Panouri fotovoltaice cu celule CIGS, generatoare de energie cu lumina naturala BESTIME

Panouri fotovoltaice cu celule CIGS, generatoare de energie cu lumina naturala BESTIME

Marca:
BESTIME
Produs furnizat de:

BESTIME

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
BESTIME
Celulele CIGS reprezintă cea mai avansată tehnologie în materie de celule fotovoltaice, aducând avantajul de a avea dimensiuni reduse și un randament crescut chiar și când cerul este înnorat. Altfel, prin finețe și flexibilitate, tehnologia CIGS este ideală pentrru o mare varietate de soluții, de la panouri solare pțnă la aparate mobile.
 
Produsele noastre sunt fabricate în USA.
 
AVANTAJE
- Soluție solară ideală pentru acoperișurile metalice și pentru acoperișurile plate sau cu pantă redusă, la clădiri comerciale.
  • - Ideale pentru rezervoare de apă, utilizare în câmp, parcări solare, copertine solare, pentru rulote
- Pentru parcuri fotovoltaice
- Prevăzute cu autocolant din fabrică – instalarea este extrem de simplă: se desface folia de protecție și se lipește pur și simplu de suprafața existentă.

Modul fotovoltaic Sola

CARACTERISTICI:

- 80 W (370 x 1710 mm) : 1,9 kg

- 125 W (370 x 2598mm) : 2,7 kg

- 300 W (370 x 5923mm) : 5,9 kg

- 380 W (1000 x 2598mm) : 6,2 kg

Bestime Sola este un modul fotovoltaic din folie subțire și flexibilă ce utilizează tehnologia celulelor GICS. Este folia fotovoltaică cea mai eficientă existentă pe piață la ora actuală, randamentul celulei depășind pragul de 17%.
 
Modulele din folie fotovoltaică Bestime Sola sunt ideale pentru acoperișurile metalice fălțuite și se montează pe suprafața acoperișului prin simpla lipire. Modulele Bestime Sola se integrează perfect cu țigla metalică Bestime, putând fi montate atât pe acoperiș cât și pe fațadă, în combinație cu Bestime Mattone, soluția noastră pentru placările de fațadă.
 
Garanție:
- Materiale – 5 ani
- Eficacitate de 90% - 10 ani
- Eficacitate de 80% - 25 de ani
 
PRINCIPALELE CARACTERISTICI
Greutate redusă. Modulele sunt foarte ușoare.
Randament. Randamentul modulelor poate ajunge până la 17%.
Fiabil. Designul unic și posibilitățile variate de combinare a modulelor Bestime Sola pe acoperiș și fațadă le poziționează în clasa fiabilității de top.
Rezistență la vânt. Modulele Bestime Sola prezintă o rezistență seismică și la vânt superioară sistemelor tradiționale de panouri montate pe racuri, având în vedere faptul că acestea din urmă sunt susceptibile de a se deteriora în timpul furtunilor, al cutremurelor sau al altor dezastre naturale. Modulele Bestime Sola oferă o performanță crescută în regiunile vântoase.
Rezistență la catastrofe naturale. Modulele sunt incasabile și nu se sparg dacă sunt lovite de resturi sau alte obiecte contondente. Sunt protejate împotriva soarelui, a ploii, a zăpezii și a inghețului, sunt rezistente la vânturi puternice și se pretează excelent pentru utilizare în zonele înalt seismice.
Nu necesită spațiu suplimentar. Pentru a instala modulele Bestime Sola nu este nevoie de spațiu suplimentar și nici nu este necesară perforarea învelitorii existente, eliminându-se astfel orice risc de a afecta integritatea acoperișului sau a spațiilor de dedesubt. Nu sunt necesare găuri, soluții de stabilizare și nici sisteme de racuri.

6 imagini

2 Documentatii tehnice

LE CALCUL DE GENERATION
Fisa tehnica
1 p | FR

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Panouri fotovoltaice cu celule CIGS, generatoare de energie cu lumina naturala BESTIME
Contactează BESTIME și cere prețuri pentru proiectul tau.