lemn de merbau este foarte rezistent la termite si carii astfel ca reprezinta o solutie foarte buna chiar si pentru exterior.

Parchet lemn masiv stejar clasa A

Dimensiuni: 20x70x260-400 mm


Parchetul masiv din lemn de stejar este o optiune durabila si eleganta. Stejarul este o specie dura de lemn, fiind rezistent la socuri. Este un lemn autohton, lucreaza putin in timp si este adaptat la mediul Romaniei. 

Parchetul din lemn de stejar se poate bucura de o paleta larga de finisaje, de la alb cu finisaj lucios, pana la culori mai inchise, mate. 

Din punct de vedere al pretului, parchetul din stejar este o optiune de buget, pretul fiind pentru fiecare.

Daca doriti un parchet lipsit de noduri, cu o culoare cat mai uniforma, optati pentru clasa de selectie Premium (A) - diferente mici de culoare si noduri mici (muguri) de max. 3 mm ocazional, fara alburn.

Parchet lemn stejar rustic

Dimensiuni: 20x70x260-400 mm


Stejarul este cunoscut pentru aspectul deosebit, prin nervurile si nodurile care deseneaza in mod unic lemnul. Culoarea este calda, placuta si usor integrat in interioare. In plus, lemnul de stejar poate fi colorat intr-o paleta de culori si finisaje diferite.

In cazul in care stilul rustic este ce cautati, cu siguranta va va placea clasa de selectie Rustic (C) - se accepta noduri, grupuri de noduri de orice dimensiune, fisuri care au fost chituite si finisate din fabrica, diferente mari de culoare intre placi, alburn.

Parchet Lemn Masiv Doussie

Doussie este un parchet masiv din lemn foarte stabil dimensional, rezistent, foarte dur. Datorita contractiei tangentiale si radiale, lemnul prezinta un risc redus de a se deforma sau de a crapa, putand fi montat astfel peste pardoseli incalzite sau in bai. Parchetul de Doussie are o culoare calda, portocaliu-maronie. Expus la lumina si la oxigenul din atmosfera isi inchide treptat culoarea, apropiindu-se de cea a mahonului. Aspectul bogat si variat al pardoselilor realizate din lemn de Doussie subliniaza caracterul si eleganta incaperilor.


Culoare: portocaliu maronie, expus la lumina si la oxigenul din atmosfera, isi inchide culoarea.
Greutate proprie la o umiditate de 12%: 750 kg/m³.
Regiunea de crestere: Asia de Sud-Vest si Oceania.


Parchet Lemn Masiv Nuc American

Parchetul masiv de Nuc American (YESQUERO sau NOCE AMERICANO) are o duritate medie, stabilitate dimensionala medie, fibra incrucisata sau dreapta, usor neregulata. Nuantele calde, placute din fibra acestui lemn deosebit il recomanda pentru amenajarile locuintelor elegante si rafinate, conferindu-le acestora unicitate.


Culoare: bej-gri, cu tente usoare de roz.
Greutate proprie la o umiditate de 12%: 635 kg/m³.
Regiunea de crestere: Brazilia, Bolivia, Paraguai.


Parchet Lemn Masiv Wenge

Fibra lemnului prezinta un desen expresiv, ce ii da o nota accentuata de exotism, este un lemn dur cu o stabilitate dimensionala medie. Trecand peste intretinerea pretentioasa, determinata de culoare, este un parchet cu un efect spectaculos in orice spatiu.


Culoare: maro inchis, negru.

Greutatea proprie la o umiditate de 12%: 870 kg/m3.

Regiunea de crestere: Africa.


Parchet Lemn Stejar Masiv

Stejarul este una din cele mai populare specii de lemn folosite pentru producerea parchetului.
Parchetul din stejar se potriveste cu orice tip de amenajare interioara, avand un minunat design al fibrei si o culoare calda, placuta.
Parchetul din stejar isi pastreaza aspectul natural in timp datorita duritatii si stabilitatii ridicate ale acestei
specii de lemn.


Culoare: galben-auriu, galben-brun pana la maroniu inchis.

Greutate proprie la o umiditate de 12%: 870 kg/m3.

Regiunea de crestere: Europa.


Parchet Masiv Amarante

Parchetul masiv Amarante face parte dintr-o colectie de specii de lemn natural exotic de o diversitate aparte, completand o gama fascinanta de culoare si eleganta. Este un parchet masiv confectionat dintr-un lemn deosebit, special pentru amenajarea spatiilor de lux.


Culoare: mov-violet.
Greutate proprie la o umiditate de 12%: 870 kg/m³.
Regiunea de crestere: America de Sud.


Parchet Masiv Jatoba

Parchetul din Jatoba are densitate buna, duritate medie, rezistenta foarte buna la umiditate si daunatori si este stabil dimensional. Lemnul de Jatoba este folosit pe scara larga: pentru constructii interioare si exterioare, in constructii (poduri) ori constructii navale (barci, cutere).


Culoare: maro-purpur, maro-rosiatic.
Duritate Janka: 2820
Greutate proprie la o umiditate de 12%: 955 kg/m³.
Regiunea de crestere: America de Sud.


Parchet Masiv Merbau

Parchetul din merbau este un lemn tare, cu o stabilitate dimensional foarte buna, rezistenta la umiditate si daunatori. Este parchetul cu cel mai bun raport calitate-pret, fiind cea mai vanduta specie exotica. Gama de culori precum si calitatile mecanice ale lemnului de Merbau il fac potrivit pentru podelele de lux si parchet atat in spatii reprezentative in institutiile de stat cat si in locuintele particulare. Culoarea bruna profunda a lemnului, luminata cu punctulete aurii, subliniaza demnitatea spatiului si se armonizeaza cu amenajarea moderna a interiorului.


Culoare: de la maro cu punte aurii pana la brun-roscat.
Greutate proprie la o umiditate de 12%: 830 kg/m³.
Regiunea de crestere: Indonezia, Tailanda, Malaezia.


Parchet Masiv Palisandru

Aceasta specie de lemn a fost mult timp cunoscuta si pretuita, ocupand un loc important printre speciile de elita, cele mai valoroase si mai cautate tipuri de lemn. Lemnul de palisandru este un lemn dur si stabil, si se foloseste mai ales pentru amenajarea interioarelor de lux.


Culoare: acopera un spectru de la violet la negru, cu irizatii galbene, maronii, verzi.

Greutate proprie la o umiditate de 12%: 870 kg/m3.

Regiunea de crestere: Asia de Sud, Sri Lanka, Indonezia.


Parchet Masiv Sucupira

Parchetul are fibra dreapta sau flacara, este un lemn dur, cu stabilitate dimensionala buna. Poate fi instalat in zone cu trafic intens si poate fi usor integrat in orice tip de amenajare.


Culoare: maro inchis pana la maro rosiatic.

Greutate proprie la o umiditate de 12%: 915 kg/m3.

Regiunea de crestere: America de Sud.


Parchet Masiv Teak

Parchetul din Teak are o rezistenta mecanica buna, stabilitate dimensionala foarte buna si duritate medie, fiind foarte rezistent la umiditate si mucegai. Parchetul de Teak se poate monta in baie si pe incalzire in pardoseala.


Culoare: maro-galbui pana la maro inchis.

Greutate proprie la o umiditate de 12%: 670 kg/m3.

Regiunea de crestere: India, Indonezia, Tailanda.


Parchet Masiv Tigerwood Muiracatiara

Este o specie de lemn cu stabilitate dimensionala buna, duritate mare, rezistenta la atac de cari, mucegai si insecte. Confera o nota de originalitate in incaperile in care este instalat, prin jocul de culori si de fibra.


Culoare: rosu-purpuriu, cu pete neregulate de culoare maro-negru.

Greutate proprie la o umiditate de 12%: 880 kg/m3.

Regiunea de crestere: Brazilia, Columbia, Ecuador, Paraguay.

Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.