Izolatii cu spuma poliuretanica pentru acoperisuri, mansarde, poduri IZOSUN

Izolatii cu spuma poliuretanica pentru acoperisuri, mansarde, poduri IZOSUN

Marca:
IZOSUN
Serviciu prestat de:

IZOSUN

Vezi profil furnizor
Contactează prestatorul
IZOSUN
Punctul forte al spumei poliuretanice este aplicarea rapida si usoara (desigur, de catre o echipa specializata precum Izosun Romania). Spuma  se aplica folosind metoda de pulverizare - isi mareste volumul de cateva zeci de ori. Prin urmare, izolarea prin pulverizare necesita mult mai putin timp decat izolarea cu alte materiale izolante.
Avantajul spumei poliuretanice este aplicarea sa usoara in mansarda. Materialul se adapteaza perfect suprafetelor oblice si dificile. Datorita expansiunii sale, patrunde in cele mai mici goluri, impiedicand formarea de punti termice. 
 
 
IZOLARE MANSARDA CU SPUMA POLIURETANICA
Izolarea mansardei reprezinta un pas foarte important pe care trebuie sa il faci pentru a evita pierderile de caldura. Daca nu iti vei izola mansarda sau o vei face folosind materiale de proasta calitate, poti pierde pana la 42% din caldura, iar condensul nu va intarzia sa apara. Astfel, apare si mucegaiul. Pentru izolarea mansardelor recomandam folosirea spumei cu celula inchisa, aceasta garantand o sigilare perfecta. Aplica un strat de cel putin 5 cm de spuma, sau chiar de 7-10 cm daca locuiesti intr-o zona inalta.

IZOLARE PODURI CU SPUMA POLIURETANICA
Cei mai multi proprietari de locuinte ignora izolarea podului, considerand aceasta lucrare ca fiind mai puțin necesara. Ei bine, este o greseala pe care ar trebui sa o eviti. Izolandu-ti podul vei obtine o zona de tampon intre exteriorul si interiorul locuintei, iar astfel izolatia de pe planseu se va dovedi a fi mult mai eficienta. 
Daca vei izola podul cu spuma poliuretanica, vei prelungi in mod considerabil durata de viata a acoperisului, deoarece vei scapa de condens si de efectele negative ale acestuia.
In acest caz se recomanda aplicarea unui strat de cel putin 10 cm de spuma cu celula deschisa.
 
IZOLARE PLANSEU CU SPUMA POLIURETANICA
Indiferent de materialele folosite pentru construirea planseului, importanta izolarii acestuia nu poate fi contestata. Atunci cand locuinta dispune de un pod tehnic ce nu beneficiaza de incalzire, caldura se va pierde foarte usor prin planseul neizolat. De asemenea, atunci cand temperaturile din pod sunt foarte scazute, va aparea condensul.
Izolarea planseului este recomandata chiar si atunci cand locuinta dispune de o mansarda incalzita.
Pentru izolarea planseului poti folosi ambele tipuri de spuma poliuretanica. Daca alegi sa folosesti spuma cu celula inchisa, aplica un strat de cel putin 5 cm grosime, sau de 10 cm grosime daca spuma este cu celula deschisa.

8 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă serviciile de Izolatii cu spuma poliuretanica pentru acoperisuri, mansarde, poduri IZOSUN
Contactează IZOSUN și cere prețuri pentru proiectul tau.