Mese si masute de cafea din lemn masiv si MDF vopsit BexMobilier

Mese si masute de cafea din lemn masiv si MDF vopsit BexMobilier

Marca:
BexMobilier
Produs furnizat de:

BexMobilier

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
BexMobilier
BexMobilier va ofera mese de cafea din lemn masiv, durabile, rezistente si elegante. Inspiratia arhitecturala pentru masutele de cafea provine de la bine-cunoscuta Fontana di Trevi si stilul ei baroc. Italia este recunoscuta pentru farmecul pitoresc, pentru istoria bogata ce se reflecta in fiecare detaliu si element arhitectural. De aceea, mesele de cafea Trevi isi propun sa aduca farmecul Italian in casele voastre.
 
Mai multe detalii gasiti pe site-ul: https://bexmobilier.ro/
 

Masa cafea TREVI - gri antracit antique

Creata din lemn masiv, pentru a oferi durabilitate, rezistenta si eleganta, masuta de cafea Trevi respecta designul arhitecturii baroc. Termenul “trevi”, derivatul cuvantului “trivium” inseamna “trei drumuri”, aspect ce masuta il are reprezentat prin detaliile ce se regasesc in muchiile duble.


Suportul blatului si picioarele arcuite aduc un omagiu coloanelor arhitectonice in stil baroc.  Colturile sunt usor rotunjite, fapt ce confera masutei un aspect elegant si usor de integrat in toate spatiile.


Gri Antracit - nuanta de echilibru intre gri si negru, griul antracit ofera eleganta indiferent de decorul ales. Usor de curatat si intretinut, masuta va oferi un plus de eleganta caselor voastre!


Caracteristici:

- Dimensiuni: 1200 × 600 × 500 mm
- Material: Lemn masiv + mdf
- Culoare: Gri Antracit Antique


Masa cafea TREVI - alb

Masuta de cafea Trevi respecta designul arhitecturii baroc. Este creata din lemn masiv, ceea ce ii ofera durabilitate, rezistenta si eleganta.  Termenul “trevi”, derivatul cuvantului “trivium” inseamna “trei drumuri”, aspect ce masuta il are reprezentat prin detaliile ce se regasesc in muchiile duble.


Suportul blatului si picioarele arcuite aduc un omagiu coloanelor arhitectonice in stil baroc. Colturile sunt usor rotunjite, fapt ce confera masutei un aspect elegant si usor de integrat in toate spatiile.


Alb - asociat cu puritatea, luminozitatea, inocenta si curatenia, albul se integreaza relativ usor in majoritatea desing-urilor de interior. Mai mult, reflectand lumina, va constitui un “soare interior” chiar si in timpul zilelor fara soare.


Caracteristici:

 - Dimensiuni: 1200 × 600 × 500 mm

- Material: Lemn masiv + mdf
- Culoare: Alb

8 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Mese si masute de cafea din lemn masiv si MDF vopsit BexMobilier
Contactează BexMobilier și cere prețuri pentru proiectul tau.

Alte produse pentru
Masute