Panouri solare pentru apa calda WOLF

Panouri solare pentru apa calda WOLF

Marca:
WOLF
Produs furnizat de:

Jetrun

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
WOLF
Jetrun va pune la dispozitie tehnologia germana de varf in domeniul panourilor solare. Wolf Heitztechnick este intre cei mai mari producatori de panouri solare din Germania si se mandreste cu faptul ca intreaga productie se realizeaza exclusiv la fabrica din Mainburg.

Panou solar plan Wolf CFK

Panourile solare pane Wolf CFK 1 reprezinta echilibrul perfect intre calitate si competitivitate. Materialele de cea mai buna calitate, atentia la detalii, design-ul cu accent pe eficienta si economie de energie asigura o exploatare eficienta a sistemului, iar calitatea „Made in Germany” garanteaza un produs fiabil cu o durata lunga de viata.


Panou solar plan Wolf TopSon F3-1

Panourile solare plane Wolf Top Son F3-1 cu monaj vertical reprezinta varful de gama Wolf. Materialele de cea mai buna calitate, atentia la detalii, design-ul cu accent pe eficienta si economie de energie asigura o exploatare eficienta a sistemului, iar calitatea „Made in Germany” garanteaza un produs fiabil cu o durata lunga de viata.


Panou solar plan Wolf TopSon F3-Q

Panourile solare plane Wolf Top Son F 3-Q cu monaj orizontal reprezinta varful de gama Wolf. Materialele de cea mai buna calitate, atentia la detalii, design-ul cu accent pe eficienta si economie de energie asigura o exploatare eficienta a sistemului, iar calitatea „Made in Germany” garanteaza un produs fiabil cu o durata lunga de viata.

1 Documentatie tehnica

Panouri solare de inalta tehnologie
Catalog, brosura
16 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Panouri solare pentru apa calda WOLF
Contactează Jetrun și cere prețuri pentru proiectul tau.