Mocheta profesionala pentru trafic intens WEST CARPET ROMANIA

Mocheta profesionala pentru trafic intens WEST CARPET ROMANIA

Contactează furnizorul
WEST CARPET ROMANIA
WEST CARPET ROMANIA va ofera o gama diversa de mocheta profesionala pentru trafic intens, in numeroase combinatii de culori, care se pot potrivi cu cu orice stil de mobilier.

Mocheta profesionala pentru trafic intens - Colectia Bel Etage

Designurile nesfarsite si elegante, bazate pe modele originale pictate manual, care au rezultat din multi de ani de munca, au fost special reinterpretate si transpuse in sapte linii de design magnifice, ce ilustreaza o legatura fascinanta intre istorie si modernitate.


Mocheta profesionala pentru trafic intens - Colectia Vintage

Nostalgia vechilor valori revine in forta si pasim pe urmele trecutului. pentru a le pastra vii si a le evidentia calitatile unice. Este atemporalitatea cea care ne vorbeste si ne fascineaza? Sau este trecutul cu farmecul lui deosebit, prezenta lui si frumusetea?


Vintage - linia designului cu farmecul subtil si forta culorilor este cea care ne da raspunsurile raspunsurile. Prin culorile sale, prin texturile si decoratiunile sale. Cu semnele timpului care ne spun povesti. Care ne fac sa retraim autenticul.


Mocheta profesionala pentru trafic intens - Colectia Hospitality 3

Eleganta fara sfarsit realizata in 15 modele pentru a uimi un intreg continent.

Mocheta profesionala pentru trafic intens - Colectia Quickstep

Frumos, rapid si simplu.
Plin de viata si elegant.
36 de modele de toate tipurile in 6 optiuni de culoare per design. Usor de comandat cu un timp scurt de livrare.


Mochetele sunt realizate din poliamida 900 g/m2, fabricate cu ajutorul tehnologiei Chromojet si sunt disponibile la preturi competitive.


Mocheta profesionala pentru trafic intens - Colectia Quickstep 2

Dansul quickstep este considerat cel mai vesel si animat, fiind caracterizat prin miscari rapide, controlate si fluide. Acest dans imbina intr-un mod original pasii dinamici, tempoul rapid si schimbarile de directie.
Acest dinamism se reflecta si in colectia Quickstep.


Cu 36 de modele clasice in fiecare dintre cele sase combinatii de culori, un serviciu de esantionare rapida si timpi rapizi de livrare, colectia Quickstep 2 va ofera un grad maxim de flexibilitate.


Mochetele sunt realizate din poliamida 900 g/m2, fabricate cu ajutorul tehnologiei Chromojet si sunt disponibile la preturi competitive.


Mocheta profesionala pentru trafic intens - Colectia Seasons Comfort

Colectia Seasons Comfort raspunde dorintei de pace si relaxare, oferite de natura, vant si apa sau de o plimbare la sfarsitul verii.


Doua linii de produse noi de design va aduc calm in casa dvs. si lasati stresul de zi cu zi la usa, cu 14 modele clasice florale sau geometrice, in nuante naturale, pentru acel factor care se simte bine. Eleganta lor atemporala se potriveste cu orice stil de mobilier pentru a va restabili echilibrul interior.


Mocheta profesionala pentru trafic intens - Colectia Black & White

De-a lungul veacurilor, fascinatia cu cele mai extreme forme de contrast a fost evidenta in domenii precum arhitectura si moda. Inspirat de stilurile puternice monocrome de la sfarsitul anilor 50 pana la inceputul anilor ’70, va prezentam acum o noua viata in aceasta fascinatie cu colectia Black and White.


Elegant, atemporal, pur, captivant si expresiv in ciuda - sau poate datorita - simplitatii, jocul elementelor, liniile si formele in alb si negru atrag privirea ca un magnet.


Mocheta profesionala pentru trafic intens - Colectia Set it up

Cu colectia noastra vasta de seturi de placi de covor, va prezentam o inovatie prin Colectia Set it up, care va face procesul de compozitie mult mai usor. Seturile de placi avand design  expresiv pot fi combinate cu modele de baza potrivite, transformand astfel orice camera intr-un spatiu unic.

Mocheta profesionala pentru trafic intens - Colectia Quickstart

Similar cu colectia Quick Step pentru hotel, “Quick Start” ofera 40 de modele fara intreruperi in 5 nuante subtile pentru birou. Caracteristicile conceptului Quick se aplica si aici: selectie rapida, timpi de livrare scurti si calitate fara compromisuri.


Mocheta profesionala pentru trafic intens - Colectia X-tra

X-tra este o noua colectie de design care va ofera o viziune complet noua.
Chiar si spatiile de birou foarte mari pot fi proiectate individual, datorita unei game variate de clase si modele.


Mocheta profesionala pentru trafic intens - Colectia Mega Tiles

Cu colectiaMega TILES”, creem noi dimensiuni - intr-un format neobisnuit de 192 × 192 cm. Cu o livrare mult mai rapida, aceste placi de dimensiuni mari ofera camerelor mari si chiar celor mici factorul “wow”.


Mocheta profesionala pentru trafic intens - Colectia Nightlife Flair

Nightlife Flair - Explorati un spectru fascinant de spatii interioare proiectate individual.

Fiecare colectie creeaza propria ambianta care va invita la destindere si la uitarea stresului cotidian pentru o noapte de neuitat. Fiti atrasi de farmecul seducator al acesteia, de eleganta cosmopolita sau de elementele jucause. Fiti inspirati de flacara noptii, oare unde va va duce? 


Mocheta profesionala pentru trafic intens - Colectia Ocean Line

Cu colectia Ocean Line am reusit sa redefinim cu succes idealul covorului pentru industria constructiilor navale. Va invitam sa vizualizati cateva dintre conceptele noastre exceptionale.


Cu o calitate care ii va impresiona atat pe perfectionisti, cat si pe esteti, mocheta ofera toate calitatile lanii naturale: proprietati acustice deosebite, foarte rezistenta si cu proprietati de reglare a umiditatii, ceea ce determina confortul sporit.

88 imagini

13 Documentatii tehnice
Vezi toate

Mocheta profesionala pentru trafic intens
Catalog, brosura
132 p | EN
Mocheta profesionala pentru trafic intens
Catalog, brosura
56 p | EN - FR + inca 1 limba

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Mocheta profesionala pentru trafic intens WEST CARPET ROMANIA
Contactează WEST CARPET ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.