Masini pur electrice transport persoane  MELEX

Masini pur electrice transport persoane MELEX

Contactează furnizorul
MELEX
Masinile electrice pentru transport persoane marca Melex au o istorie care a inceput acum 50 ani, cand producatorul Melex fabrica doar electrocare de golf pentru S.U.A. In timp, Melex a dezvoltat foarte mult linia de masini electrice pentru transport persoane, ajungand in prezent la modele cu cabina inchisa pentru transport de 4 persoane, modele de masini electrice pentru transport 6 si 8 persoane. Iar cel mai curent produs dezvoltat de Melex este trailerul de 8 persoane, proiectat si fabricat special pentru modelul 466 N.Classic, creand astfel un tren electric de agrement pentru transportul a 14 persoane.
 
Un avantaj al tuturor modelelor masinilor electrice de transport persoane Melex este posibilitatea de a transporta si bagaje, fie cu ajutorul portbagajului la modelul cu cabina inchisa cu usi, fie cu ajutorul platformei din spate la celelalte modele (bancheta din spate cu o singura miscare se transforma in platforma pentru bagaje).
 
De asemenea, producatorul Melex este atent si la nevoile speciale ale oamenilor, creand astfel un model si pentru transportul persoanelor aflate in carucior cu rotile. Modelul 329 N.CAR este o masina electrica standart de 6 locuri, insa avand platforma antiderapanta si prevazuta cu rampa poate transporta patru persoane si o persoana in scaun cu rotile. Sistemul de prindere permite blocarea in siguranta a mai multor tipuri de scaune cu rotile. Astfel si persoanele in carucior cu rotile se pot bucura de o calatorie in siguranta.
 
Melex ofera o gama larga de autovehicule electrice pentru transport persoane, care pot fi alegerea perfecta pentru un transport sigur si confortabil in urmatoarele domenii:
 
- Turism si agrement: ofera transportul de la doua pana la 14 persoane in zone de agrement, hoteluri, excursii si trasee pe faleze, parcuri de distractie, statiuni pe litoral sau la munte, centre vechi ale oraselor, atractii turistice, etc.
- Fabrici, depozite si parcuri industrial: ofera transport uzinal, transportarea persoanelor VIP, delegatii de afaceri, echipe de control intern, angajati. Transportul echipelor de service pentru rezolvarea problemelor in locuri nealimentate cu energie electrica, utilizand curentul din bateriile masinii electrice pentru a alimenta unelte electrice de 230V.
- Evenimente si catering : ofera transportul rapid si facil al invitatilor si a echipei de organizare, a logisticii.
- Transport de persoane si bagaje in aeroporturi, zone rezidentiale, stadioane si complexe sportive.
 
Masinile electrice transport persoane Melex sunt alimentate de baterii Lithium si sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate. Sunt usor de utilizat, ofera versatilitate, comoditate si fiabilitate. Autovehiculele electrice Melex sunt practic fara intretinere pe toata perioada de utilizare, avand costuri de mentenanta extrem de reduse. Aceste masini electrice au o durata de viata de cel putin 10 ani.
 
Masinile electrice transport persoane Melex sunt alegerea perfecta pentru un transport sustenabil! Alege modelul potrivit afacerii tale!

Masina electrica transport 8 persoane - 378 N.CAR MELEX

Modelul 378 N.CAR MELEX este cel mai mare dintre modelele electrice pentru pasageri oferite de Melex, care este suficient de confortabil pentru 8 persoane. Acest model este perfect pentru turismul din orase cu centre vechi, zone turistice pe litoralul marii sau la munte, hoteluri, gradini zoologice, centre comerciale, expozitii si zone pietonale, cartiere rezidentiale. 


Masina electrica este dotata cu centuri de siguranta si cotiere pentru fiecare persoana pentru o calatorie confortabila si in siguranta. De asemenea, masina poate fi dotata si cu prelata pliabila transparenta pentru vreme nefavorabila. Prelata are fermoare la fiecare rand de scaune si poate fi rulata doar la randul de scaune unde e nevoie.


O optiune avantajoasa pentru masina electrica pentru transport 8 persoane poate fi, la cerere, sistemul de rabatare al scaunului/banchetei din spate, care se transforma intr-o platforma pentru bagaje sau alte tipuri de bunuri.


Bateria Lithium cu 3000 cicluri de incarcare va ofera o autonomie de pana la 100 km cu o singura incarcare full si o durata de viata a bateriei de 10-12 ani. Durata de incarcare full a bateriei este 4-5 ore. Bateria lition va permite sa incarcati bateria oricand, astfel puteti creste numarul de km parcursi intr-o zi.


Pentru o masina cat mai atractiva pentru turisti aveti posibilitatea de a alege oricare doua culori din paleta RAL. Optional, pentru un efect si mai de impact puteti alege un strat perlat.


Dotari standard:

- baterie Lithium 10,6 kWh cu 3000 cicluri de incarcare;

- motor AC de 5,0 kW;

- incarcator de baterie  48 V incorporat;

- viteza maxima 30 kmh

- suspensie cu cadru dublu in A cu frane cu disc;

- raport de transmisie 20:1;

- parbriz din sticla cu stergator si spalator;

- cadru galvanizat;

- lampi LED stopuri;

- torpedou cu usa;

- centuri de siguranta pentru fiecare scaun;

- bara de protectie tubulara fata;

 

Dotari optionale:

- motor 8 kW cu controler 450 A;

- servodirectie;

- semnal acustic pentru conducere inainte;

- instalatie pentru radio, difuzoare, antena;

- bancheta/platforma rabatabila din spate;

- scaune profilate;

- suporturi pahare (8 buc);

- prelata transparenta;

- jante din aluminiu.


Masina pur electrica transport 6 persoane MELEX - 466 N.CLASSIC

Modelul MELEX - 466 N.CLASSIC este cel mai mare dintre modelele electrice pentru transportul de 6 persoane oferite de Melex. Masina electrica 466 N.CLASSIC poate fi folosita la exterior, cat si in interior. Astfel este o alegere perfecta pentru zonele turistice de pe litoralul marii sau la munte, turismul din orase cu centre vechi, hoteluri, centre comerciale, expozitii si zone pietonale, cartiere rezidentiale. 


Pentru siguranta pasagerilor si o calatorie confortabila, masina electrica este dotata cu centuri de siguranta in 3 puncte si cotiere pentru fiecare persoana. De asemenea, masina poate fi dotata si cu prelata pliabila transparenta pentru vreme nefavorabila.


O optiune avantajoasa pentru masina electrica pentru transport 6 persoane, ca si la modelul de 8 persoane, este sistemul de rabatare al scaunului/banchetei din spate. Cu o singura miscare bancheta din spate se transforma intr-o platforma pentru bagaje sau alte tipuri de bunuri.


Special pentru acest model de masina electrica, Melex a creat un trailer de 8 persoane, creand astfel un tren electric de agrement pentru 14 persoane. Mai multe detalii despre trailer gasiti in descrierea produsului Trailer 148.


Masina electrica Melex este echipata cu baterie litiu-ion cu 3000 cicluri de incarcare. Autonomia este de pana la 100 km cu o singura incarcare full si durata de viata a bateriei este de 10-12 ani. Durata de incarcare full a bateriei este 4-5 ore. Bateria litiu-ion va permite sa o incarcati oricand, astfel puteti creste mereu numarul de km parcursi intr-o zi.


Dotari standard:

- motor tip AC de 5,0 kW;

- baterie Lithium 10,6 kWh;

- incarcator de baterie 48V incorporat;

- viteza maxima 33 kmh;

- frane hidraulice cu tambur;

- raport de transmisie 20:1;

- parbriz din sticla cu stergator si spalator;

- lampi LED stopuri;

- lumini de zi cu LED;

- cadru galvanizat;

 instalatie completa de lumina;

- priza 12V;

- centuri de siguranta in 3 puncte;

- bara de protectie tubulara fata;


Dotari optionale:

- elemente vopsite (torpedou, aripa spate, capota);

- carlig de remorcare;

- semnal acustic de conducere inainte;

- instalatie pentru radio (difuzoare, antena, cablaj);

- bancheta/platforma rabatabila din spate;

- prelata transparenta;

- torpedou cu usa (culoare gri).


Trailer MELEX model 148

Trailerul de pasageri cu 8 locuri, Melex-148 este solutia perfecta pentru transportul mai multor persoane. Acesta este conceput pentru a fi utilizat in combinatie cu modelul de transport 6 persoane, 466 N.CLASSIC. Ambele formand un tren electric de agrement, foarte convenabil pentru transportul de 14 persoane.

 

Trailerul este echipat cu frana speciala, centuri de siguranta in 2 puncte si cotiere mobile la scaune. Optional, poate fi echipat cu scaune profilate in doua culori si o prelata transparenta impotriva vantului si ploii. O alta optiune importanta este bancheta din spate care, ca si la masina electrica pentru transport 6 persoane, poate fi rabatabila printr-un sistem, transformandu-se usor intr-o platforma pentru bagaje. 

 

Date tehnice:

- Lungime: 4880 mm
- Latime: 1190 mm                                                   
- Ampatament: 2870 mm                                         
- Numar de locuri: 8                                                 
- Anvelope: 18,5 x 8,5-8                                         

- Carcasa: plastic ABS

- Sasiu: cadru din otel galvanizat

- Frana mecanica

- Instalatie completa de iluminat

- Acoperis: plastic

 

Dotari optionale:

- bancheta/platforma rabatabila din spate;

- prelata transparenta;

- schimbarea culorii.


Masina electrica transport 4 persoane - MELEX 363 N.CAR

Automobilul electric MELEX 363 N.CAR este destinat pentru transportul de persoane cu 4 locuri si prevazut cu portbagaj. Masina electrica 363 N.CAR este disponibila in doua versiuni - cu cabina inchisa si cabina fara usi. Modelul cu cabina inchisa si incalzita poate fi folosit pe toata durata anului.  Interiorul sau spatios si locul pentru bagaje ofera o calatorie confortabila pentru patru persoane.


Vehiculul ecologic pentru transport persoane Melex 363 N.CAR este folosit cel mai des pe strazile/aleile unde este interzis accesul masinilor cu ardere interna, cum ar fi centrul vechi al orasului, aleile inguste din parcuri si zone verzi, in complexe turistice si balneologice, aeroporturi, pentru transportul persoanelor VIP in incinta fabricilor mari de productie, spitale, centre logistice, unitati militare, incaperi sau pasaje subterane etc.


Acest model de automobil electric poate fi inregistrat la primarie cu numar galben. Astfel puteti circula si pe drumurile publice. Automobilul pur electric Melex 363 N.CAR poate fi folosit ca taxi electric si ecologic, o alternativa foarte interesanta pentru masinile conventionale. In interiorul sau spatios, pot calatori confortabil patru persoane, avand loc si pentru bagaje, iar dimensiunile sale compacte va permit sa conduceti cu usurinta pe strazile aglomerate. Datorita latimii de 1390 mm, este mult mai usor de manevrat si de condus pe strazi/alei inguste si sa gasesti un loc de parcare gratuit intr-un oras cu aglomeratie mare.


Conducerea electrica este o modalitate eficienta de a reduce costurile ani de zile pentru combustibil, diversi lubrifianti si mentenanta masinii.


Bateria suedeza Lithium de 10,6 kWh va asigura o incarcare rapida in 4 ore si este convenabila pentru ca nu necesita intretinere. Va permite o autonomie pana la 125 km cu o singura incarcare full. Aveti garantate pana la 3000 de cicluri de incarcare. Sasiul galvanizat si vopsit in combinatie cu conceptul de simplitate si usor reparabil permit functionarea automobilului electric fara probleme ani de zile.

 

Dotari standard:

  • - 4 persoane si cabina cu dimensiuni 950 x 350 x 350 mm;
  • - baterie LITHIUM 10,6 kW cu 3000 cicluri de incarare;
  • - motor AC de 5,0 kW;
  • - incarcator de baterie 48V incorporat;
  • - viteza maxima 30 kmh;
  • - suspensie fata cu frane cu disc;
  • - raport de transmisie 20:1;
  • - cadru protejat impotriva coroziunii;
  • - instalatie completa de iluminat;
  • - lampi LED stopuri;
  • - torpedou cu usa;
  • - centuri de siguranta in 3 puncte;
  • - bara de protectie tubulara fata;
  • - instalatie pentru radio.

 

Dotari optionale:

  • - baterii litiu 7,2 kW cu incarcator;
  • - Incalzire WEBASTO (Diesel), putere incalzire 2 kW;
  • - Incalzire Planar (Diesel), putere incalzire 2 kW;
  • - Incalzire electrica, putere incalzire 0,85 kW;
  • - parbriz incalzit;
  • - servodirectie;
  • - semnal acustic pentru mers inainte;
  • - radio cu functie de intretinere;
  • - suporturi pahare (4 buc);
  • - strat perlat;
  • - jante din aluminiu.

Masina electrica transport 8 persoane MELEX 486 – model nou

Masina electrica Melex 486 este cea mai noua propunere a companiei Melex. Este cel mai mare model din linia N.CLASSIC pentru transport de opt persoane datorita cadrului dublu A cu arcuri si cel mai confortabil datorita scaunelor bicolore, moi si profilate, caracterizate printr-un confort mai bun in timpul conducerii. Suspensia ridicata ajuta la conducerea confortabila pe strazile pietruite sau terenuri mai dificile.

 

Acest model de masina electrica este folosit cu succes pentru transportul persoanelor in multe domenii precum turismul pe litoral sau la munte, circulatia pe strazile centrelor vechi ale oraselor, la hoteluri, pentru plimbari pe aleele inguste din gradinile botanice si gradinile zoologice, aeroporturi, parcuri de agrement, cartiere rezidentiale, circulatia in locuri subterane,etc.

 

Ca optiune, bancheta din spate ar putea fi echipata cu un sistem care permite, cu o singura miscare, sa o transforme intr-o platforma pentru bagaje. Modelul poate fi echipat si cu o prelata transparenta care poate fi folosita pe vreme nefavorabila.

 

Dotari standard:

- baterie Lithium 10,6 kW cu 3000 cicluri de incarcare;

- motor AC de 5,0 kW;

- incarcator de baterie 48V incorporat;

- viteza maxima 25 kmh;

- raport de transmisie 20:1;

- parbriz din sticla cu stergator si spalator;

- lampi LED stopuri;

- instalatie completa de lumini;

- cadru galvanizat;

- frane cu tambur;

- oglinzi;

- centuri de siguranta in 3 puncte;

- bara de protectie tubulara fata;

  

Dotari optionale:

- baterie litiu 7,2 kWh;

- instalatie pentru radio (difuzoare, antena);

- radio cu functie de intretinere;

- platforma rabatabila din bancheta din spate;

- prelata transparenta;

- schimbarea culorii paletei RAL.


Electrocar transport persoane sau marfa - MELEX 343 N.CAR

Electrocarul Melex 343 N.CAR este cea mai mica masina din gama Melex pentru transportul a 4 persoane sau o alta posibilitate este de a transporta 2 persoane si marfa pe platforma din spate, care este formata dintr-un sistem special de rabatare a banchetei din spate printr-o singura miscare.

 

Masina electrica cocheta se distinge printr-un design modern si solutii tehnologice inovatoare pe piata de masini electrice. Suspensia cu lonjeroane MacPherson ofera confort si siguranta in timpul conducerii.

 

Dimensiunile reduse ale electrocarului faciliteaza deplasarea pe strazile monumentale ale orasului vechi sau aleile inguste ale siturilor istorice/arheologice, zonele urbane centrale, in pracuri de agrement, hoteluri de lux, zone subterane, centre sportive, parti istorice ale oraselor etc.

 

Motorul electric AC modern, care economiseste energie si nu necesita intretinere face vehiculul mijlocul perfect pentru transportul de hrana sau prosoape si lenjerii de pat in unitati militare, spitale, hoteluri, firme de catering, restaurante, etc.

 

Dotari standard:

- baterie Lithium 10,6 kWh cu 3000 cicluri incarcare;

- motor AC de 3,3 kW;

- incarcator de baterie 48V incorporat;

- suspensie fata cu frane cu disc;

- raport de transmisie 16:1;

- lumini LED stopuri;

- parbriz din sticla cu stergator si spalator;

- bara de protectie tubulara fata;

- centuri de siguranta in 3 puncte/2 puncte pe partea din spate;

- torpedou inchis.

 

Dotari optionale:

- baterie litiu cu incarcator 7,2 kWh;

- Motor AC 5,0 kW, raport reductor transmisie 20:1;

- Motor AC 8,0 kW cu controler 450A/raport 20:1;

- servodirectie;

- semnal de conducere inainte;

- instalatie pentru radio, difuzoare, antena;

- radio cu functie de memorie de intretinere;

- sistem de racire motor;

- semnal acustic pentru conducere inainte;

- platforma rabatabila in spate;

- suporturi pahare (set 4 buc);

- jante aluminiu;

- strat perlat;

- prelata transparenta.


Ambulanta electrica Melex – model 468 N.CLASSIC

Autosanitara electrica Melex este o masina electrica dotata cu 3 scaune si o targa, care permite preluarea facila a pacientilor de la camera de garda, de pe terenul de sport sau direct de la ambulanta si poate transporta rapid si in siguranta la sectiile spitalului sau la ambulanta conventionala. Modelul de ambulanta marca Melex este extrem de eficient in spitalele construite in sistem pavilionar, fiindca permite transportarea rapida a pacientilor de la un pavilion la altul.

Latimea de doar 1.300 mm face posibil accesul ambulantei electrice in locuri inguste si greu accesibile pentru ambulanta conventionala, chiar si pe holurile spitalelor. Este dotata cu suspensii fata tip autoturism ”MacPherson”, cu anvelope late, fara camera si are o raza mica de viraj. Este echipata cu frana hidraulica cu dublu circuit si alte sisteme de protectie.

Avand o greutate neta de circa 750 kg si anvelope late fara camera nu deterioreaza, in timpul mersului, pavajele sau pardoselile speciale ale infrastructurii subterane din zonele pietonale sau centrale, din cladiri, depozite de productie, de pe aleile spitalelor sau gazonul de pe terenurile stadioanelor.

Un astfel de multicar este foarte usor de manevrat si implica costuri de intretinere foarte mici. Utilizatorul va diminua drastic cheltuielile pentru combustibil si intretinere ani de zile. Consumul la 100 km parcursi este de 1,5 euro (consumul statiei de incarcare monofazica al bateriilor la priza 230V.)

Bateria de tractiune tip LITHIUM, fara intretinere, cu garantie de 5 ani!
Optiunea bateriei LITHIUM cu statie externa trifazica de incarcare ofera o incarcare super rapida in doar doua ore sau cu statie incorporata monofazica la 230V ofera o incarcare rapida de 4 ore, fata de 8-9 ore cu bateriile plumb-acid.
Bateriile tip Lithium permit pana la 3.000 de cicluri de incarcare, iar aceasta creste durata de viata a bateriilor de la 4 ani la 12 ani.

Parcursul zilnic poate ajunge pana la 80 km cu bateriile de tractiune tip “Plumb-acid” si pana la 120 km cu bateria tip “Lithium”.

Ambulantele electrice Melex pot fi utilizate si pe vreme nefavorabila. Acestea sunt dotate cu semi-cabina ergonomica, acoperita cu prelata transparenta pe toata lungimea masinii, iar sistemul electric de incalzire al parbrizului permite soferului sa conduca in siguranta fara sa se abureasca parbrizul.


Ambulanta dispune de o targa detasabila pe roti cu picioare rabatabile si are o capacitate de incarcare a pacientului de pana la 145 kg. Pacientul este transportat in siguranta in timpul mersului datorita sistemului de blocare a targii precum si a centurilor de prindere a pacientului.


Un avantaj pe care il ofera importatorul exclusiv Autolog Greenline este faptul ca orice interventie in perioada de garantie si postgarantie se va executa la sediul utilizatorului cu echipa specializata mobila.


In ultimii ani, tot mai multe spitale militare, spitale municipale de urgenta, spitale clinice, spitale de copii din Romania, ba chiar si unele unitati militare si stadioane au inceput sa foloseasca cu succes acest tip de autosanitara electrica.


Dotari standard: 

- 3 scaune simple si targa pe roti cu picioare rabatabile;

- 8 buc T-125 cu capacitate 240 Ah cu ciclu de descarcare 20h;

- motor AC de 5,0 kW;

- incarcator de baterie incorporat 48V;

- roti 195/55-10 sau 20,5 x 8,0-10;

- raport de transmisie 20:1;

- sistem de reumplere cu apă în baterii 48V;

- acoperis;

- parbriz din sticla cu stergator si spalator;

- lampi stopuri LED;

- lumini de zi cu LED;

- sistem de indicatori integrati;

- cadru galvanizat;

- frane hidraulice cu tambur;

- instalatie completa de lumina;

- priza 12V pe bord;

- Centuri de siguranta in 3 puncte;

- oglinzi;

- suport pentru defibrilator;

- bara de protectie tubulara fata;

- culoare caroserie standard: alb RAL 9016;

- scaune plate gri.


Dotari optionale:

- baterii litiu cu incarcator de baterie 7,2 kW;

- baterii litiu cu incarcător de baterie 10,6 kW;

- lampa stroboscop albastra sau portocalie;

- fascicul luminos cu semnal sonor (la rulare);

- targa certificata (asamblata in locul celor standard);

- capace roti 10 inci;

- torpedou (culoare gri);

- semnal sonor pentru conducere inainte;

- parbriz incalzit electric;

- prelata transparenta;

- culoare diferita a paletei RAL (cu exceptia culorilor rezervate).


32 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Masini pur electrice transport persoane MELEX
Contactează AUTOLOG GREENLINE și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.