BESTIME

BESTIME

După 20 de ani de experiență în sectorul construcțiilor, directorul nostru general, dra Daniela Boldesco, a fondat Bestime, o companie ce-și propune să ofere clienților săi o selecție exclusivistă de soluții de cea mai înaltă calitate. Portofoliul nostru de produse este alcătuit din soluții de acoperiș cu țigle metalice și module solare din folie fotovoltaică, ce permit producerea de energie eco-responsabilă.

 

PARTENERIATUL NOSTRU

În 2018, Bestime încheie un parteneriat cu compania sud-coreeană Feroof, unul dintre liderii mondiali în materie de soluții pentru acoperișuri, cu o experiență de peste 40 de ani în acest sector. Prin acest parteneriat, Bestime devine distribuitorul exclusiv al țiglelor metalice Feroof în Europa.

Oportunitatea de a lucra în strânsă colaborare cu unul dintre cei mai marii producători de învelitori din lume ne-a permis să oferim produse de cea mai înaltă calitate la cele mai bune prețuri.

 

COMPANIA NOASTRĂ

Succesul Bestime se datorează angajamentului nostru în favoarea clientului. Preocuparea noastră principală este întotdeauna aceea de a oferi clientului cea mai bună soluție posibilă.

De asemenea, ne străduim să creăm o cultură organizațională și un mediu de lucru în care fiecare dintre noi să se poată dezvolta.

Îi considerăm pe toți colaboratorii membri ai familiei noastre și ne îngrijim de sănătatea și bunăstarea tuturor celor cu care lucrăm. Mândri să facă parte dintr-o companie dedicată surselor de energie eco-responsabilă, angajații noștri reprezintă coloana vertebrală a succesului nostru pe piață.

 

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră se conduce după următoarele șase obiective strategice:

- Să facilităm dezvoltarea practicilor ecologice de utilizare a energie solare

- Să promovăm soluții de acoperiș ce utilizează țigle metalice și produse complementare

- Să oferim pe piață de produse ce permit reducerea prețului energiei

- Să devenim unul dintre primii distribuitori de țigle metalice din Europa

- Să furnizăm materiale de construcție de calitate și inovatoare

- Să asigurăm clienților noștri cele mai bune servicii posibile.

 

Pentru orice întrebare, nu ezitați să ne contactați.

4 game de produse înscrise