BexMobilier

BexMobilier

Pasiunea pentru lemnul masiv de inalta calitate

BexMobilier deschide un nou capitol in arta amenajarilor interioare. Ceea ce ne caracterizeaza pe noi este pasiunea pentru lemnul masiv de inalta calitate. Din aceasta pasiune va oferim produse realizate integral din lemn masiv, produse a caror valoare este sporită de finisaje deosebite, sculpturi sau antichizari realizate manual. Si datorita acestei pasiuni putem sa va oferim produse de calitate ce rezista si isi multiplică valoarea peste generatii, deoarece moda se poate schimba, insa eleganta oferita de mobilierul confectionat din lemn masiv va ramane eterna, dand intotdeauna o nota aparte. 

 

Intr-o lume sufocata de imitatii ale lemnului noi va oferim caldura, eleganta si nobletea autentică a pieselor din lemn. Este vorba de un joc al enigmaticului si al dorintei. Piesele de mobilier sunt vedetele acestui concept. Impresioneaza prin unicitate si rafinament, reusind sa ofere perfectiune caminului dumneavoastra. Lemnul masiv si incadrarea in ceea ce se numeste stil va asigura ca mobila produsa de noi se poate integra usor intr-un interior clasic sau la fel de bine poate pune in valoare o arhitectura contemporana. Obiectivul nostru in materie de servicii poate fi comprimat intr-o fraza: oferim servicii complete de design, consultanta, masuratori precise, productie si montaj.

Puteti astfel sa apelati la serviciile noastre de design pentru a crea mobilierul adaptat perfect spatiului dumneavoastra optand pentru oricare varianta de finisaj sau de culoare si bineinteles orice dimensiune. Oferim variante complete de echipare atat pentru locuinte, cat si pentru birouri directoriale, hoteluri, restaurante, puburi sau crame, produsele noastre din lemn masiv sau partial masiv oferindu-va durabilitatea, eleganta si caldura de care aveti nevoie.

 

Toate produsele va sunt puse la dispozitie in variante clasice sau moderne si intr-o paleta larga de culori si modele. Si pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor dumneavoastra, va putem recomanda colaboratorii nostri in materie de sticla decorativa, vitralii, fier forjat, feronerie specială, amenajari interioare si multe altele.

1 gamă de produse înscrisă