WEST CARPET ROMANIA

WEST CARPET ROMANIA

Str. Apelor nr. 2, Oradea, jud. Bihor


Relatii clienti:

WEST CARPET ROMANIA

Mocheta pentru spatiul tau

Doriti sa va echipati spatiul cu o mocheta profesionala de cea mai inalta calitate? West Carpet va poate ajuta! Colaboram producatorul de talie mondiala HALBMOND Teppichwerke, care are o experienta de peste 130 de ani in acest domeniu.

 

Va putem pune la dispozitie peste 200 modele de mocheta, fiecare avand un design deosebit. Va oferim si posibilitatea de a va crea propriul design, iar noi il punem in aplicare pe mocheta dorita de dumneavoastra.

 

In functie de preferintele clientului, West Carpet dispune de o gama variata de produse profesionale: mocheta profesională de trafic intens, modele standard si personalizate, integrandu-se perfect in spatiul dorit.

 

ALEGEREA DESIGNULUI

Pasului initial este intalnirea cu clientul la locatia unde se va instala mocheta. Impreuna vom alege designul si coeficientii de calitate.

 

COMANDA SI PRODUCTIE

Pasul doi, dupa alegerea exacta a modelului si designului dorit de catre client, se face comanda ferma catre fabrica si urmeaza procesul de productie a mochetei.

 

LIVRARE SI MONTAJ

Ultima etapa a procesului este livrarea si montajul. Echipa noatra de montatori are un portofoliu de peste 1.000 de lucrari si sunt cei mai buni profesionisti.

1 gamă de produse înscrisă