ALMA PARCHET

ALMA PARCHET

Str. Fantanica nr. 14, Bucuresti, jud. Bucuresti


Relatii clienti:

ALMA PARCHET

Alma Parchet este o companie specializata in montare si finisare parchet masiv (oferta parchet stejar, parchet merbau, parchet doussie, parchet iroko, parchet teak, parchet industrial etc), parchet din lemn stratificat, scari, pardoseli de exterior (deck) si lambriuri. Obiectivul nostru este ca fiecare proiect implementat sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta, capabili sa abordeze fiecare lucrare cu seriozitate, promptitudine, atentie la detaliu si responsabilitate.

 

Va intampinam cu o oferta larga de parchet masiv, parchet industrial, parchet dublustratificat si parchet stratificat de calitate. Parchetul nostru raspunde tuturor necesitatilor de amenajare pentru: spatii rezidentiale, restaurante, spatii comerciale, baruri, hoteluri, birouri, terase si multe altele.

 

Daca sunteti una dintre persoanele pentru care timpul conteaza si cautati servicii complete pentru a rezolva problema parchetului in apartamentul, vila sau biroul dumneavoastra, va putem ajuta sa alegeti parchetul potrivit, ne putem ocupa noi de masuratori, calcul necesar de materiale cu minim de pierderi, transport, montaj si finisaj.

Oferim servicii la cheie de montare parchet, ceea ce inseamna ca ne implicam in toate etapele necesare, de la inceput si pana la final.

 

Avantaje Alma Parchet

- GARANTIE PANA LA 30 ANI - Colaboram cu producatori de parchet de renume, astfel incat sa va oferim produse de cea mai buna calitate cu GARANTIE de pana la 30 ani.

- TRANSPORT GRATUIT (pentru cantitati mai mari de 50 mp) - Livram produsele pana la adresa indicata in contract, iar dumneavoastra asigurati doar manipularea si depozitarea acestora.

- CONSULTANTA - Specialistii nostri va ofera consultanta GRATUITA in alegerea tipului de parchet in funtie de dorintele dumneavoastra si de destinatia spatiilor in care va fi montat parchetul.

- DIVERSITATE - Va oferim parchet masiv, parchet triplustratificat, parchet dublustratificat, deck si lambriuri, confectionate dintr-o gama larga de specii de lemn, astfel incat sa satisfacem cele mai exigente cereri.

- TERMEN DE LIVRARE - Ne respectam clientii, in acest sens noi respectam termenele de livrare: iar daca nu livram la termenul indicat in contract (din cauza noastra) primiti GARANTAT o reducere de 5 % din valoarea contractata.

- UNICITATE - Pentru interioare exclusiviste, oferim parchet cu finisaje realizate manual numai la comanda, astfel incat pardoseala dumneavoastra sa fie unica.

3 game de produse înscrise