AUTOLOG GREENLINE

AUTOLOG GREENLINE

Str. Baicului nr. 82, bl. Corp C31 Administrativ, et. 2, Bucuresti, sector 2


Relatii clienti:

AUTOLOG GREENLINE

AUTOLOG GREENLINE este distribuitorul EXCLUSIV in Romania si Bulgaria a producatorilor cu renume mondial de vehicule pur electrice, MELEX - Polonia si Esagono Energia - Italia.  Autoutilitarele electrice MELEX si Esagono Energia sunt un mijloc de transport intraurban cu Emisii CO2 (g/km) – 0 , 100% ECOlogice, Silentioase si ECOnomice.

Producatorii versatili Melex si Esagono Energia ofera o gama de peste 50 modele de vehicule si autospeciale electrice.

 

UTILITATE

Autospecialele pur electrice sunt de doua categorii:

Autoutilitare cu propulsie electrica cu Omologare de Tip pentru deplasarea pe drumuri publice si Autospeciale electrice pentru deplasarea in afara drumurilor publice, care pot fi utilizate cu succes in aproape orice ramura industriala si comerciala:

municipalitati, gradini zoologice, parcuri botanice, unitati militare, politie, spitale, sanatorii, aeroporturi, hoteluri si SPA, fabrici, centre logistice, turism, centre sportive și de agrement, stadioane, ferme, silvicultura, crame.

Dimensiunile compacte ale acestor masini ecologice le permit sa fie ideale si pentru zone inchise pentru trafic, cum ar fi centrul orașului, parcurile si rezervatiile naturale, orasele vechi.

 

CARACTERISTICI DE BAZA

 • - Pot transporta intre 2-14 persoane, precum si marfa de la 250 kg pana la 1.250 kg.
 • - Sursa de energie:  Baterii de tractiune tip  Litiu-Ion sau Plumb - Acid.  

Bateria LITHIUM ofera o incarcare Rapida in 4 ore cu statia monofazica si incarcare Super Rapida in doar 2 ore, fata de 8 ore cu bateriile plumb-acid.  Bateriile Lithium sunt fara intretinere si permit pana la 3000 de cicluri de incarcare, iar aceasta creste durata de viata a bateriilor de la 4 ani la 12 ani.

 • - Statii de incarcare: Monofazica din priza simpla de 220V sau Trifazica cu incarcare rapida. Cu o incarcare a bateriilor vehiculul electric parcurge o distanta intre 65 km-130 km, in functie de model si acumulator.
 • - Principalele avantaje al acestor vehicule electrice sunt personalizarea modului de executie si sasiul cu suprastructuri multifunctionale, fiecare model fiind adaptat individual cerintelor clientului.
 • - Suprastructuri: bena din aluminiu cu obloane rabatabile, sistem de basculare, gratare inalte pentu bunuri voluminoas, prelata cu cadru, sistem de udare si dezinfectie cu cisterna detasabila de 500 ltr.

 

CERTIFICARE

Vehiculele electrice MELEX si Esagono Energia sunt de cea mai inalta calitate, datorita solutiilor tehnologice moderne, confirmate prin certificatele ISO 9001, ISO 14001 si NCAGE-NATO 1670

 

REPARATII si MENTENANTA

Fiindca suntem o firma specializata asiguram piese de schimb originale si servicii de reparatii/mentenanta pe toata perioada de garantie si post-garantie cu echipa mobila.

 

PORTOFOLIU clienti

Primarii: Primaria Bucuresti, Primaria Targu Mures; 

Spitale: Spitalele Municipale de Urgenta din Iasi, Lugoj, Cluj, Piatra Neamt, Bistrita; 

Spitalele Militare din Bucuresti, Iasi, Brasov, Constanta;

Spital de copii Cluj Napoca, Spital clinic Dr. Theodor Burghele, Spital de psihiatrie Pr. Dr.Al. Obregia, Centrul medical Pastraveni;

Unitatea militara Baltatesti; 

Institutii de stat: Parlamentul Romaniei, Parlamentul Rep.Moldova, Ministerul Apararii; 

Stadioane:  Cluj Arena, National Arena-Bucuresti, Rugby-Arca de Triumf, Baze sportive;

Cimitire: Cimitirul Militar Ghencea, Cimitirele centrale Bucuresti;

Crame: Crama CRICOVA-Chisinau;

Aeroporturi:  TAROM Air, Cluj Napoca;

Fabrici:  Electrolux - Satu Mare, Tenaris-Silcotub Zalau, MOVALIS Brasov, Continental-anvelope, Nuclear combustibil-MIOVENI;

Gradini Zoologice: Bucuresti, Sibiu, Brasov;

Alti utilizatori: Proiecte Ecologice in Delta Dunarii, Tiriac Holding etc.

Documentații tehnice

  Certificat NATO NCAGE
  Certificare produs
  1 p | RO
  Melex Romania- prezentare
  Catalog, brosura
  11 p | RO
   1 - 2 din 2 documentatii
  2 game de produse înscrise

   Autoutilitare electrice MELEX

   Autovehiculele electrice MELEX sunt cele mai sustenabile si performante vehicule din punct de vedere al exigentelor normelor de exploatare si consum. citeste mai departe
   21 imagini  |  2 produse  |  6 documentatii  |  12 video MELEX
   Autoutilitare electrice MELEX

   Autoutilitare electrice ESAGONO ENERGIA

   Gama de produse Esagono cuprinde autoutilitare electrice usoare, cu design modern ce au omologare de tip pentru utilizare pe drumuri publice. citeste mai departe
   23 imagini  |  2 produse  |  4 documentatii  |  10 video ESAGONO ENERGIA
   Autoutilitare electrice ESAGONO ENERGIA