IZOSUN

IZOSUN

Str. Fratii Golesti nr. 30, Alexandria, jud. Teleorman


Relatii clienti:

IZOSUN

Izosun Romania ofera o solutie profesionala de izolatie cu spuma poliuretanica de cea mai buna calitate. In momentul de fata, spuma poliuretanica este cel mai bun produs de izolatie termica si fonica de pe piata, un produs util in orice proiect de construire, compatibil cu majoritatea suprafetelor. Izolarea casei merita o atentie deosebita pentru eficientizarea costurilor, dar si pentru excluderea neplacerilor precum: condens, infiltratii, mucegai.

 

Izolatia cu spuma poliuretanica prin pulverizare ofera o solutie completa de performanta energetica in design rezidential si comercial. In plus, spuma de pulverizare ofera un mijloc ideal, rentabil, pentru a izola complet cavitatile laterale ale stifturilor laterale si a elimina potentialul pentru curenti de convectie interni care altfel ar putea reduce performanta. Cu o experienta de peste 10 ani am reusit sa nu mai fim o simpla companie care opereaza in domeniul constructiilor, am creat un brand care in timp ne-a propulsat in topul liderilor de piata din Romania. Politica noastra in care imbinam cele mai performante solutii si respectul pentru clienti este linia directoare care ne face ca de fiecare data sa oferim servicii de cea mai buna calitate.

Consultantii nostri va recomanda in functie de destinatia lucrarii un anumit tip de spuma poliuretanica izolatoare si o anumita grosime necesara pentru ca lucrarea sa fie conforma.

In scopul realizarii unei lucrari profesionale de calitate, echipa noastra se asigura ca toate masuratorile vor fi realizate respectand toate standardele.

3 game de servicii înscrise