Mobilier din lemn masiv pentru bucatarii CASA MOBILA SIMEX

Mobilier din lemn masiv pentru bucatarii CASA MOBILA SIMEX

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
CASA MOBILA SIMEX

Mobila bucatarie din lemn masiv Cora

Bucataria Cora este fabricata din esente de foarte buna calitate de lemn masiv  si se executa numai la comanda. Designerii si proiectantii Mobila Simex se pot deplasa la domiciliul clientului pentru masuratori si a intocmi schita finala.


Va precizam, insa, faptul ca in pretul bucatariei sunt incluse Feroneria (balamale, sistem culisare sertare (Hettich), manere mobilier, picurator vase, cos Jolly), Blatul termorezistent si TVA, dar nu este inclusa si aparatura electrocasnica. 

De asemenea, va mentionam ca asiguram transportul si montajul gratuit in toata tara, indiferent de valoarea comenzii.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul: http://www.mobilasimex.ro/mobila-bucatarie


Mobila bucatarie din lemn masiv Cleopatra

Cu o aparitie grandioasa, asemenea misterioasei regine antice al carei nume il poarta, bucataria Cleopatra da viata exuberantei si bunului gust, aducand in casele clientilor Casei de Mobila Simex splendoarea si maretia Vechiului Egipt.


Mobila bucatarie din lemn masiv Cristina

De o frumusete ravisanta si impunatoare, bucataria Cristina dezvaluie laitmotivele de inspiratie clasica printr-un design statornic, specific mobilei din palatele maiestuoase de odinioara.


Mobila bucatarie din lemn masiv Rafael

Conservand frumusetea aparte a lemnului masiv, bucataria Rafael da contur linistii si intimitatatii, in tonuri dalbe, a unei duminici in familie, in jurul unei tartine cu piept de pui, pregatita cu multa grija si dragoste.


Mobila bucatarie din lemn masiv Royal

Virtuozitatea prelucrarii manuale a lemnului masiv, patruns de amprenta clasicului, confera grandoare si pretiozitate bucatariei Royal, care constituie o veritabila marturie, din esente de fag si tei, a pasiunii noastre pentru arta de a face mobila.


Mobila bucatarie din lemn masiv Venetia

Incremenind pret de o clipa zgomotul cadentat al gondolelor venetiene, bucataria cu acelasi nume din colectia Venetia aduce in casele clientilor Simex, confortul si linistea unei conversatii de seara, in timp ce se savureaza in tihna aroma unui parfait de migdale.


Mobila bucatarie din lemn masiv Venetia Lux

Emotia lemnului isi dezvaluie filele de poveste cu fiecare bucatarie Venetia Lux creata in atelierele de productie Simex, impartasind astfel clientilor nostri respectul si pasiunea pentru mobila clasica autentica, din lemn masiv.

Lucru în România